Amszterdam - Üzleti

Általános információk

Program leírás

59168_pexels-photo-208733.jpeg

Miért van Amszterdam?

Képzelje el a nemzetközi üzleti és globális közgazdaságtan tanulmányozását a gyönyörű Amszterdamban, amely Európa egyik vezető városa az üzleti életnek és a progresszív társadalmi és gazdaságpolitikának. Ez is a vállalkozói tevékenység és az induló vállalkozások központja. Európa központi fekvésével és teljes jogú tagjával az Európai Unióban Hollandia tökéletes hely a külföldön való tanulmányozásra, és nem csak üzleti és közgazdasági ismeretek megértésére Hollandiában, hanem egész Európában - jelentős kereskedelmi partnerei: Németország, Belgium , Franciaország és az Egyesült Királyság.

Mit tanulsz?

Azáltal, hogy beiratkozik erre a programra, egyedülálló lehetőséget kaphat a Vrije Universiteit Amsterdam (VU) üzleti és közgazdasági kurzusainak széles választékából. Található Amszterdam üzleti negyedében, a School of Economics

Mindennapi élet

Amszterdam és Hollandia lesz az osztályterem. Első kézből meg fogjuk érteni, hogy az Európai Unió üzleti és kereskedelmi tevékenysége, valamint hogy a határpolitika változásai (Európában és külföldön egyaránt) milyen előre nem látható körülményekhez vezethetnek. A terepi kirándulások elviszik Önt az olyan helyekről, mint például Rotterdam, Maastricht vagy Texel-sziget, és természetesen az Amszterdamban és Amszterdam környékén folytatott tanfolyamokat is értékes betekintést nyerhetnek az osztályteremben tanuló tanfolyamokba.

Azt akarjuk, hogy otthon érezze magát Amszterdamban, ezért mindent megteszünk, hogy segítsen integrálni a város életébe. A házaktól a kulturális eseményekig a mi feladatunk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a lehető leg hitelesebb külföldi tanulmányi tapasztalat lehetséges.

akadémikusok

Küldetésünk egyszerű: az Ön számára a lehető legjobb külföldi tanulmányi lehetőség, amely magában foglalja a legmagasabb színvonalú akadémiai és kulturális élményeket.

Míg Amszterdamban félévenként 15-19 kreditet vesz igénybe a Vrije Universiteit Amszterdami Közgazdaságtudományi Iskolában

Hozzon létre saját akadémiai tapasztalatot a következő kötelező és opcionális összetevők közül:

 • 4-5 üzleti vagy közgazdasági tanfolyam az üzleti iskolában
 • Egy IES Abroad terület tanfolyam (opcionális, kreditek változóak)

Tanfolyamok

Ez a tervezett tanfolyamok listája. Miután elfogadta, a Myiesabroad-fiókban megjelenik a végleges tanfolyamok listája.

 • A holland művészet legfontosabb eseményei: Rembrandttól a Mondriaanig és azon túl
 • Rietveld Stúdió: Bevezetés a stúdióművészetbe Amszterdamban
 • Társadalmi vállalkozás és vezetőség a 21. században
 • Párbeszédek a tavaszi, őszi különbségről
 • Holland nyelv a mindennapi életben
 • Szex és tudomány: Holland orvostudomány és az intersexualitás
 • Bevezetés a szexualitás és a nemek tanulmányozásához Amszterdam kontextusában
 • Verseny fordítása: összehasonlító megközelítés
 • Európai Unió a változó világban: történelem, politika és politikai döntéshozatal
 • Cross-kulturális pszichológia
 • Társadalmi vállalkozás és vezetőség a 21. században
 • Európai Unió a változó világban: történelem, politika és politikai döntéshozatal
 • Verseny fordítása: összehasonlító megközelítés
 • Cross-kulturális pszichológia
 • Szex és tudomány: Holland orvostudomány és az intersexualitás
 • Verseny fordítása: összehasonlító megközelítés
 • Bevezetés a szexualitás és a nemek tanulmányozásához Amszterdam kontextusában

VU University Amsterdam (VU) tanfolyamok

 • A jármûvezetõk az ECTS-ben vannak felsorolva. 2 ECTS = 1 US hitel.
 • Az őszi tanfolyamokat az 1. és a 2. időszakban kínálják. A tavaszi tanfolyamokat a 4. és az 5. időszakban kínálják.
 • Az őszi hallgatók várhatóan kiskorúan beiratkoznak tanulmányaikra. Kiskorúakat nem kínálnak tavasszal, így a tavaszi hallgatók egyéni kurzusokra jelentkeznek.

Partnerintézet (ek)

A Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Az 1880-ban alapított VU mintegy 25 000 hallgatót vesz fel, tizenegy karon tanfolyamokat kínál művészeti és tudományos területeken, és nagyon büszke egy nagyon hallgató-központú tanítási stílusra. A JE egy campuson található (ellentétben sok európai városi egyetemmel), Amszterdam központjában, közvetlenül a dél-amszterdami üzleti negyed közelében.

Az eredetileg az egyháztól vagy az államtól különálló felsőoktatási intézményként jött létre, a mai VU komolyan veszi ezt az örökséget. A hallgatók kényelmesen érzik magukat a campuson, és hozzáférhetnek a rendelkezésre álló számos erőforráshoz, beleértve a modern épületeket és az infrastruktúrát, a Griffioen Kulturális Központot, üzleteket, kávézókat és egy kiterjedt könyvtárat.

A JE erős nemzetközi környezettel büszkélkedhet; célja az, hogy az angol nyelvű oktatott programjaiban minden negyedik hallgató nemzetközi hallgató legyen.

Tanulmányi kirándulások

Annak ellenére, hogy kalandja Amszterdamban kezdődik, terepi kirándulásaink a városon túlra vezetik, hogy felfedezzék a fogadó ország kultúráját és hagyományait. A költség egy részét megosztja az IES Abroad . Íme néhány lehetséges úticél:

Antwerpen, Belgium

2 nap | Esik

Élvezze a hétvégét Hollandiában, a szomszédos országban, Belgiumban! Gyere kóstolni a helyi konyhát, és tudj meg egy kicsit többet arról, hogy mi teszi különlegessé Belgiumot.

Hoge Veluwe Nemzeti Park

2 nap | Esik

Látogasson el Hollandia legnagyobb magánkezelésű védett területére, ahol számos veszélyeztetett faj otthona, és látogasson el a park múzeumára. Látogasson el még a Szabadtéri Múzeumba is, amely lehetővé teszi a holland élet történelmi múltjának megismerését.

Maastricht

2 nap | Tavaszi

Fedezze fel ezt az egyetemi várost gyönyörű középkori építészetével, élénk művészeteivel és kultúrájával. Látogasson el a Limburg híres labirintusbarlangjaiba, és sétáljon meg a látványos dombos vidéken.

Zaanse Schans

1 nap | Esik

Élvezze a kerékpáros kirándulást Amszterdamból a Zaanse Schans-ba, egy alapvető potenciális holland városba, amely szélmalmairól híres.

IES Abroad kirándulási célpontjai, tevékenységei és a tartózkodás időtartama időtartamtól és rendelkezésre állástól függően változhat.

Tanfolyamokkal kapcsolatos kirándulások

A tanfolyamokkal kapcsolatos kirándulások akadémiai úton járnak a tanfolyamokkal összefüggő kirándulásokkal. A rendezvényeket az IES Abroad tanfolyamok kiegészítéseként szervezik, és hozzájárulnak a holland kultúra és a társadalom általános ismeretéhez. A részvétel a kurzus regisztrációján alapul.

Példák lehetnek:

 • Sétáló túrák Amszterdam környékein
 • A kortárs művészeti múzeumok és galériák túrái
 • Utazás Hágába
 • Látogasson el a Fekete Archívumba

Mindennapi élet

Annak érdekében, hogy otthon érezze magát Amszterdamban, mindent megteszünk annak érdekében, hogy biztonságban és gondozva érezzük magunkat. Függetlenül attól, hogy a tájékozódási program segíti előkészültségét, a jó elhelyezkedésű és kényelmes otthont, vagy a kirándulásokat és gyalogos túrákat, amelyek a legyőzött ösvényre vezetik Önt - mindannyian a hallgatói szolgáltatásainkkal foglalkozunk.

Irányultság

Tájékoztatásunk bemutatja az IES Abroad amszterdami munkatársait, hallgatókatársait és Amszterdam városát.

Átfogó tájékozódásunk

Ön is részt vesz egy JE irányítású orientációban, hogy megismerje a JE személyzetét és létesítményeit, és lehetősége van arra, hogy csatlakozzon az Európai Student Network (ESN) nemzetközi hallgatók orientációjához, holland hallgatók vezetésével.

Helyi kirándulásokra és tevékenységekre is sor kerül, valamint egynapos orientációs kirándulásra, ahol lehetősége van további holland kultúra elemeinek mintavételére és a többi hallgató megismerésére.

Ház

Szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy a legnagyobb kihívás eldönteni, melyik látnivalókat látja először vagy felfedezheti a legjobb kávézót - nem talál olyan helyet, ahol kényelmesen érezheti magát. Mindent megteszünk, hogy megtaláljuk a lakást, ami tükrözi a helyi diákok életét. Célunk, hogy amint Amszterdamot elhagyja, otthon érezheti magát.

Rezidenciacsarnok - a helytől függően egyágyas szobában fog lakni, közös vagy saját fürdőszobával. Vagy közös konyhával rendelkezik a többi padlón a padlón, vagy saját konyhával.

Deluxe Residence Hall - Egyágyas szobaban fog lakni, saját fürdőszobával. Ön megosztja a konyhát a padlóján lévő többi hallgatóval. Az épületben 24 órás recepció és edzőterem található. Ez az opció további költségeket jelent.

Tanórán kívüli tevékenységek

Határozza meg új életének módját Amszterdamban, kulturális eseményeken keresztül, például:

 • Látva a szélmalmokat a Zaanse Schans-ban
 • Látogasson el Alkmaarban egy sajtpiacot, majd kenu után az Alkmaar csatornákon
 • Túra a Keukenhof tulipán kertjében (csak tavaszi)
 • Látogatás a Hoge Veluwe Nemzeti Parkba
 • Kerékpározás Volendam és Marken felé
 • A középkori Muiderslot vár felfedezése

Költség

Tekintsük ezeket az árakat kiindulópontnak. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot külföldi tanulmányaival, hogy megállapítsa a tényleges költségeket, amikor tényleges anyagi támogatást, ösztöndíjat, otthoni iskolai irányelveit és egyéb tényezőket figyelembe veszi.

2020 tavasz

kifejezés Oktatás Ház Biztosítás Teljes
2020 tavasz $ 15.660 $ 5060 $ 230 $ 20.950

Tanév

kifejezés Oktatás Ház Biztosítás Teljes
Tanév $ 27.740 $ 10,000 $ 455 $ 38.195

ösztöndíjak

Program-specifikus ösztöndíjak

Robert McNeill Szükség alapú nemzetközi üzleti ösztöndíj

Akár 3000 dollár; évente 2 diáknak ítélik oda.

Ezt az ösztöndíjat Robert McNeill tiszteletére nevezték ki, aki az IES Abroad igazgatótanácsának 25 éves tagja (az elnök 6 év). Nyílt azok számára, akik érdeklődnek a nemzetközi üzleti életben. A nagy társaságok magukban foglalhatják a menedzsment, a marketing, a közgazdaságtan, a pénzügy, a nemzetközi kapcsolatok, valamint a társadalmi és viselkedéstudományokat.

Központunk

Az IES Abroad Külső Amszterdam Központ az Oranje-Nassau Kazerne-ben található, egykori katonai laktanyában, amelyet azóta irodákká és apartmanokká alakítottak, és a híres Artis Állatkerttel szemben helyezkednek el. A szolgáltatások között szerepel egy kis könyvtár, tantermi helyiség, személyzeti irodák, WiFi hozzáférés, valamint a hallgatók számára való találkozási és tanulmányozási hely. A középhivatalok hétfőtől péntekig 9-től 17-ig tartanak (kivéve, ha másként adjuk meg).

Utoljára frissítve nov. 2019

Az iskoláról

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Tovább

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Kevesebb
Chicago , Amszterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Peking , Berlin , Buenos Aires , Fokváros , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , London , Madrid , Milánó , Nagoya , Nantes , New York , szép , Párizs , Oxford , Quito , Rabat , Róma , Salamanca , Santiago , Shanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Bécs , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Több Kevesebb