Read the Official Description

Alexander College társult Arts

Angol tudományos célokra

természetesen száma A kurzus címe Egyetemi szintű képzés A jogosultság
ENGL 094 Angol Alapítványok 1: Felső-kezdő N / A
ENGL 095 Angol Foundations 2: Lower Intermediate N / A
ENGL 096 Akadémiai Elkészítés: Intermediate N / A
ENGL 097 Akadémiai Elkészítés: Upper-Intermediate N / A
ENGL 098 Akadémiai Elkészítés: Alsó-Advanced Akár 2 egyetemi szintű képzés
ENGL 099 Akadémiai Elkészítés: Advanced Akár 3 egyetemi szintű képzés
Alapok

ENGL 094 és 095 tervezték a diákok, akik szoruló épület alapjait az angol nyelv, mielőtt a tudományos kapcsolatos ismeretek igénylő több világosság és folyékonyan angolul. A hangsúly ezen képzések javításán van a nyelvi készségek erős összpontosítás nyelvtan és szókincs épület javítására olvasás, írás, hallás, és beszédkészség.

Köztes egyetemi előkészítő

A cél az ENGL 096 és 097, hogy segítsen felkészíteni EAL tanulókat a siker az észak-amerikai post-secondary beállítás készségek fejlesztésén hat fő területen: olvasás, írás, hallás, beszéd, a kritikus gondolkodás és a kutatás. Különös hangsúlyt fektetnek a tanulás konkrét tudományos ismeretek, beleértve a jegyzetelés, hivatkozva források, strukturálása írásban hivatalosan, és kutatása.Részletes Academic előkészítése

Az Advanced EAP tanfolyamok összpontosít írás, olvasás, szövegértés, és a beszéd, és kiváló lehetőséget biztosít, hogy fejleszteni ezeket a készségeket közvetlen, interaktív gyakorlat. A hallgatók is kialakulhat a kutatás és az esszé írás, hogy fokozzák a képességfejlesztés és felkészítsék őket College / University tanulmány. A diákok fogják képezni, hogy ismerje a különböző műfajú írás, stratégiáik, és célja. Feladatok lesz szükség a diákok, hogy megvitassák, és állítsa össze az irodalmi elemzések, vélemények, kritikák, érvelő esszék, tudományos dolgozatok, és az üzleti jelentés.

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by Alexander College »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date