Angol nyelvtanulási tanfolyam (EAP)

Általános információk

Program leírás

Az English for Academic Purpose (EAP) program az angol mint másodnyelvű (ESL) hallgatók számára készült minden szinten, akik: amerikai egyetemre vagy egyetemre kívánnak lépni egyetemi szinten; fel kell készülni a TOEFL és az IELTS-re; sikert akarnak elérni az egyetemi tanteremben angol anyanyelvűek mellett.

A program kiemeli

TOEFL lemondások

Az SDSU alap- és posztgraduális programjaira, valamint a helyi közösségi főiskolákra jelentkező hallgatók jogosultak lehetnek TOEFL-mentességre az emelt szintű elvégzése után.

Egyetemi hallgatók feltételes felvétele az SDSU-ba

Azoknak a hallgatóknak, akik tervezik az alapképzés megszerzését az SDSU-nál, lehetőségük van pályázni az egyetemi feltételes felvételre.

Akadémiai készségfejlesztés

Az EAP program segít a nemzetközi ESL hallgatóknak az amerikai egyetemeken való sikerhez szükséges készségek fejlesztésében.

Egyetemi tanácsadás

Az ALI tanácsokat kínál tudományos kérdésekben és az egyetemi kiválasztásban. A tanácsadók segítenek a hallgatóknak a San Diego State University és más iskolákban történő felvételi kérelmekben.

Interakció az anyanyelvi beszélőkkel

Az EAP hallgatóinak lehetőségük van gyakorolni angol nyelvű beszéd- és hallgatási készségeiket, és az anyanyelvi beszélőkkel való kapcsolattartással bővíteni tudásukat az amerikai kultúráról. Az ALI Hallgatói Élet Iroda segíthet a diákoknak abban is, hogy kapcsolatba lépjenek az anyanyelvi beszélőkkel az osztálytermen kívül.

Iratkozzon fel az SDSU osztályokba

A haladó EAP hallgatók az őszi vagy a tavaszi félév során legfeljebb két rendszeres SDSU osztályba (hat egység) * jelentkezhetnek amerikai hallgatókkal. A hivatalos SDSU fokozatokat, krediteket és átiratokat odaítélik, és átadhatják más egyetemeknek. További információt az alábbi EAP Plus-ban talál.

* További díj fizetendő.

Tesztelés és elhelyezés

Az EAP program kezdettől haladóig minden szinten angol nyelvű oktatást kínál. A hallgatók gyakorlati teszteket tesznek, hogy meghatározzák angol szintjüket. Különböző készségterületeken (hallgatás, beszéd, olvasás és írás) tesztelik őket, és változatos igényeiknek és képességeiknek megfelelően helyezik el őket. Az alacsonyabb szintű hallgatók integrált készségórákon vesznek részt. Minden tanév végén a hallgatóknak lehetőségük van újból tesztelni az előrehaladás mérésére.

Angol az akadémiai célokra

 • Hetek száma: nyáron 12, tavasszal vagy ősszel 17.
 • Oktatási órák: heti 23+.
 • Követelmények: Előnyös az angol nyelvű előzetes oktatás.
 • Ide tartozik még: Minden hallgató hozzáférhet akadémiai tanácsadáshoz, hallgatói tanácsadáshoz, választható tárgyakhoz, kiejtési klinikákhoz, beszélgetési csoportokhoz, nyelvi és számítógépes laboratóriumokhoz, az SDSU könyvtárhoz és sportlétesítményekhez.

Az EAP kezdési dátuma után érkező hallgatók a következő EAP munkamenet kezdetéig részt vehetnek az Intensive English for Communication (IEC) programban.

Tanterv

Elhelyezési tesztek

Az EAP gyakorlati vizsga letétele után a hallgatókat az egyes tanfolyamok tartalmi területein a nyelvtudás erősségének megfelelően helyezik el tanfolyamaikra, ami azt jelenti, hogy a hallgatók különböző szintűek lehetnek hallgatás, olvasás, írás stb. tanterv.

Angol készségek

Jelentős oktatási időt szentelnek a tudományos olvasási, írási, nyelvtani, hallgatási, beszéd- és szókincsbeli készségek, valamint a főiskolai és egyetemi kurzusok sikeréhez szükséges stratégiák fejlesztésére.

Egyéb tanfolyamok

Szinttől és elérhetőségtől függően a hallgatók választhatnak tanfolyamokat az egyetemi egyetemi programokban szükséges TOEFL és IELTS vizsgákra való felkészüléshez. Néhány hallgató részt vehet olyan tartalom alapú tanfolyamokon, mint az angol matematika, a mérnöki angol nyelv, az amerikai marketing.

Tevékenységek

A hallgatók ki vannak téve az amerikai egyetemi tantermi kultúrának, és az EAP program révén rendszeresen részt vehetnek az SDSU campus tevékenységeiben.

Program Választani

Minden félévben választható tanfolyamokat kínálnak a tesztvételi készségek további támogatására, a nyelvtudás javítására és az amerikai kultúra ismereteinek bővítésére. A tanfolyamok munkamenetenként és elhelyezésenként változnak.

A népszerű választható tárgyak a következők:

 • Internet-alapú TOEFL Prep
 • IELTS Prep
 • English Through Dance
 • Amerikai kiejtés
 • Angol mondatminták
 • A folyékonyság fejlesztése az igék segítségével
 • Felkészülés a tudományos olvasásra
 • Angol a népszerű zenén keresztül
 • Angol a sporton keresztül

Kiejtési Klinika

A napi beszédórákon és a kiejtési választani kívánt termékek mellett az ALI ingyenes, személyre szabott artikulációt és akcentusmódosítást kínál speciális szoftverek, testreszabott laboratóriumi tevékenységek és a tanárok által készített anyagok felhasználásával.

EAP Plus

Haladó hallgatók akár két rendszeres SDSU osztályba is beiratkozhatnak amerikai hallgatókkal. A hivatalos SDSU fokozatokat, krediteket és átiratokat odaítélik, és átadhatják más egyetemeknek.

 • Nyitott lehet azoknak a haladó hallgatóknak, akik az EAP 106. szint felett tesztelnek.
 • A hallgatók szorosan együttműködnek ALI tanácsadóikkal, hogy az egyes tanszékeken SDSU osztályokat válasszanak.
 • A hallgatók SDSU-kreditet szereznek amerikai hallgatókkal folytatott tanfolyamokon.
 • A hivatalos SDSU átiratokat és átruházható kreditet odaítélik.
 • További díjak osztályonként fizetendők.

díjak

 • Január 6. – május 7.: 6350 dollár
 • Május 19. – augusztus 5.: 4235 dollár
 • Augusztus 18. – dec. 17: 6350 dollár
Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

San Diego State University (SDSU), a truly global learning community, is an ideal place to begin your international education. Part of the 23-campus California State University (CSU) system, SDSU is t ... Tovább

San Diego State University (SDSU), a truly global learning community, is an ideal place to begin your international education. Part of the 23-campus California State University (CSU) system, SDSU is the third-largest university in the state with an enrollment of more than 35,000 students. We offer 97 bachelor's, 84 masters, and 21 doctoral degree programs. Kevesebb