Angol tudományos célokra természetesen

Általános információk

Program leírás

Angol akadémiai célokat kifejezetten arra tervezték, hogy felkészítse a nemzetközi hallgatók a folyamatos felsőoktatás, a bizonyítvány, oklevél, alapítványi tanulmányok, egyetemi és posztgraduális szinten.

A diákok olyan angol nyelvi készségeket tanítanak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy sikeresek legyenek az akadémiai környezetben. A prezentációs készségek, az esszéírás és az átfogó hallgatási feladatok mindegyike a MLC hallgatók számára a legjobb előny, amikor egy ausztrál egyetemen folytatják tanulmányaikat.

A diákok is kitéve a fejlett nyelvtani és nyelvi készségek, valamint a tudományos területeken, beleértve az akadémiai egyezmények a lábjegyzetesítés és hivatkozás, a művészet a meggyőzés, és a hosszú esszé írása.

Menetrend

  • 09: 00-11: 00 - 1. ülés
  • 11: 00-11: 30 - Első szünet
  • 11: 30-13: 30 - 2. ülés
  • 13: 30-13: 45 - Második szünet
  • 13: 45-14: 45 - 3. szekció

Követelményei

A következetes IELTS zenekar 5.5 ajánlott, mint egy minimális belépési követelmény a kurzus. Ha nem vagy biztos benne az angol nyelvű szinted, a Melbourne Language Center minden hétfőn ingyenes helyszíni tesztet kínál Melbourne City campusunkban.

Iskolai dátumok

Az MLC-ben az osztályok folyamatosan futnak egész évben - az iskola minden nap szombaton, vasárnap és ünnepnapokon, minden nap nyitva tart, és nem zárja be az időtartamot vagy az iskolai szabadságokat.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

You are one of many thousands of students from many countries who come to MLC as your first step on your educational journey. Whether it is General English, University Preparation or High School Prepa ... Tovább

You are one of many thousands of students from many countries who come to MLC as your first step on your educational journey. Whether it is General English, University Preparation or High School Preparation, MLC is here for you, providing professional student services and counselling, both academic and personal. Kevesebb
Melbourne , Box Hill + 1 Több Kevesebb