Hivatalos Leírás

Áttekintés

A hallgatók különböző célokat kívánnak elérni, például szeretnének pályafutást nemzetközi környezetben vagy versenyelőnyt szerezni karrierjük során. Mások szeretnének részt venni egy arabul beszélő egyetemen, vagy jobb lehetőségeket keresni a jövőbeni foglalkoztatás érdekében. Annak érdekében, hogy elérhesse a fent említett célokat, a diákok kötelesek az alábbiakban felsorolt ​​egy vagy több vizsgát elvégezni. Az Al Baher előkészítő tanfolyamokat kínál az ilyen vizsgaihoz, amely az Ön sikerének lényeges lépése lesz, és tapasztalt és professzionális oktatóink segítségével biztosítjuk Önnek a legjobb eredményeket.

INTERAGENCIÁK LANGUAGE ELLENŐRZŐ (ILR)

Az Interagency Language Kerekasztal (ILR) egy fedezetlen szövetségi ügynökség, amely a szövetségi szintű nyelvi tevékenységekkel kapcsolatos információk összehangolására és megosztására szolgál. A szövetségi kormány részlegeinek és ügynökségeinek elsőrendű módja, hogy a nyelvtanulásra, a nyelvhasználatra, a nyelvtanulásra és más nyelvi tevékenységekre vonatkozó technikák és technológiák fejlődésével és végrehajtásával párhuzamosan lépjenek fel.

Az ILR Nyelvi Skill-Level Descriptions a négy különböző nyelvi "képességek" különböző szintjeinek leírását jelenti - Speaking, Reading, Listening and Writing. Az egyes képességek leírásához használt skála hat alapszintű, a 0 "Nincs funkcionális jártasságtól" 5-ig terjedő "funkcionálisan egy magasan képzett anyanyelvű / olvasó / stb." Kifejezéssel. "Ezek az iránymutatások a szövetségi kormány összes ügynöksége által elfogadottak. A nyelvtudás különböző kormányzati tesztjeiben elsődleges hivatkozásként szolgálnak. A 2. szint a "Korlátozott munkaképesség" -ként van definiálva. Sok USG ügynökség legalább 3-as szintet igényel, "általános szakmai hozzáértés.

"Az ILR Skill Level Descriptions és az ILR Scale használják az Egyesült Államok kormánya (USG) nyelvtudásainak tesztelésére és értékelésére. Az USG nyelvi teszteket kizárólag az USG-alkalmazottak számára használják, és nem állnak rendelkezésre magánszemélyek, kereskedelmi szolgáltatások vagy más nem kormányzati szervezetek számára. Az USG-pozíciók pályázói tesztelhetők, ha azokat kormányzati szerv támogatja.

Az ILR Skill Level Descriptions és az ILR Scale-t használják az Egyesült Államok Kormánya (USG) nyelvtudásainak tesztelésére. Az USG nyelvi teszteket kizárólag az USG-alkalmazottak számára használják, és nem állnak rendelkezésre magánszemélyek, kereskedelmi szolgáltatások vagy más nem kormányzati szervezetek számára. Az USG-pozíciók pályázói tesztelhetők, ha azokat kormányzati szerv támogatja.

Az ILR mint entitás nem fejti ki vagy alkalmazza magában a nyelvvizsgákat.

Az aktuális (2007) tesztsorozat, a DLPT5-nek a pontozása az Interagency Language Kerekasztal (ILR) irányelvei alapján, az elődeihez hasonlóan, a 0+ 3 vagy 4 néhány nyelven.

Ezenkívül számos nyelvnek mind a 0+ -es szinttől a 3-as szintig terjedő alacsonyabb tartományú tesztek, mind a 3-tól 4-ig terjedő felső szintű tesztek. A "nagy" nyelveken (például az orosz, a kínai és az arab nyelveken) a tesztformátum többszörös választás lesz.

A tesztelő fog olvasni vagy hallgatni idegen nyelveket, olvasni angolul, és rövid válaszokat angolul.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Al Baher Arabic Language Training Center »

This course is Campus based
Start Date
Nyílt Regisztráció
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date