Áttekintés

Az angol az egész világon a leghasznosabb nyelv, és itt széles körben beszélnek az Egyesült Arab Emírségekben. Angol nyelvtanfolyamunk nagyszerű módja annak, hogy javítsuk a készségeidet, függetlenül attól, hogy Ön egy diák, aki felkészíti a felsőoktatást, vagy egy olyan szakmai szakember, aki érdeklődik a napi beszélgetési készségek fejlesztésében.

Gondolkodás az angol nyelvtudás fejlesztésére? Ezután használja ki a 6 hetes általános angol nyelvtanfolyamunkat, vagy a 10 hetes intenzív angol nyelvtanfolyamot, és javítsa meg angol nyelvtudását megfizethető tandíjjal.

A következő angol nyelvtanfolyamokat kínáljuk az UKCBC-nél.

IELTS előkészítő tanfolyamok

Az IELTS az egyik legismertebb és legismertebb angol nyelvteszt a világon. Függetlenül attól, hogy felsőoktatási vagy bevándorlási célokra jelentkezik, az IELTS-t fontos elemének tekintik.

Az UKCBC az IELTS előkészítő osztályait naponta 2 órára intenzív 36 órás órákban nyújtja.


Általános angol

Ez a kurzus olyan diákok számára készült, akik általános angolul beszélő készségeiket szeretnék javítani, akár a felsőoktatásba való belépés, akár a munkahelyi általános kommunikációs készségek fejlesztése céljából. A hallgató végzi az elhelyezési tesztet, amely alapján meghatározzák a megfelelő belépési szintet.

Az Általános angol nyelv alatt kínált szintek a következők

  • Kezdő A1
  • Elemi A2
  • A2-B1 elő-közbenső termék
  • A B1 közbenső termék
  • B2 felső közbenső termék

Minden szint legfeljebb 24 hétig tart. A diákok akár 6 hétre is jelentkezhetnek, vagy az egész szintre.


Az általános angol nyelvtanfolyamok felépítése

36 óra / 6 hét

  • 2 óra naponta.
  • Heti 6 óra

Napok - vasárnap, kedd, csütörtök


Sessions

Esti ülések - 18: 00-20: 00


A tananyag részletei

Általános angol nyelvtanfolyamok az UKCB-n a népszerű Oxford Press sorozat angol fájlja által lefektetett tantervet követik.

Mindegyik egység a négy készséggel dolgozik, a hangsúlyt a nyelvi termelésre és a kiejtésre összpontosítva. A könyvből származó szövegek olvasása és hallgatása naprakész és további szövegek, mint például újságcikkek, videoklipek, kiegészülnek az előadó.

A nyelvtan megfelelő szinten van, és az egyes osztályok segítik a következőt. Ezt követően a nyelvtan a Grammar Bank gyakorlatok, valamint további munkalapok és tevékenységek segítségével támogatott.

Gyakorlati angol szekciók dokumentális videók és „valós világ” interjúk segítségével készítik fel diákjainkat a valós életben való találkozásra, az éttermi étkezéstől az állásinterjúig.

A tanulók fejlődésének felmérése és a visszajelzések biztosítása érdekében rendszeres időközönként előrehaladási vizsgálatokat fognak végezni. A visszajelzést az egész tanfolyam során egy-egy beszélgetés, hibajavítás formájában adjuk meg, és beszédkor írásbeli korrekciókat teszünk.

A megfelelő szintű szókincset értelmes kontextusban mutatják be és gyakorolják, és tevékenységeket és kvízeket használnak. További kifejezéseket, idiómákat és kifejezéseket adnak hozzá a diákok megértéséhez és fejlesztéséhez.


díjak

Angol szint


További díjak

Diákkönyvi munkafüzet: AED 300

Alkalmazási díj: 300 AED

Biztonsági letét: 2000 AED

Program oktatási nyelve:
  • Angol

6 további kurzus The UK College of Business and Computing (UKCBC) »

Utoljára frissítve Január 19, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
6 - 10 hetek
Nappali
Price
2,700 AED
Általános angol nyelv (30 óra). 9 600 AED általános angol nyelvre (120 óra). 3000 AED az IELTS előkészítéshez (36 óra).
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date