Bizonyos nyelvet sajátos szükségleteit

Két hetes programok

Angol Medicine

Accent International

Az orvosok és orvostanhallgatók, ez persze úgy néz ki a nyelvet az általános és speciális területei Medicine. General Practice, a szakterületek, például onkológiai, bőrgyógyászati, nőgyógyászati, szülészeti, Cardiac-, Thoracic-, ENT- és Neuro, műtét és sok más műszaki, összetett és érzékeny nyelvi területeken.

Angol törvény

Accent International

Az ügyvédek, közjegyzők, ügyvédek és Joghallgatók, a szakember angol törvény egy összetett, de szükséges készség. Függetlenül attól, hogy a hangsúly a polgári, büntető, Company, Család, Chancery, International Fiscal Nyilvános vagy az emberi jogok, a tanfolyam segít az adott nyelvet és készségek szükségesek.

Angol Olaj és Gáz

Accent International

Minden érintett számára a nemzetközi területen az olaj és a gáz, angol elengedhetetlen készség a vezetők és a szakemberek mindkét upstream és downstream területeken az ipar. Feltárása és kiaknázása; és fúrás révén a vezetékes szolgáltatásokat és vezetékes szolgáltatások finomítói gyakorlat és azon túl, a nyelv nagyon speciális.Angol Gyógyszeripar

Accent International

A gyorsan változó világban a gyógyszerészet, a változás a napi előfordulás.

Termékek fejlesztése, rendszerek bővítése, a vállalatok egyesítése, piacok fejlődése és a kommunikáció egyre inkább elengedhetetlen. A tudományos és műszaki területeken, az IT-nak, valamint a Pénzügyi, Beszerzési és HR hálózatok valóban globális Pharma vállalat speciális nyelvi készségek egyre nagyobb szükség van.Angol Aviation

Accent International

Pilóták és a légiforgalmi irányítás, Aviation English régóta alapvető készség, hogy képes legyen dolgozni ezen a területen. Egyre Aviation és repüléstechnikai műszaki személyzet, valamint azokat a légi közlekedés területén Ügyfélszolgálat és Airport Management speciális nyelvi szükségletek. Ezek a tanfolyamok kezelik az említett specifikus nyelvi szükségleteit.

Tandíj költségek valamennyi tanfolyamok 2 hétben £ 2500

Minden tanfolyam kéthetes, 40 órás, intenzív csoportos tanfolyamokat maximum 6 résztvevő. Minimális életkor ilyen kurzusok 23. A tanfolyamokon 09.00 - 17.00 hétfőtől péntekig.

Program oktatási nyelve:
Angol
Accent International

4 további kurzus Accent International »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 hetek
Nappali
Price
2,500 GBP
2 hétig
Helyszínek szerint
Dátum szerint