Angol intenzív tanfolyam

Általános információk

Program leírás

fejléc

»ENGLISH intenzív tanfolyam«

Intenzív nyelvi képzési program hatékony módszer lehet tanulni angolul kis csoportokban. Tanfolyamok tanítják majd anyanyelvi tanáraink Nagy-Britannia, USA, Ausztrália, Új-Zélandon vagy Kanadában. Függetlenül attól, hogy Ön egy középhaladó és haladó diák, vagy arról, hogy szeretné, hogy iratkozzon fel 50 óra két héten belül 100 óra négy hét: Megvan a helyes utat az Ön számára! A program a tökéletes módja annak, hogy felkészüljenek egy szak, vagy szakmai külföldön.

A cél ezen nyelvtanfolyamokat, hogy segítsen javítani a hallgatás, olvasás, írás és beszédkészség, és tanulni, gyakorolni és bővíteni a szókincs és a tudás a nyelvtan és fonetika. A tanfolyamok erőteljesen hangsúlyozzák az aktív kommunikációt az idegen nyelvet. Az oktatók is tartanak előadásokat a különböző külföldi országok, azok az emberek és kultúrák. És természetesen szeretnénk hallani a személyes célok és érdekek a tanfolyamot.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy mi NEM hez angol nyelvtanfolyamok kezdőknek (A1 / A2). Örülünk, hogy látni és szeretném, ha egy izgalmas és kifizetődő nyár! Kérjük, hogy a regisztrációs határidő nyelvi kurzusok június 15.

oktatási program

(1) angol kommunikációs készségek: Előadások és tárgyalások (B1-C1) | Augusztus 06-18

Az első része a 2 hetes kurzus célja, hogy a vonat különleges képességekkel szükséges prezentációk és informális megbeszéléseket angolul: hogyan bemutatkozni, fenntartani a világos szerkezet, kölcsönhatásba lépnek a közönség, használja a vizuális média, az olyan kérdésekre, stb A második rész középpontjában a fejlődő nyelvtudás szükséges a sikeres tárgyalások a különböző helyzetekben. A hangulat lesz laza és kötetlen egész, így a résztvevők lebontják gátlások úgy érzik beszélnie a nyilvánosság előtt. Szóbeli szintfelmérés kerül sor elején a kurzus.

(2) Angol tudományos célokra (B2-C1) | Augusztus 20 - szeptember 1.

Ez a 2 hetes tanfolyam fog összpontosítani írott angol akadémiai környezetben. A workshop jellege természetesen ösztönzi a résztvevőket, hogy készítsen rövid szövegeket a különböző témák és használni őket, mint egy alapot területek azonosítása nehéz, és dolgozik velük konstruktív. A tanfolyam is hasznos tippeket szempontok, mint a stílus, szerkezet és koherencia. Emellett a résztvevők arra ösztönzik, hogy dolgozzanak ki hatékony stratégiákat olvasás tudományos szövegek angolul. A megközelítés kreatív és informális, ösztönözve a résztvevőket, hogy megosszák egymással ötleteiket, és tanulhatnak egymás munkáját. Amennyiben a szint bizonyulnak alábbi B2, akkor helyezzük Általános angol nyelvtanfolyam.

(1 & 2) angol tanfolyam (B1-C1) | Augusztus 6. - szeptember 1

Azt is összekapcsolják a két kéthetes kurzusok egy négy hetes.

Tanúsítvány és kreditpontokat

Sikeres elvégzése után a nyelvtanfolyam kap egy részvételi oklevelet. Ez megmutatja a kurzus címét, időpontját és időtartamát természetesen a óraszámmal, valamint a fő tartalmak és témák.

Résztvevők keresni:

 • 3 kreditpont (ECTS) befejezése után a két hetes (50 h) vagy
 • 6 kreditpont (ECTS) befejezése után a négy hetes tanfolyam (100 óra).

Szükséges, hogy részt vegyen legalább 80% -a természetesen leckéket kap kreditpontot. Ha ezt egy plusz munkát, például egy prezentációt, papír, stb akkor kap egy fokozat. Kérjük, forduljon tanár elején a kurzus.

Célcsoport

Külföldi nyelvtanfolyamok tervezték (leendő) hallgatók és a diplomások a német egyetemeken a minimum 18 éves kor, akik autentikus élményt és valódi merítés egy idegen nyelvet. A résztvevők többsége, akik csatlakoznak a tanfolyamok 20-30 éves korig.

A szintek orientált az Európai nyelvi szintek (önértékelés grid).

Angol nyelvű kurzusokat kínálnak kezdve B1. Szintek A1 / A2 be kell fejezni.

tanfolyam díja

A tanfolyam díja 600 EURO (Két hetes) | 700 EURO (Négy hetes).

 • 400 EURO (két hetes) | 500 EURO (négy hetes) a hallgatók és öregdiákok
 • 200 EURO (két hetes) | 300 EURO (négyhetes tanfolyam) Bauhaus-Universität diákok

A tanfolyam díja tartalmazza:

 • Pályaválasztási nap
 • Program szerint leírás
 • tananyagok
 • Bauhaus Summer School igazolvány
 • Internet-hozzáférés, a Bauhaus-Universität Weimar
 • Ingyenes használata könyvtár
 • Kísérő programok (kivéve kirándulások)
 • Ingyenes belépés a múzeumokba tartozó Klassik Stiftung Weimar
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Each year approximately 400 participants from 70 countries around the world create a unique intercultural atmosphere. Be a part of the experience and make friendships that will last a lifetime!

Each year approximately 400 participants from 70 countries around the world create a unique intercultural atmosphere. Be a part of the experience and make friendships that will last a lifetime! Kevesebb