Hivatalos Leírás

Tanfolyam körvonal

AIMS

Az ELICOS - 089714G Általános angol nyelvtanfolyam célja, hogy készségeket és ismereteket biztosítson az általános célú angol nyelv használatában. Magában foglalja a tudományos célokat, de nem korlátozódik ezekre a célokra. Az Intermediate, Upper Intermediate és a Advanced modulok lehetőséget biztosítanak a diákoknak arra, hogy a diák érdeklődésére vonatkozó angol nyelvterületekre összpontosítsanak.

EREDMÉNYEK

Az ELICOS - általános angol nyelvtanfolyam a hallgatók számára biztosítja a szükséges angol nyelvtudást a következő célokra:

 • Oktatási, szakmai és társadalmi célok elérésének megkönnyítése.
 • A foglalkoztatáshoz való hozzáférés megkönnyítése a nyelvtudás fejlesztése révén.
 • A tanuló hatékony működésének fokozása az ausztrál közösségben.
 • Az angol nyelvtudás követelményeinek kielégítése a kultúrák közötti szervezetek számára.
 • Felkészülés más tanulmányok elvégzésére a Unity College Australia .
 • Ausztrálián kívüli egyéb oktatási intézmények tanulmányainak előkészítése.

ÁTTEKINTÉS

Ez az ELICOS tanfolyam specifikus és releváns tanulási eredményeken alapul, és az ausztrál társadalomban való élethez és munkához szükséges angol készségek széles skáláját nyújtja. Ez a kurzus magába foglalja az osztálytermi alapú továbbképzést, de a tanítási-tanulási módszerek széles skáláját fogja használni, mivel a nyelvi tanulást a kommunikációs tevékenységek révén lehet elérni. A hallgatók számos lehetőséget kapnak az ausztrál társadalomhoz való interakcióra.

Ezt a vizsgált angol nyelv megfelelő szintjén és megfelelő felügyelet mellett kell elvégezni. Ez a kurzus rugalmas be- és kilépésen alapult. Ennek következtében a diákok bármelyik modul elején beléphetnek (az elhelyezés tesztelésének függvényében), és a következő modulok bármely pontján kiléphetnek. Ez nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a vízumok és a nyelvi igények tekintetében. Ez a kurzus lehetővé teszi az állandó lakosok, a diákvizek, a turistaszoba és a munkaszüneti napok tartózkodását.

IDŐTARTAMA

Az ELICOS - Általános angol nyelv rugalmas be- és kilépési alapokon nyugszik, ezért a kurzus időtartama változhat a hallgatók között. Ezen általános angol nyelvtanfolyam minden modulja 10 hetes időtartamú, az egyes hallgatók nyelvi igényeit meghatározva, hogy mennyi ideig tanulnak. Ez a kurzus 5 modulból áll, öt héten keresztül. A hallgatók felvétele minden egyes kifejezés / 10 hetes modul kezdetén történik.

A KÉPZÉS HELYSZÍNE

Ez a kurzus a Canberra Campus, a Belconnen, az ACT, valamint a különböző partnerek közötti együttműködés keretében kerül megrendezésre. Más szállítási helyeken lásd a partnerek oldalát a főiskolai weboldalon.

DÍJAK

A tanfolyamok nappali tagozatos hallgatóinak modul díja:

 • Ausztrál hallgatók
  • Per Module (10 hetes időszak) $ 2,700
 • Nemzetközi hallgatók (diákvizsga esetén)
 • Per Module (10 hetes időszak) $ 3.000
 • Beiratkozás 4 modulra (4 ciklus = 1 év) 11 400 dollár
 • Beiratkozás 5 modulra (5 ciklus = 15 hónap) 14,100 dollár

Megjegyzés: A Főiskola fenntartja magának a jogot, hogy az egyes tanév kezdete előtt módosítsa a díjakat.

Erőforrás díjak

Az egyes modulok esetében az erőforrás díját az akadémiai díjak tartalmazza. Ezt a New English File Student Book (Oxford University Press) megvásárlására, valamint a diákok nyelvi fejlődését segítő egyéb erőforrásokra és eszközökre lehet felhasználni.

Program oktatási nyelve:
Angol

10 további kurzus Unity College Australia »

Utoljára frissítve July 29, 2018
This course is Campus based
Start Date
jan. 2020
Duration
10 hetek
Részidős oktatás
Nappali
Price
2,700 AUD
Ausztrál diákok: Per Module (10 hetes futamidő) $ 2,700 / Nemzetközi hallgatók (diákvizsga esetén): Per Module (10 hét) $ 3000 Beiratkozás 4 modulra (4 ciklus = 1 év) $ 11,400 Beiratkozás 5 modulra (5 terms = 15 hónap) 14,100 dollár
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date