Egy nagyszerű út mindig az első lépéssel kezdődik.

Olaszország: a csoda szinonimája, különösen a külföldön élő új generációk számára, akik kapcsolatba kívánnak lépni a gyönyörű ország által kínált kultúrával és oktatási rendszerrel. A RUFA által vállalt forgatókönyv a Made in Italy vonzza a diákokat, és ez a feltételezés nem csak a megkülönböztetés és a stílus jele, hanem az élet kvalitatív megközelítése.

Pontosan ebben az összefüggésben illeszkedik az alapítás éve: egy 60 éves, egy évig tartó kiegészítő tanfolyam, amelynek célja, hogy a hallgatót kulturális, tervezési, történelmi és művészeti témákban kezdje meg, melyeket még mélyebben találunk meg módon, az elkövetkező években. Ennek az oktatási útnak köszönhetően a 11 éves iskolai látogatással rendelkező külföldi diákok képesek lesznek integrálni a 12 szükséges minimális előfeltételt az egyetemi rendszerhez való hozzáférés előtt, kiegészítve ismereteiket a szükséges művészeti, audiovizuális, multimédiás és multimédiás fejlesztésekhez. és tervezési ismeretek. A résztvevők a gyakorlati és elméleti módszerek integrálásával, a kutatás és a művészi termelés fogalmának feltárásával és a tervezéssel kapcsolatos bevált gyakorlatok feltárásával is megtudhatják a RUFA képzési módszereit.

Mi az Alapítvány éve?

 • 60 kiegészítő CFA beszerzése az olasz egyetemre való felvételhez
 • A 12 éves iskolai látogatás minimumkövetelményének kiegészítése

Az alapítási év lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy megalapozzák az úgynevezett „RUFA - Experience” elsőfokú képzési programját. Ebben az összefüggésben a diákok el tudják helyezni a tesztet, javíthatják a nyelvvel való kapcsolatukat, kapcsolatba léphetnek az egyetem és a nemzeti egyetemi kiválósággal, és szakmai kapcsolatokat hozhatnak létre a tanárokkal. Öt különböző témát kínálunk: olasz nyelv és kultúra, író műhely, művészet története, design és olasz stílus, egy speciális fotózás, videó, művészet és design kurzus, végső teszt és CILS / B2 minősítés.
Összesen 485 óra lesz, heti 20 órára osztva. A kapott 60 képzési kredit lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy hozzáférjenek a RUFA-hoz - vagy bármely más intézményhez - az elsőfokú akadémiai tanfolyamokhoz, és nem ismerik el a későbbi fokozatok által biztosított tanítási terhek csökkentését.

Tárgy (T = elméleti • TP = elméleti-gyakorlati)

165 Nyelv

75 Kultúra

Író műhely (TP) 2 25 A művészet, a design és az olasz stílus története (T) 8 60 Speciális kurzus (TP) 12

50 Fénykép / videó

50 cikk

50 Alapvető kialakítás

Záróvizsga 2 10 CILS / B2 tanúsítvány 4 Teljes 60 485

A RUFA alapítási éve olaszul vagy angolul, a választott lehetőségtől függően. A tagság nyitva áll minden diák számára, függetlenül a nyelvi szinttől a belépéskor, még akkor is, ha előnyösebb a B1.

Általános információ

 • Időszak: 2019 októberétől 2020 júniusáig
 • Nyelv: olasz vagy angol
 • Nyelvi követelmények: lehetőleg B1 szint
 • A beiratkozási határidő: 2019. szeptember 30.
 • Költség: 6 500 € *
 • Kiállított fokozat: CILS Certification részvételi bizonyítvány

* A költség tartalmazza:

 • regisztrációs díj
 • részvételi és záróvizsga díj
 • CILS tanúsítvány
 • RUFA kártya (mozi, színházak, tornateremek és oktatási anyagok)
 • végleges tanúsítvány

A fizetési mód 25% -ot igényel a beiratkozás időpontjában, és 75% -ot 19/09/19. A pályázóknak 2019. szeptember 30-ig be kell nyújtaniuk a felvételi kérelmet, mellékelve középiskolai diplomájukat, valamint az elvégzett képzési tevékenység „átiratát”.

A RUFA fenntartja a lehetőséget, hogy a beiratkozás előtt ellenőrizze a hallgatók alkalmasságát és motivációs szféráját. A kurzust legalább 6 hallgató aktiválja, amíg az összes rendelkezésre álló helyet nem veszik.

Program oktatási nyelve:
Angol
Olasz
Utoljára frissítve July 8, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
1 Év
Nappali
Price
6,500 EUR
A fizetési mód 25% -ot igényel a beiratkozás időpontjában, és 75% -ot 19/09/19
Deadline
szept. 30, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
End Date
Június 2020
Jelentkezési határidő
szept. 30, 2019

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
szept. 30, 2019
End Date
Június 2020