Kérjük, vegye figyelembe, akkor beiratkozik egy nappali tagozatos diák a The American College of Norway, ami azt jelenti, hogy meg kell tanulni 5 kurzusunk (Összesítés 15 hitel). Mi lesz kommunikálni, hogy megvitassák, amely másik tanfolyamok szeretne tartalmazza.

Ez a tanfolyam - és követeli, hogy a diákok aktívan gyakorolják - A készségek és megszokások tudományos írás és olvasás. A hangsúlyt a 3-4 komplex és interdiszciplináris leolvasott egy félévre (felolvasások, hogy továbbra is formálni aktuális gondolat az akadémián), a tanfolyam arra ösztönzi a diákokat, hogy a gyakorlatban a kifinomult retorikai képességeit, melyek általánosságban a liberális oktatás. Diákok, mivel azok választ írásban mérés alkalmával kapnak írásbeli feladatokat, amelyek gyakorlata analízis, szintézis, és az alkalmazás kritikus paradigmák.

A szolgáltatás ezen a kritikus készségek, a hallgatók megismerkednek meghatározott írási stratégiák: hogyan kell adni egy írásos projektközpontúnak; hogyan kell megfogalmazni egy ellenőrző ötlet; hogyan lehet azt állítja, és hogyan lehet fejleszteni őket, és támogatja őket bizonyítékokat; hogyan reagáljon, és együtt tegyenek források; hogyan kell idézni, és a dokumentum források szerint MLA standardok (annak megértését, hogy más tudományágak használjon más dokumentáció stílusú); hogyan keret írásbeli projekt szervezete, átmenetek, oly módon, hogy segít az olvasónak megérteni.

Program oktatási nyelve:
Angol

11 további kurzus American College of Norway »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
jan. 2020
Duration
1 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019, jan. 2020
Jelentkezési határidő

aug. 2019, jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date