Hivatalos Leírás

Ismerje meg az olasz nyelvet, és dolgozzon ki alapvető készségeket, hogy sikeresen jelentkezzen be az Art and Design egyetemi diplomákba az olasz legjobb egyetemeken. Fókuszáljon az Ön érdeklődésére számot tartó területekre, miközben támogató környezetben javítja az akadémiai készségeket.

Egyéves előkészítő tanfolyamunk a művészet és a design széles körű megértését biztosítja. Fejlessze művészi készségeit, és döntse el, hogy melyik szakterületet kívánja folytatni. Ez is javítja a készségeket. Ez segít eldönteni, hogy a következő három évre mennyire választja meg a kitüntetést. Az egyéves kurzus befejezése után munkaterületet fog benyújtani. Ezt az Ön által választott szakterületre történő előrehaladásra értékeljük.

Ideális előkészítés a művészettudományi diploma megszerzésére Olaszországban

Az Alapítvány Év a Művészetek és Tervezés programban lehetőséget ad az olasz egyetemre beiratkozni kívánó nemzetközi diákoknak, hogy fokozzák az olasz nyelv és a kultúra ismereteit, miközben megismerik a művészet, a design és az építészet alapvető koncepcióit Olaszországban.

Az akadémiai program 9 hónapos tanfolyamot kínál 600 órás órákkal és workshopokkal, és kiegészül egy vizsgaelőkészítő tanfolyam, művészeti és tervezési gyakorlati laboratóriumok, valamint kulturális kirándulások.

A program sikeres lezárása után a diákok elérik a CILS B2 szintű tanúsítványt (olasz nyelvtanúsítás idegen nyelvként), és az olasz oktatási minisztérium által akkreditált jogi értelemben vett tudományos címet kapnak, amelyek az olasz alapképzési programokba való felvételre érvényesek.

Az Alapítvány Év programja a hallgatók feltételes előzetes felvételét biztosítja a MADE programba Képzőművészeti Akadémia Szicíliában, Siracusában.

témák

35%: Art

20 kredit | 160 óra

 • Az építészet és a tervezés története
 • Az olasz művészet története
 • Olasz társadalom a moziban
 • Design Pathway műhelyek

65%: olasz nyelv

40 kredit | 400 óra

 • Olasz nyelvtanfolyam (360 óra)
 • CILS vizsga előkészítése

Pathway műhelyek

A diákok részt vesznek egy sor gyakorlati laboratóriumban és gyakorlati műhelyben, melyet szakértői karok vezetnek, amelyek segítenek fejleszteni a művészeti és tervező stúdió-munka alapvető készségeit és technikáit, valamint a különböző anyagokkal való kézművesipar elsajátítását.

A Pathway műhelyek is bővítik a hallgatói portfóliót, amely az olaszországi tervezési fokozatokba való beiratkozás alapvető feltétele.114019_foto-720x479-1_0.jpg

Az olasz művészet története

Olaszország a művészet és a kultúra egyik legjelentősebb felfedezési központja, művészetének főként a reneszánsztól a barokk és a neoklasszikus korszakig terjedő fázisai befolyásolják és még mindig lenyűgözik a világot. A kurzust dinamikus útként határozzuk meg a középkorból az olasz történelmet jellemző legjelentősebb profilok történeti / elméleti fázisainak ismerete felé, a művészet legújabb trendjeire, beleértve a futurizmust, a konceptuális művészetet, az Arte Poverát és a Transavanguardia-t.

Az építészet története

A diákok megismerkednek az építészet és design történetével Olaszországban a 19. század elejétől a mai napig. Az európai művészeti és kulturális kontextus átfogó bemutatása után a kurzus kidolgozza az építész és a tervező szerepét az olasz társadalomban és annak átalakulását az iparosodástól a posztindusztriális korig.

Olasz nyelv

Az olasz nyelvtanfolyam egy 8 hónapos intenzív program, amely lehetővé teszi a kezdő szinttől kezdődő diákok számára, hogy az olasz egyetemi programokban való részvételhez szükséges olasz nyelvű felsőfokú (B2) felsőfokú szintet érjék el.

A diákokat szakképzett, magasan képzett natív olasz nyelvoktatók oktatják, akik a kommunikációs módszert az osztályteremben valósítják meg a legjobb eredmény elérése érdekében mind a 4 nyelvi készségben: beszéd, olvasás és hallás megértése.

CILS vizsga előkészítés

A diákok részt vesznek egy 40 órás intenzív CILS vizsga-előkészítő tanfolyamon, amely magában foglalja az akadémiai írás legjobb gyakorlatait, a CILS korábbi munkáival kapcsolatos előkészítő teszteket és a Siena CILS vizsgáztatói által vezetett oktatók által vezetett szóbeli vizsga szimulációkat.

Syracuse Academy egy CILS vizsgaközpont. A diákok be tudnak jelentkezni a tavaszi vizsga ülésén. május végén annak érdekében, hogy elérjék az összes olasz és nemzetközi egyetem és tervezőiskola által elismert B2 CILS tanúsítványt.

Olasz társadalom a moziban

A kurzus célja, hogy az olasz filmesek által a 40-es évektől a mai napig az olasz filmesek által képviselt főbb történelmi események útján vezesse a diákokat. Kritikus megközelítés és csoportos megbeszélés révén az olasz filmek hagyományát és innovációját jellemző témák, igazgatók és szereplők lesznek

különböző nemzeti eseményekkel összefüggésben elemezték, így Olaszország társadalmi történetét ábrázolják.

Tanulói bizonylat

- Hihetetlen egyetemi tapasztalat az egyetem megkezdése előtt! Segített a szenvedélyem felfedezésében és az igazi érdeklődésemben a tervezési területen, hogy világos elképzelésem legyen az általam követni kívánt szakosodás és karrier útjáról. Az Akadémia munkatársai és tanárai hihetetlenül támogatóak voltak, és a program első napjától fogva szívesen éreztem magam Siracusa napos városában. Barátságot tettem az olasz és a világ minden táján élő diákokkal a műhelyek és a nyelvi csereprogramok során, ez felbecsülhetetlen élmény a személyes és szakmai fejlődésemben! ”

114018_foto-720x479-4.jpg

A legfőbb ok, hogy csatlakozzon az Alapítvány Év programjához

 1. Segít kitölteni az olasz egyetem hiányosságait
  • Az olasz egyetemi rendszer legalább 12 év teljes alapfokú és középfokú oktatást igényel minden fokozatba való beiratkozáshoz. Az egyetemek és a tervezőiskolák tanúsítványt is igényelnek az olasz nyelvű B2-felső középszint és egy személyes portfólió számára (tervezési alapképzési programok).
 2. Nemzetközi diákoknak tervezték
  • Diákjaink számos országból, korosztályból és háttérből származnak. Üdvözöljük az intelligens, kreatív, motivált embereket, akik érdeklődnek egy művészeti és tervezői hivatás iránt.
 3. Válassza ki az Önnek megfelelő szakterületet
  • Amellett, hogy az egyetem megkezdése előtt megismerkedhet az olasz nyelvvel és kultúrával, az Alapítvány Év is lehetőséget ad arra, hogy az országban egyetemeket látogasson el, és eldöntheti, hogy melyik iskola megfelelő az Ön számára.

Ki ez a program?

Azok a hallgatók, akik óvatosan szeretnék választani, hogy mely művészeti és tervezési tudományágat szeretnék dolgozni, miközben gyakorlati készségeiket és személyes portfóliójukat fejlesztik:

 • Grafikai tervezés
 • Divattervezés
 • Termék dizájn
 • Belsőépítészet
 • Építészet
 • Kreatív művészet
 • Fényképezés
 • Rajz
 • Új média
 • Vizuális kommunikáció

Diákok, akik kevesebb, mint 12 éves iskolai végzettséggel rendelkeznek, akik egy olasz egyetemen kívánnak jelentkezni.

A diákok, akik az amerikai vagy brit iskolarendszerben tanultak, és nem rendelkeznek az olasz egyetemre való beiratkozáshoz szükséges három továbbfejlesztett vizsgával vagy A-szintű vizsgával.

Diákok, akiknek javítaniuk kell nyelvi készségeiket:

 • az olasz nyelvtanfolyamokon való részvételhez el kell ismerni az elismert B2-szintű (felső közbenső) olasz nyelvű tanúsítványt.

Programinformációk

Lehetővé teszi-e az Alapítvány Éve a hallgatók számára, hogy beiratkozhassanak bármely művészeti és tervezési szakra Olaszországban?

Az Alapítvány Év programjának befejezése után a diákok dönthetnek úgy, hogy bármely olaszországi Egyetemre vagy Tervező Akadémiára jelentkeznek, miután elértük a szükséges nyelvi kompetenciák előfeltételeit és a minimális iskolai évek számát az alapfokú BA fokozatokhoz való alkalmazáshoz Olaszországban. Az egyetemtől függően a hallgatókat felkérhetik, hogy további dokumentációt nyújtsanak be, vagy átadják a felvételi vizsgát a választott programba való felvételhez.

Az Alapítvány Év programjának befejezése közvetlen belépést biztosít a MADE Program BA kurzusaiba Képzőművészeti és Design Akadémia Syracuse-ban.

Melyek az alapítványi év beiratkozásának előfeltételei?

Az Alapítvány Év programjához csatlakozó diákoknak a következő dokumentumokat kell benyújtaniuk:

 • Középiskolai végzettség vagy oklevél
 • Angol nyelvű B1 (alsó közepes) szintű tanúsítvány: IELTS 4.5, Cambridge PET vagy azzal egyenértékű)

Melyek a programdíjak és a határidők?

Bejegyzési díj: 2.100 €

 • legalább 30 nappal a program kezdete előtt fizetendő

NB. a nem uniós diákoknak a vízumkérelem feldolgozása érdekében legalább 90 nappal a program megkezdése előtt meg kell fizetniük a beiratkozási díjat.

Tandíj: 5,750 €

 • teljes kifizetésre kerül a program kezdési dátumával (ősszel kezdődik: szeptember 12. / tavaszi kezdet: január 9.)

NB. Minden pályázati dokumentumot a program megkezdése előtt legalább 30 munkanapon belül kell küldeni az admissions@syracuseacademy.org címre.

Mik a program időpontjai?

Az Alapítvány Év 9 hónapos intenzív egyetemi előkészítő program. A diákok beiratkozhatnak a program elindításához az őszi vagy tavaszi félévben.

Fall start - program indítása

 • 2019. szeptember 12. - 2020. május 31.

Tavaszi start - program indítása

 • 2020. január 9. - 2020. szeptember 6.
Program oktatási nyelve:
Angol
Olasz
Utoljára frissítve April 20, 2019
This course is Campus based
Start Date
szept. 12, 2019
jan. 9, 2020
Duration
9 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
7,850 EUR
A belépési díj 2 700 €, 5,750 €
Deadline
aug. 16, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
dec. 6, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 12, 2019
End Date
Május 31, 2020
Jelentkezési határidő
aug. 16, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Start Date
jan. 9, 2020
End Date
szept. 6, 2020
Jelentkezési határidő
dec. 6, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.

szept. 12, 2019

Location
Jelentkezési határidő
aug. 16, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
End Date
Május 31, 2020

jan. 9, 2020

Location
Jelentkezési határidő
dec. 6, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
End Date
szept. 6, 2020

Syracuse Academy

Spring 2019 - Syracuse Academy

Syracuse

Sicily

MADE Program CABIN OUT workshop