Ha úgy dönt, hogy tanulmányozza művészeti és design a mi Mandela Építési akkor jól megélnek a lélegzetelállító környezetben. Fogsz tanulni együtt, akik osztoznak a lelkesedés és az ambíció, a légkörben, hogy zúg az izgalomtól.

Mi szerezte a legnagyobb hitelminősítő rendelkezésre minden területen ellenőrzik a legutóbbi felülvizsgálat a Minőségbiztosítási Ügynökség Felsőoktatási, így biztos lehet benne, hogy lesz a legjobb tanulási tapasztalat lehet.

A Mandela épület célja, hogy inspirálja és teljesíti minden kreatív igényeinek. Ez büszkélkedhet fotózás stúdió és sötétkamrák, Mac lakosztályok, rajz, festészet és szobrászat stúdió, egy jó forrásokkal Kerámia Stúdió, workshopok tervezése és gyártása, a ruházat és a textilipar és a szakkönyvtár és erőforrás területen.

A kapcsolatokat az iparral kiterjedtek, és sok a mi kurzusok közé tartozik a szakmai gyakorlatok. Ez ad egy értékes betekintést a munkahelyen és a diákok, akik lenyűgözni gyakran kínálnak az állandó foglalkoztatás a cég elhelyezésük után.

Kínálunk széles választéka művészeti és design kurzusok mi egyéves Alapítvány Diploma Access persze, Foundation Diploma BA (Hons) top-up. Ezek a tanfolyamok megadja a készségek, hogy menjen be a pályafutását, amelyet választott a művészet és a dizájn terén.

Egyetem előtti programok

Úgy tervezték, azok számára, akik a haladást, hogy tanulmányozza végzettséggel, ez egy emelt szintű 3 fogásos, hogy hordozza UCAS pontokat, és így lehetővé teszi a haladást, hogy a felsőoktatás a Newcastle főiskola vagy egyetem megy rá.

Áttekintés

Ez egy tanfolyamot, amely segít fejleszteni a készségeket művészet és design.

Bővített diplomák alternatív útvonalat a felsőoktatásba, illetve a munkaviszony és felajánl egy erős hangsúllyal az iparra.

Ki a kurzus számára

Ez a tanfolyam ideális, ha keres egy praktikus, kihívást jelentő és a karrier összpontosító alternatíva a szintet.

Ez alkalmas bárki, aki szeretne haladást, hogy Felsőoktatási azzal a céllal, hogy folytatja a pályafutását az iparban belül Művészeti és Design.

Megszerzett szakképesítés

Ha sikeresen befejezni a tanfolyamot, akkor kapnak egy kibővített Diploma Art & Design által odaítélt Edexcel.

Tanfolyam tartalom

Fog tanulni:

 • Rajzolás és festés
 • Textil és divat technikák
 • Illusztráció és grafika
 • Fine Art
 • Számítógépek a Művészeti és Design
 • Személyes és szakmai fejlődés
 • Kontextuális Hatások

A tanfolyam magában foglalja érettségivel vagy funkcionális készségek megfelelő angol és vagy matematika. Birtokában ezeket a készségeket segít a haladást az oktatás, a képzés és a foglalkoztatás és a pozitív hozzájárulást a közösségben, ahol élnek és dolgoznak.

Valamint a GCSE-funkcionális készségeket van ágyazva minden szempontból a kurzus kap egy dedikált lecke teszi, hogy fejlessze képességeit a vonatkozó tárgykörben.

Tanulási módszerek

A kurzus középpontjában egy programot kikölcsönzések, hogy tegye a készségek a teszt.

A tanítás elsősorban gyakorlati projektek, kiscsoportos munka, előadások és magán tanulmány.

Csakúgy, mint a fejlődő speciális készségek megtudhatja, hogyan kell a kutatás, értékelni és ennek az ötletnek egyértelműen, és megoldani a problémákat a kreativitás, elfogadásáról a szakmai megközelítés, hogy a munkát.

Értékelési módszerek

Lesz össze a portfolió munka, amely bizonyítja az egységek a képesítés, amely belsőleg, mind külsőleg értékelni mérséklődött a kurzus előrehaladtával.

Progresszió lehetőségek

Lehet folytatni a tanulmányait által halad, olyan mértékben, alapítvány vagy magasabb fokú Nemzeti Diploma egy művészeti vagy design fegyelem.

Állásajánlatok

Előző diákok ettől persze sokat fejlődtek, hogy pályára a Fine Art, Fashion design, illusztráció, textil és grafikai tervezés.

Belépési követelmények

Meg kell befejezte a kötelező iskolai oktatás és el kellett volna érni legalább egyet a következő

 • 5 GCSEs
 • A Btec első diploma Művészeti és Design
 • Egy köztes GNVQ a Művészeti és Design
 • Egy alternatív egyenértékű képesítést a megfelelő szinten
 • Ha az angol nem az első nyelv, akkor is kell egy IELTS 5.5 vagy újabb.

Ezen kívül, akkor is kell, hogy veled interjút a portfolió érintett projekt munka.

Program oktatási nyelve:
Angol
Newcastle College

4 további kurzus Newcastle College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint