A nemzetközi diákoknak gyakran segítségre van szükségük angolul. Ha az akadémiai kurzus megkezdése nem lehetséges anélkül, hogy először angolul javulna, a tanulónak intenzív angol nyelvtanfolyamra kell irányulnia.

A Carfax rendkívül személyre szabott angol nyelvtanfolyamokat kínál, amelyek a leginkább javító területekre irányulnak. Ha a tanuló egy akadémiai kurzusra törekszik, akkor a tanítás az érintett tantárgyakra irányulhat. Ha egyéni tanfolyamot követünk, akkor a program egyensúlya úgy módosítható, ahogyan a tanuló előrehalad, és az egyetemi tárgyak óráit be lehet vezetni, amint a tanuló eléri a megfelelő szintet.

A diákok néha előnyösek lesznek a további angol nyelvórák folytatásával, miközben teljes munkaidős tanulmányi kurzust tartanak. A Carfax fel tudja mérni a szükséges támogatási szintet, és beépítheti a diákok menetrendjébe tartozó további tanulságokat.


IELTS és egyéb angol képesítések

A tengerentúli tanulóknak általában igazolniuk kell angol nyelvüket, amikor az Egyesült Királyság egyetemeire vonatkoznak. Ezért a Carfax kifejezetten az IELTS minősítésre készül, melyet az egyetemek tanúsítanak. A kurzusokat felkínálják különböző Cambridge-i angol nyelvvizsgákra és egyéb angol nyelvvizsga-képzésekre is, mint például a TOEFL és a PTE.

Felvételi

A Carfax Főiskola nem működik szelektív felvételi politika. A diákok minden szinten szívesen részesülnek a személyes tanításból és a lelkipásztori ellátásból. A Főiskola egyaránt alkalmas a nagy szórólapokra és azokra, akik akadémián küzdenek. Az egyéni figyelem szintje különösen segítheti a speciális oktatási igényű tanulókat.

A kollégiumnak nincs formális korhatára. A GCSE tanulók többsége 14 és 16 év között van, és a legtöbb A-szintű diák 16 és 19 év között van. A Főiskola azonban felajánlhatja

tanfolyamok, amelyek alkalmasak mind a fiatalabb, mind a régebbi tanulók számára.

A csoportos kurzusok szeptemberben és januárban kezdődnek. Az egyéni tanfolyamokon részt vevő tanulókat ösztönözni kell arra, hogy kövessék a tanév normális mintáját, de nagy rugalmasság van ebben, és elvben bármikor csatlakozhatnak az év során. Rövid és részidős tanfolyamokat is kínálnak egész évben, beleértve a hétvégéket és az ünnepeket.

Következő lépések

Ha érdeklődik a Carfax Főiskolán való tanfolyamra való jelentkezés iránt, vagy egyszerűen csak szeretne többet megtudni, ne habozzon kapcsolatba lépni velük. A kapcsolatfelvételi űrlap segítségével, vagy a 01865 200676-os telefonszámon kérdezheti meg a kapcsolatot a barátságos felvételi csapatunkkal. Tapasztalt munkatársa örömmel beszélni szeretne Önnel a helyzetéről, feltárni, hogy a Carfax hogyan képes segíteni és megválaszolni minden kérdést, ami teljes bizalomban van. Nagyon örülsz, hogy szívesen találkozz valakivel, és nézz körül a helyiségekben és a létesítményekben.

Ha tovább szeretne lépni és jelentkezni szeretne, akkor felkérést kap arra, hogy töltsön ki egy regisztrációs űrlapot, és nyújtson be olyan információkat, amelyek segíthetnek a kurzus részleteinek véglegesítésében, például a jelenlegi és a korábbi iskolák jelentéseiben és eredményeiben, valamint a tanúsítványokban vagy a már megszerzett képesítések egyéb bizonyítékát.

A folyamat részeként megvitatják a szálláshelyeket, a sportokat, a tanórán kívüli érdeklődést és egyéb személyes igényeket. A kurzus megegyezését követően a kurzus díjának első részletére számlát állítanak ki. A kurzus csak akkor kezdődik, ha az első számlát kiegyenlítették. Amikor új diák érkezik egy tanfolyam megkezdéséhez, azonnal üdvözlik ezt a kicsi, barátságos közösséget. Az új diákok teljes indukciót kapnak arra, hogy otthon érezzék magukat Carfaxban és Oxfordban, valamint biztosítsák, hogy minden szükséglete kielégüljön.

Nemzetközi diákok

A Carfax örömmel fogadja a tengerentúli tanulókat, akik közül néhánynak vízumra van szüksége ahhoz, hogy tanulmányokat folytathasson az Egyesült Királyságban. A kollégium átfogó tanácsadást és támogatást nyújt a diákok vízumával kapcsolatos minden területen, a jelentkezés elkészítésétől és benyújtásától az Egyesült Királyságba való megérkezést követő fontos követelmények teljesítéséhez. A Carfax Főiskola egy UKVI-engedéllyel rendelkező Tier 4 szponzor, és támogathatja az összes olyan korú diákot, akik Tier 4 vízumot igényelnek, hogy hosszú távú tanulmányi programokat vehessenek igénybe az Egyesült Királyságban. A Főiskola is támogathatja a tengerentúli tanulókat, akiknek rövid távú tanulmányi vízumot kell szerezniük, mielőtt rövidebb kurzusra (kevesebb mint hat hónapig) érkeznek.

Szokatlanul egy oktatási intézmény számára a Carfax szakképzettséggel rendelkező személyzet tagjai bevándorlási tanácsadást és szolgáltatásnyújtást nyújtanak be a Bevándorlási Hivatal biztosának nyilvántartásba vételével, és így megismerhetik a vízumkérelem folyamatának minden összetettségét, valamint a soha nem látott vízumfordulási időket. Emellett a Carfax jó kapcsolatot tart a vezető londoni és globális bevándorlási ügyvédi irodákkal, és szükség esetén megfelelő átirányítást végezhet.

Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni a felvételi csoporttal bármilyen kérdéseivel a diákok vízumával kapcsolatban.

Felnőtt tanulók

A felnőtt tanulók, akár egyetemi hallgatók, akár idősebbek, szívesen látnak és nem szokatlan látványt mutatnak a Carfax Főiskolán.

A Carfax rendszeresen nyújt olyan oktatást az alul- és a posztgraduális képzésben résztvevőknek, akik különálló támogatást igényelnek a tanfolyam követelményeivel vagy az egyetemi vizsga előtt. Az általuk kínált oktatók gyakran Oxford dons vagy egyetemi előadók.

A felnőttek alkalmanként kérik a tandíjat, hogy segítsenek kielégíteni intellektuális kíváncsiságukat, gyakran híres oktatókkal, vagy felkészüljenek a GCSE-re, egy szintre és más formális képesítésekre, amelyek hiányozhatnak.

A világ vezető egyetemei, például a Harvard, a Yale, az MIT vagy az Edinburgh által kínált MOOC-k (Massive Open Online Courses) megjelenésével egyre több ember kér kiegészítő tanítást, hogy segítsen nekik a tanúsított bizonyítványok megszerzésében. Az egyre népszerűbb Open University kurzusok tanulmányozhatóak szemtől-szembeni oktatóprogramokkal együtt.

Tandíj és beszállási díjak

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az alábbi díjak csak a teljes tanév jellegzetes éves költségeinek illusztrálására szolgálnak. A Carfax által nyújtott tanfolyamok rendkívül személyre szabott jellege miatt a díjak az egyes tanulók igényeitől és a programjuk időtartamától függően változnak. A tandíj mellett díjat számítanak a sport- és egyéb tanórákon kívüli tevékenységekre is. Az Ön konkrét helyzetére vonatkozó végleges idézet a felvételi csoporttal folytatott megbeszélés után adható meg.

TRITORIAI KURZUSOK

A Carfax College-i csoportos tandíj még mindig valódi oktatóprogramokon keresztül érhető el, és legfeljebb három tanuló osztja meg az oktató figyelmét. Az alábbi díjak egy tanévre vonatkoznak, a három teljes körű tritorial csoportos oktatáson. Ezeket a kurzusokat egyes kurzusokkal kombinálhatjuk, ha szükséges, a díjak megfelelő módosításával.

EGYÉNI TANFOLYAMOK

Az egyes kurzusok maximális rugalmasságot és végtelen alkalmazkodást kínálnak az egyes tanulók igényeinek. Az alábbi díjak egy egyéves oktatásra egy tanévre vonatkoznak, három teljes kifejezés alapján. Mindazonáltal az egyéni tandíjprogramok, a kurzusok kezdési és befejezési időpontjai, valamint a távozási és üdülési időszakok megegyeznek abban, hogy az adott időszakban bármikor beállíthatók, és a díjak ennek megfelelően változnak. A tandíjat különböző intenzitással lehet biztosítani. Részletes ajánlatot adhat az intenzitás szintje és a szükséges tantárgyak száma alapján.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Carfax College Oxford »

Utoljára frissítve September 18, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
Price
24,400 GBP
Nem EU-s tanulók évente (képzési tanfolyamok: legfeljebb 3 diák)
Helyszínek szerint
Dátum szerint