Filter
Alapítás Éve
Ukrajna A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Alapozó Év Megtekintése Ukrajnában 2019/2020

Az Alapozó Év egy felkészítő képzés, amely körülbelül egy éves. Gyakran ajánlják külföldi hallgatóknak annak érdekében, hogy könnyebben beilleszkedhessenek az új kultúrába és nyelvbe, de azok számára is elérhető, akik még nem egészen készültek fel a nagyobb kihívást jelentő egyetemi életre.

Ukrán történelem hosszú és büszke, a kezdetektől a Kijevi Rusz, mint a legerősebb állam a középkori Európában. A főváros Kijev egyik legrégebbi város Kelet-Európában. Felsőoktatás Ukrajnában akár államilag finanszírozott vagy magán. A legtöbb egyetem Ukrajnában támogatott lakhatását out-of-city diákok. Van egy csomó külföldi diákok az ukrán egyetemeken.

Tanfolyamok Ukrajnában

Tovább Kevesebb

Találat

Poltava University Of Economics And Trade

Alapítvány a kurzus célja a nemzetközi diákok, akik meg akarják szerezni a kommunikációs készségek szükségesek a hatékony integrációja ukrán oktatási környezet és szerezh ... [+]

Alapítvány a kurzus célja a nemzetközi diákok, akik meg akarják szerezni a kommunikációs készségek szükségesek a hatékony integrációja ukrán oktatási környezet és szerezhetnek alapvető szakterületek (fizika, matematika, biológia, kémia, földrajz, informatika, a gazdálkodással) szükséges a sikeres felvételi és tanulmányi Ukrajnában. A nemzetközi diákok gyakran használják ezt persze, mint egy alapozó év külföldön tanulni - ez egy alternatív út a hétköznapi regisztrálást alapképzésben.

A diákok tanulmányozhatják az egyik 5-University osztályok:

gazdaságos Az bio- és élelmiszeripari technológiák (orvosi) hotel és étterem üzleti (turizmus) nyelvi (alapítvány természetesen angolul) ... [-]
Ukrajna Poltava
Szeptember 2019
Angol,Orosz,Kínai,Ukrán
Nappali
Részidős oktatás
10 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul