Alapítási év

Általános információk

Program leírás

Egy nagyszerű út mindig az első lépéssel kezdődik.

Olaszország: a csoda szinonimája, különösen a külföldön élő új generációk számára, akik kapcsolatba kívánnak lépni a gyönyörű ország által kínált kultúrával és oktatási rendszerrel. A RUFA által vállalt forgatókönyv a Made in Italy vonzza a diákokat, és ez a feltételezés nem csak a megkülönböztetés és a stílus jele, hanem az élet kvalitatív megközelítése.

Pontosan ebben az összefüggésben illeszkedik az alapítás éve: egy 60 éves, egy évig tartó kiegészítő tanfolyam, amelynek célja, hogy a hallgatót kulturális, tervezési, történelmi és művészeti témákban kezdje meg, melyeket még mélyebben találunk meg módon, az elkövetkező években. Ennek az oktatási útnak köszönhetően a 11 éves iskolai látogatással rendelkező külföldi diákok képesek lesznek integrálni a 12 szükséges minimális előfeltételt az egyetemi rendszerhez való hozzáférés előtt, kiegészítve ismereteiket a szükséges művészeti, audiovizuális, multimédiás és multimédiás fejlesztésekhez. és tervezési ismeretek. A résztvevők a gyakorlati és elméleti módszerek integrálásával, a kutatás és a művészi termelés fogalmának feltárásával és a tervezéssel kapcsolatos bevált gyakorlatok feltárásával is megtudhatják a RUFA képzési módszereit.

Mi az Alapítvány éve?

 • 60 kiegészítő CFA beszerzése az olasz egyetemre való felvételhez
 • A 12 éves iskolai látogatás minimumkövetelményének kiegészítése

Az alapítási év lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy megalapozzák az úgynevezett „RUFA - Experience” elsőfokú képzési programját. Ebben az összefüggésben a diákok el tudják helyezni a tesztet, javíthatják a nyelvvel való kapcsolatukat, kapcsolatba léphetnek az egyetem és a nemzeti egyetemi kiválósággal, és szakmai kapcsolatokat hozhatnak létre a tanárokkal. Öt különböző témát kínálunk: olasz nyelv és kultúra, író műhely, művészet története, design és olasz stílus, egy speciális fotózás, videó, művészet és design kurzus, végső teszt és CILS / B2 minősítés.
Összesen 485 óra lesz, heti 20 órára osztva. A kapott 60 képzési kredit lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy hozzáférjenek a RUFA-hoz - vagy bármely más intézményhez - az elsőfokú akadémiai tanfolyamokhoz, és nem ismerik el a későbbi fokozatok által biztosított tanítási terhek csökkentését.

Tárgy (T = elméleti • TP = elméleti-gyakorlati) CFA Összes óra
Olasz nyelv és kultúra (T) 32

165 Nyelv

75 Kultúra

Író műhely (TP) 2 25
A művészet, a design és az olasz stílus története (T) 8 60
Különleges tanfolyam (TP) 12

50 Fénykép / videó

50 cikk

50 Alapvető kialakítás

Záróvizsga 2 10
CILS / B2 tanúsítvány 4
Teljes 60 485

A RUFA alapítási éve olaszul vagy angolul, a választott lehetőségtől függően. A tagság nyitva áll minden diák számára, függetlenül a nyelvi szinttől a belépéskor, még akkor is, ha előnyösebb a B1.

Általános információ

 • Időszak: 2019 októberétől 2020 júniusáig
 • Nyelv: olasz vagy angol
 • Nyelvi követelmények: lehetőleg B1 szint
 • A beiratkozási határidő: 2019. szeptember 30.
 • Költség: 6 500 € *
 • Kiállított fokozat: CILS Certification részvételi bizonyítvány

* A költség tartalmazza:

 • regisztrációs díj
 • részvételi és záróvizsga díj
 • CILS tanúsítvány
 • RUFA kártya (mozi, színházak, tornateremek és oktatási anyagok)
 • végleges tanúsítvány

A fizetési mód 25% -ot igényel a beiratkozás időpontjában, és 75% -ot 19/09/19. A pályázóknak 2019. szeptember 30-ig be kell nyújtaniuk a felvételi kérelmet, mellékelve középiskolai diplomájukat, valamint az elvégzett képzési tevékenység „átiratát”.

A RUFA fenntartja a lehetőséget, hogy a beiratkozás előtt ellenőrizze a hallgatók alkalmasságát és motivációs szféráját. A kurzust legalább 6 hallgató aktiválja, amíg az összes rendelkezésre álló helyet nem veszik.

Fontos dátumok

 • Foglalás Nyílt nap nyitva tartása: Első esemény: 2020. április 4.: február 3-tól április 3-ig; Második esemény 2020. szeptember 19 .: július 15-től szeptember 18-ig
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

RUFA, Rome University of Fine Arts, is a multidisciplinary, international educational center – legally recognized by the Ministry of Education, University and Research (MIUR) – offering authoritative, ... Tovább

RUFA, Rome University of Fine Arts, is a multidisciplinary, international educational center – legally recognized by the Ministry of Education, University and Research (MIUR) – offering authoritative, innovative courses in the field of Art, Design, and Communication. Kevesebb
Róma , Róma , Róma , Róma , Róma , Róma , Róma + 6 Több Kevesebb