Hivatalos Leírás

Alexander College társult Arts

Angol tudományos célokra

természetesen száma A kurzus címe Egyetemi szintű képzés A jogosultság
ENGL 094 Angol Alapítványok 1: Felső-kezdő N / A
ENGL 095 Angol Foundations 2: Lower Intermediate N / A
ENGL 096 Akadémiai Elkészítés: Intermediate N / A
ENGL 097 Akadémiai Elkészítés: Upper-Intermediate N / A
ENGL 098 Akadémiai Elkészítés: Alsó-Advanced Akár 2 egyetemi szintű képzés
ENGL 099 Akadémiai Elkészítés: Advanced Akár 3 egyetemi szintű képzés
Alapok

ENGL 094 és 095 tervezték a diákok, akik szoruló épület alapjait az angol nyelv, mielőtt a tudományos kapcsolatos ismeretek igénylő több világosság és folyékonyan angolul. A hangsúly ezen képzések javításán van a nyelvi készségek erős összpontosítás nyelvtan és szókincs épület javítására olvasás, írás, hallás, és beszédkészség.

Köztes egyetemi előkészítő

A cél az ENGL 096 és 097, hogy segítsen felkészíteni EAL tanulókat a siker az észak-amerikai post-secondary beállítás készségek fejlesztésén hat fő területen: olvasás, írás, hallás, beszéd, a kritikus gondolkodás és a kutatás. Különös hangsúlyt fektetnek a tanulás konkrét tudományos ismeretek, beleértve a jegyzetelés, hivatkozva források, strukturálása írásban hivatalosan, és kutatása.Részletes Academic előkészítése

Az Advanced EAP tanfolyamok összpontosít írás, olvasás, szövegértés, és a beszéd, és kiváló lehetőséget biztosít, hogy fejleszteni ezeket a készségeket közvetlen, interaktív gyakorlat. A hallgatók is kialakulhat a kutatás és az esszé írás, hogy fokozzák a képességfejlesztés és felkészítsék őket College / University tanulmány. A diákok fogják képezni, hogy ismerje a különböző műfajú írás, stratégiáik, és célja. Feladatok lesz szükség a diákok, hogy megvitassák, és állítsa össze az irodalmi elemzések, vélemények, kritikák, érvelő esszék, tudományos dolgozatok, és az üzleti jelentés.

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus Alexander College »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint