Alkalmazott tudományok a kulináris művészetekben
Henry Ford College
Kulcs információ
Campus helye
Detroit, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Összekevert, Az egyetemen
Időtartam
2 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* 2021-2022 tandíjat kell meghirdetni
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A kulináris művészetek munkatársa lehetőséget nyújt a hallgatók számára olyan karakter, vezetői és technikai készségek felépítésére, amelyek szükségesek a vendéglátás és az idegenforgalom globális iparának sikeréhez. A vendéglátás menedzsmentjében négyéves diplomát folytassa a Henry Ford College kulináris művészetek szakán.
Tanulási eredmények a programban
A program sikeres befejezése után a diákoknak képesnek kell lenniük arra, hogy:
- Végezzen el egy menüt az elejétől a végéig az ACF F és G kategóriájú étkezési meleg és hideg ételekre vonatkozó szabványoknak megfelelően.
- Kapcsolja össze az étterem műveleteket és forgatókönyveket az FDRP szabványokhoz és eljárásokhoz.
- Az MLCC és az MRA szabványok alapján értékelje meg, hogy mikor és hogyan szolgálják fel a sört, a bort és a szeszes italokat egy engedéllyel rendelkező létesítményben
- A nemzeti szabályozói szabványok alapján dönthet arról, hogyan kezelje a különböző típusú élelmiszereket, hogy megakadályozzák az élelmiszerek által okozott betegségeket.
- A szakmai munkahelyi magatartások beépítése a 300 órás felügyelt szakmai gyakorlat befejezéséhez.
- Rendezzen példákat különféle szegmensekre (nem kereskedelmi, szállás, sport és szabadidő, étterem, kaszinó) és munkalehetőségekre a vendéglátóiparban.
Karrierlehetőségek
Párosítva a sokszínű vonalszintű munkatapasztalattal, az e fokozatot befejező hallgató megfontolhatja a belépési szintű felügyeleti vagy vezetői pozíciókat a következő területeken:
- Teljes körű szolgáltatást nyújtó szállodák
- Üdülési és utazási célpontok
- Finom éttermek
- Egészségügyi szolgáltatások
- Főiskolai és egyetemi étkezés
- kaszinók
- Konferenciaközpontok
- Élelmiszer-értékesítés és marketing
- Iskolai étkezés
- Vendéglátás
- Alkalmi étkezési éttermek
- Sport, szabadidő és rendezvényszervezés
Akkreditáció
Az Alkalmazott Tudományban részt vevő kulináris művészetet az American Culinary Federation Oktatási Alapítvány akkreditációs bizottsága (ACFEFAC) akkreditálta . A tanszék elnyerte a Példaértékű Program díjat is, amely az ACFEFAC által elismert legmagasabb szintű oktatási színvonalat jelképezi. A díjat azoknak a programoknak adják át, amelyek bizonyítottan megfelelnek az összes ACFEFAC akkreditációs követelménynek, valamint a program kiváló menedzsmentjével. Az ACFEFAC-t a Felsőoktatási Akkreditáció Tanácsa (CHEA) elismeri.
Az oktatók képzést és képesítéseket kapnak az American Hotel & Lodging Educational Institute-tól, a National Restaurant Association Educational Foundation-től, a Dining Room Professionals Szövetségtől és az American Culinary Federation-től.
További programkövetelmények
A kulináris laboratóriumi tanfolyamok megkezdése előtt meg kell vásárolni a hivatalos HFC szakács egyenruhát - az egyenruhák megrendelésével kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot az osztállyal. Látogasson el az M-163-as vendéglátóipari osztályra, a Culinary Arts & Student Center épületébe, vagy online a https://culinary.hfcc.edu/ címen, hogy egységes rendelési információkat találjon.
2020–2021-es tandíjak
Oktatás óránként Kerületben | 100. és 200. szint $ 101.50 | 300. és 400. szint 200 $ |
Kerületen kívül | 177 USD | 265 USD |
Államon kívül | 257 USD | 350 USD |
Nemzetközi diákok | 257 USD | 350 USD |
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Tudományos munkatárs a sütés és cukrászda területén
- Oakland, Amerikai Egyesült Államok
Tudományos egyetemi diploma kulináris művészetből
- Riverside, Amerikai Egyesült Államok
A kulináris művészeti menedzsment tudományos munkatársa
- Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok