Read the Official Description

Mi? Animáció / Effects Producing (AEP) egy kétéves posztgraduális kurzus a termelés a specializáció a animációval, trükk projektek.

MIÉRT? Az animáció és a VFX-ipar jelenleg keres fiatal termelők részére a szükséges szakértelem animáció és vizuális hatásokat. Az Institute of Animation előírja, hogy az iparág szükségességét azáltal, egyedülállóan speciális programot animáció és hatások előállítására, ezáltal kiváló munkalehetőség a diplomások.

Ki? A pályázóknak meg kell tartani az első fokú közgazdász, a média, a tervezés vagy kommunikációs vagy igazolniuk hasonló gyakorlati tapasztalat. Ideális esetben, a jelöltek már megszerzett néhány szakmai gyakorlat termelés.

Mikor? A Felvételi Iroda jelenleg fogadnak jelentkezéseket AEP az őszi félévben 2015/16, a határidő augusztus 15.

Hogyan? Nincs tandíj kerülnek felszámolásra. Potenciális hallgatók további információgyűjtés az intézet honlapján www.animationsinstitut.de; Ez is, ahol meg fogják találni a közvetlen kapcsolat a jelentkezési lapot.

Program taught in:
Angol
Német

See 2 more programs offered by Institute of Animation, Visual Effects and Digital Postproduction at the Filmakademie Baden-Wuerttemberg »

This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
Free
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019