$close

Szűrők

Lásd a találatokat

A Legjobb Környezettudományok Associate of Applied Science-ek

A társult fokozat jellemzően egy kétéves oktatási pálya, amelyet olyan diákok számára terveztek, akik érdeklődnek a kiválasztott terület alapjainak megismerésében. Sok diák úgy döntött, hogy szerez társait, hogy gyorsan új karriert kezdjen. Mi az Alkalmazott Tudományok Társadara a Környezettudományokban? A környezettudományok az emberi tevékenységek hatására és a… Tovább

A társult fokozat jellemzően egy kétéves oktatási pálya, amelyet olyan diákok számára terveztek, akik érdeklődnek a kiválasztott terület alapjainak megismerésében. Sok diák úgy döntött, hogy szerez társait, hogy gyorsan új karriert kezdjen.

Mi az Alkalmazott Tudományok Társadara a Környezettudományokban? A környezettudományok az emberi tevékenységek hatására és a technológia negatív hatásaira koncentrálnak. A környezeti tudományokat tanulmányozó dolgozik annak érdekében, hogy megoldja ezeket a kérdéseket egy tisztább jövő számára. Az ilyen jellegű képzési programok magukban foglalhatnak olyan alapozó tudományokat, mint a biológia, a kémia vagy a geológia, és esetleg néhány matematika tanfolyam, beleértve a statisztikákat is.

A környezettudományok területén a diákok közösségeket, valamint kutatást és adatot dolgoznak. A hallgatók tanulhatnak írásos és verbális kommunikációs készségeket, amelyek hasznosak bármilyen típusú munkahelyen. A diákok is tanulhatnak logikusabban gondolkodni, miközben fejlesztik problémamegoldó készségeiket.

Sok diák úgy dönt, hogy pénzt takarít meg, mint egy főiskolai diploma előtt vagy helyett. Előfordulhat, hogy a társult fokozatokból származó kreditek átruházhatók egy bachelor fokozatra történő számításra.

Számos karrier van a diákok számára a környezeti tudományok területén. A diákok környezetvédelmi szakemberek vagy mérnökök lehetnek. Környezetkutatók, tanácsadók vagy vezetők is munkát találhatnak. Ezek a pozíciók a helyi és állami kormányzati szintekkel, tanácsadó cégekkel vagy gyártási társaságokkal lehetnek. Egyéb lehetséges pályafutások közé tartoznak a csomagoló és élelmiszeripari vállalatok vezetői, a környezeti kutatócsoportok tagjai, az oceanográfusok, a földtudósok, a tudományos tanárok és az egészségügyi ellenőrök.

A hallgatók gyakran megtalálják a helyi közösség főiskoláit és egyetemeit, amelyek társtermelési fokozatot kínálnak a választott területen, vagy inkább nemzetközi vagy online tanulhatnak. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Gwinnett Technical College
Lawrenceville, Amerikai Egyesült Államok

A környezeti kertészeti végzettség felkészíti a hallgatókat a tájtervezéssel, a telepítéssel és a menedzsmenttel, valamint a fák gondozásával, a kisüzemi városi gazdálkodással ... +

A környezeti kertészeti végzettség felkészíti a hallgatókat a tájtervezéssel, a telepítéssel és a menedzsmenttel, valamint a fák gondozásával, a kisüzemi városi gazdálkodással, az üvegház- és faiskolai termeléssel, a golfpálya-gazdálkodással, a virágkertészetsel és a belsőépítészetsel kapcsolatos karrierre. A program a kertészeti elmélet és a sikeres foglalkoztatáshoz szükséges gyakorlati alkalmazás kombinációját hangsúlyozza. -
Associate of Applied Science
Angol
Campus