Hivatalos Leírás

Angol Nyári Tábor

Angol nyári táborok

Alpadia fantasztikus angol nyelvű nyári táborok Svájcban, Angliában és Németországban.

Egy sor úticél kínálat, csak válassza ki a tapasztalat úgy tetszik. Szeretné, hogy a strand közelében? Ezután válassza ki a Portsmouth, Anglia vagy akár több természet gazdag háttér, közeli tóra és a hegyekre, válassza Leysin Zug, Keele vagy Ascona. A tökéletes nyár, vegye London-City és élvezhetik a dinamikus, izgalmas kikapcsolódási lehetőség van.

A reggeli órák minden hétköznap, a hangsúlyt helyeznek az aktív testmozgás, a nyelv, amely lehetővé teszi a gyors haladás kommunikációs készség. Kombinált sport, aktivitás csomagolt délután és este szórakoztató, akkor biztos, hogy vegye fel a nyelv gyors és új barátokat a folyamat!

Angol nyári táborok

Ascona, Svájc

Ideális helyzetben közel a régi város és a Maggiore-tó partján, a Ascona nyári tábor található, a csodálatos Collegio Papio.

Angol nyári táborok

Berlin-Werbellinsee, Németország

Ideális helyen, a tó partján Werbellin és erdő veszi körül, a központ, mely egy hatalmas védett birtok több mint 100 hektár, ahol a természet uralkodik.

Angol nyári táborok

Keele, England

A központ büszkélkedhet leveles gyalogos járdák, egy biztonságos weboldal, ingyenes Wi-Fi, könnyű hozzáférést biztosít az összes berendezés és egy díjnyertes vendéglátó csapat.

Angol nyári táborok

Lahntal, Germany

Állítsa be a felső Lahn és csak egy óra a frankfurti, a Lahntal Alpadia nyári tábor kiváló lehetőséget a fiatal diákok a szórakozás és a friss levegőre, míg a tanulás angol.

Angol nyári táborok

Leysin-Juniors, Svájc

Biztosítása fantasztikus feltételeket angol nyelvtanfolyam fiatalok, a „Le Central-Résidence” Természetesen központjában található, közel a Leysin főpályaudvar.

Angol nyári táborok

Leysin-Teens, Svájc

Fedezze fel a „Le Central-Résidence” nyári tábor közepén, ahonnan modern létesítmények díszített tipikus alpesi stílusban.

Angol nyári táborok

London-City, Anglia

A központ ideális helyen fekszik, közvetlenül a szívében élénk és divatos Hoxton, Shoreditch, a tökéletes hely, ahonnan felfedezni a különböző tevékenységek a város kínál.

Angol nyári táborok

Portsmouth, Anglia

Található Portsea Island, a mi természetesen központja egy rövid sétára a hangulatos város központjától és csak egy kilométerre a tengertől. Fedezze fel ezt a nyári tábor

Angol nyári táborok

Zug, Svájc

Található a tekintélyes St. Michael College, csak öt percre Zug központjától és vízparti, az angol nyelvi nyári tábor biztosít kiváló minőségű létesítményeket.

Mintegy English

  • Az angol a hivatalos nyelv 59 országban és beszélt mintegy 800 millió embert érint.
  • Angol nyelv a tudomány, a légi közlekedés, a diplomácia, a turizmus, a média és a zene.
  • Az angol a legszélesebb körben használt nyelv között idegen nyelvet beszélők és az anyanyelve mintegy 400 millió embert érint.
  • Ez a hivatalos nyelv a legtöbb nemzetközi szervezetek, köztük az ENSZ, az Európai Unió, a NATO, a WTO és az Európai Szabadkereskedelmi Társulás.
Angol nyári táborok

Miért angolul tanulni?

Angol hihetetlenül értékes a mai világban, és elengedhetetlen, ha azt szeretné, hogy bővítse a horizonton, mind személyes, mind szakmai. Angol az egyetemes nyelv a kommunikáció, és lehetővé teszi a hozzáférést a legjobb egyetem a világon, valamint így egy szélesebb körű hozzáférést a vagyon rendelkezésre álló információk, online és offline. Készüljön fel a globális állampolgárságot, és kényeztesse magát a legnagyobb élményt a tanulás angol Alpadia.

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus Alpadia Language Schools »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
740 GBP
ból ből
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date