Kínálunk nemzetközileg akkreditált angol nyelvi órák rendszeresen kényelmes időzítések a New York-i helyszíneken. Mi egy interaktív, barátságos környezetben, ami az angol nyelvtanulás élvezetes.

  • Learn English Conversation: Képzett anyanyelvi oktatók nyújtanak egy vonzó oktatási környezet, amely kidolgozza az angol beszélgetést készségek és épít a szókincs.
  • Learn English Grammar: Ismerje meg a helyes nyelvtani erőforrásainkat és gyakorlat anyagokat. Online Self-Study: Learn English bárhol bármikor a mi online tanfolyamok

Angol nyelvtanulás New York

Az angol a legszélesebb körben beszélt nyelv a világon, és ez használt több médium, mint a filmek, TV-műsorok, dalok és regényeket. Ez a hivatalos nyelv több mint 50 országban és sok nemzet, hogy nincs meg a hivatalos nyelv is használható angol saját Lingua Franca. Képzeld el, az emberek száma is kölcsönhatásba és az új dolgokat lehet felfedezni a saját kultúrájukat! Ez valóban egy "globális nyelv", amelynek fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni az egyre inkább összekapcsolódó és globalizált világban.

Sokan talán már érti a nyelvet, hogy bizonyos mértékig. De több oka is van, hogy folytatnia kell a tanulás:

Javítja az általános KOMMUNIKÁCIÓ

Válasszon a tanfolyamok kezdve intenzív rendszeres, hétvégi, szoftverek, virtuális és a munka, mind a négy készség; olvasás, írás, beszéd és hallás.

Jobb álláslehetőségek

Angol nyelvtudás egyre inkább nélkülözhetetlen a munkahelyen. Üzleti angol nyelvtanfolyamok és angol beszélgetés osztályok segítségével jobban bízik az a nyelv, és mozgassa előre a karrierjét.

ELKÉSZÍTÉSÉRŐL egy teszt

Akár keres kiutazni felsőoktatási vagy bevándorlási célból az angol nyelvű országokban, Eton Intézet kínál nyelvvizsga előkészítő tanfolyamokat IELTS, TOEFL, TOEIC, BULATS és YLE.

VÁLASSZON osztályos változat legmegfelelőbb az Ön számára

ENGLISH csoportos órák

  • Interaktív merülő technikákkal tanítják a tapasztalt anyanyelvűek - 30 órás tanfolyam időtartam alatt 5-7,5 hét alatt - Class mérete átlagosan 12 'All Levels "azt jelenti, hogy ez a pálya is rendelkezésre áll ez a dátum és az idő minden szinten a nyelvet a Kezdő felfelé, feltéve, hogy a minimum 4 versenyző.

Az árak nem tartalmazzák tananyag. Regisztrációs díj 30 $ vonatkozik minden új tanuló. Minden tanfolyam a készlet erejéig és feltételek.

Angol zártkörű / félig magánórák

Rugalmas időzítés és elhelyezkedés - 1-3 tanuló

magánórákat

  • Egy-egy osztály egy dedikált oktató - Testre szabott egyedi igényeknek megfelelően - Rugalmas időzítést és elhelyezkedés - Tipikus során 20 órán át a lehetőséget, hogy további órák alapján szükség

Félig magánórák

  • 2-3 tanulók - Lehetőség foglalnia egy privát osztály egy kis csoportja barát vagy kollégái - Testre szabott egyedi igényeknek megfelelően - Rugalmas időzítést és helyét, hogy megfeleljen a menetrend a csoport 2-3 tanuló kérésére a intézet - Tipikus során 20 órán át a lehetőséget, hogy további órák alapján szükség árak nem tananyag. Regisztrációs díj 30 $ vonatkozik minden új tanuló. Minden tanfolyam a készlet erejéig és feltételek.

ENGLISH virtuális osztályok

  • Könnyen kezelhető platformot, nem a technikai képességek szükségesek - Ultimate rugalmasságot, platform elérhető több eszköz - Csatlakozzon egy csoport vagy egyén, a munkamenet az Ön igényei szerint - a személyre szabott tanulás, nemzetközileg képzett oktató

ANGOL önképzés CLASSES

A következő szintre nyelvi siker, nincs idő interaktív tevékenységek és szórakoztató kulturális tippeket. A önképzés online nyelvi programok alkalmasak teljesen kezdőtől haladó hangszórók.

  • 60+ NYELVEK egy platformon - korlátlan online hozzáférést 12 hónapig; tanulni több nyelven, illetve szakosodnak egy
  • Értékes kulturális TIPS - kulturális betekintést növeli a megértése és a nyelv
  • A hajlékony csomagolások - Válasszon egy egyén vagy csoport csomagot, hogy a legjobban megfeleljen az Ön igényeinek életmód
  • LEARN bármikor, bárhol - keresztül elérhető több platformon (asztali és mobil eszközök)
Program oktatási nyelve:
Angol

18 további kurzus Eton Institute »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
szept. 2019
Duration
20 Óra
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019