Angol és több kurzus

Általános információk

Program leírás

Az angol plusz program ideális mind a tizenévesek, mind a felnőttek számára, akik szeretnék kombinálni az angol tanulmányt egy szabadidős vagy kulturális tevékenységgel, amit választanak.

Például az angol nyelvórákon való részvétel, majd sportolás, például golf, tenisz vagy búvárkodás. Egy másik lehetőség egy kurzus követése, amely összekapcsolja az angol nyelvtanulást a máltai szigetek történetével és folklórjával kapcsolatos kulturális programmal.

Az ilyen angol és több kurzusok felkeltik azokat a diákokat, akik az angol nyelvtanuláshoz hozzáadott jelentést kívánnak nyújtani, tudván, hogy a máltai szigetek a legjobb lehetőséget kínálják kedvenc sport- vagy szabadidős tevékenységük eltöltésére.

Következésképpen az angol nyelvű igényei boldogan kapcsolódnak az élet örömeihez és örömeihez, ezért jó az idejét és pénzt.

Néhány példa az angol és a több kurzusra:

  • Angol és golf
  • Angol és búvárkodás
  • Angol és tenisz
  • Angol plusz vitorlázás
  • Angol és kultúra
  • Angol plusz történelem
  • Angol és sport
  • Angol és szörfözés

Működési idő: egész évben

Angol, valamint windsurf vagy SUP Standup Paddleboarding

Málta büszkélkedhet egy nagy és befogadóképességű szörfözés helyszínével minden készség és kihívás számára, a sík nyugodt vizektől kezdve a sziklás területekig, ahol a szél magasabb. Mellieha-öböl az északi és a St. Thomas-öböl Marsascala a sziget ellenkező végén kínálnak hasonló és változatos feltételeket minden szörfözés szintjén.

A szörfözés és a máltai SUP egyik legnépszerűbb foltjai közül néhány a leglelkesebb, és számos más vízi sporthoz és tevékenységhez is ideális, beleértve a vitorlázást, a kajakozást, a kikötői hajózást, a snorkelling, a búvárkodás és így tovább.

A Ghallet Marku kétségkívül az egyik leghíresebb hely a szörfözésre és a SUP Standup Paddleboardingra Máltán; az északi part mentén, Salina és Mellieha között. A kedvező szelek ezen a területen gyakoriak, így a szörfösök népszerű látnivalók csak a tengerparton.

Ez a kurzus ideális azoknak a diákoknak, akik angol nyelvű leckéket szeretnének kombinálni szörföléssel Máltán. Az angol plusz szörf program minden korosztály számára elérhető: felnőttek, családok (szülők és gyermekek), akik családi programok és juniorok (12 éves és 17 évesek között) együtt utaznak.

Árak

A szörfözés egy órája 2 óra, az ár pedig 65 euro. Az ár tartalmazza a felszerelés és a kerékpáros bérlését, ha szükséges.

A szörfözés csoportos tanfolyam 6 óra hosszú, 2 vagy 3 foglalkozásra osztva. Az ár 160 Euro, és szükség esetén berendezéseket és női ruhák bérletét tartalmazza.

A SUP lecke 1 óra, és 15 eurós. Az ár tartalmazza a táborkölcsönzést. Kiegészítő díj az Euro 5-ért a női ruhákra, ha szükséges.

A SUP Yoga egy órája 1 órás, és 20 euróba kerül. Az ár tartalmazza a fedélzet bérlését

A SUP turné 3/4 órás, és 35 eurós. Az ár tartalmazza a tábla és a túravezető bérleti díját.

Minden tevékenységre az időjárási feltételek vonatkoznak, és a hely biztonsági okok miatt rövid időn belül megváltoztatható.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Why study with GSE? Because we’re good at our job! Our teachers are highly qualified and experienced. All our teachers are native speakers of English.

Why study with GSE? Because we’re good at our job! Our teachers are highly qualified and experienced. All our teachers are native speakers of English. Kevesebb