$close

Szűrők

Lásd a találatokat

A Legjobb Légiközlekedési menedzsment Associate of Science-ek

Egy munkatárs Tudományos egy két éves szak, amely működhet, mint egy ugródeszka a diákok, akik szeretnék, hogy tovább tanulmányaikat, és átveheti sarkalatos munkahelyi készségek. Fogadása AS is segítik a diákokat, hogy megtalálják a karrier, amely illeszkedik a személyes és szakmai céljait. Mi társult Tudomány Aviation Management? A diákok ebben a programban megismerés… Tovább

Egy munkatárs Tudományos egy két éves szak, amely működhet, mint egy ugródeszka a diákok, akik szeretnék, hogy tovább tanulmányaikat, és átveheti sarkalatos munkahelyi készségek. Fogadása AS is segítik a diákokat, hogy megtalálják a karrier, amely illeszkedik a személyes és szakmai céljait.

Mi társult Tudomány Aviation Management? A diákok ebben a programban megismerése és tapasztalata a területen az üzleti adminisztráció, mint ez vonatkozik a repülés és űrrepülés. Szükséges alaptanterv osztályok AS program tartalmazhat angol, matematika és a tudomány, míg osztályok légiforgalmi tudomány, az üzleti marketing, közgazdaságtan, pénzügy, menedzsment, a statisztika, a repülőtéri irányítás is fedezni lehet. A diákok először egy középiskolai diploma vagy GED érdekében, hogy megkezdjék a programot.

A diákok a légiközlekedési irányítási programot tanulni önállóan gondolkodni, hogy a kritikus döntéseket gyorsan, és hogyan lehet hatékonyan kezelni mások.Ezek a képességek segíthetnek diplomások földet minősített karrier Érettségi után, és gyorsan haladnak előre, hogy karrierjét.

Az ára keresnek, AS változhat egy kicsit iskolánként. Diákok, akik aggódnak a költségek a kiválasztott program arra ösztönzik, hogy a kutatás a pénzügyi támogatás lehetőségek és a munka-tanulmányi programok, amelyek rendelkezésre állhatnak.

Kereseti AS Aviation Management vezethet a karrier, mint a légiforgalmi irányító, asszisztens légitársaság vagy repülőtér igazgatója, légi emberi erőforrás asszisztensek, légi személyzet elemzők, illetve a beszerzési ügyintéző a repülőterek és a légitársaságok számára. Egyes diákok kaphatnak azok milyen mértékben ahhoz, hogy átadják hitelek főiskolai szak, és még több tudást és készségeket a saját speciális területen.

A diákok a mozgalmas életet, online osztályok lehet a megfelelő választás az olyan oktatás, amely együttműködik a menetrend.Kezdeni a mértéke a légi közlekedés irányítását ma, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
SUNY Dutchess Community College
New York, Amerikai Egyesült Államok

Az Aviation Management programot azoknak a hallgatóknak tervezték, akik négyéves repülésirányítási programra tervezik áttérni.

Az Aviation Management programot azoknak a hallgatóknak tervezték, akik négyéves repülésirányítási programra tervezik áttérni. -
Associate of Science
Angol
Campus