wt8

Aveda Intézet Hairstyling Program

Engedje szabadjára kreativitását és tehetségét. Intézetünk Hairstyling Program magában gyakorlati tanulás, hogy az Ön igazi szalon tapasztalat összpontosítva szépség- és wellness. Erős hangsúlyt kap a szépség és wellness, Aveda tanítja meg az üzleti szempontból az ipar és hogyan reklámozhatja magát. Most megtudhatod, hogy a saját vendég-bázis dolgozó igazi vendég az egész programot. Mint Aveda diplomás, akkor egy igazi szalon profi határtalan karrierlehetőségek.

  • Graduate In: 9-12 hónap (1200-1500 óra)
  • Szint: Kezdő
  • Feltétel: Kevés tapasztalat nem
  • Képesítést: Hairstyling Diploma
wt9

Bevezetés / Alpha Unit

Akkor kezdődik a tanulás alapjait. Előadások, bemutatók és műhelyek koncentrálni készség, pontosság és megerősítése tantermi tudás. Majd kell bevezetni a kiskereskedelem, vendéglátás, és a higiénia biztonsági követelményeknek.

Beta Unit

Kinyit a kreativitás, amit felfedezni a legújabb trendeket és technikákat vágás, szín és stílus. Akkor növeli a bizalmat a klinikán padló és elkezdenek tanulni létfontosságú karrier előrenyomuló készségek például meghallgatásra és újra írás.

gamma Unit

Készülj fel, hogy indítsa el a karrierjét a mélyreható képzés vendég service, időgazdálkodás, önreklámozás, célmeghatározás és a vállalkozói szellemet. A gyorsaság, a pontosság és a koncentráció már készen áll a szalon. Ön bizonyítani kompetencia minden szükséges feladatok készség tanúsítási vizsgálat és rendelkeznek az elméleti tudást át kell adnia az írásbeli vizsga. Itt az ideje megvalósítani az álmaidat, mint egy szalon profi.

wt6

Beszámolók

"Azt szeretem a legjobban, amikor a pedagógusok az Ön oldalán minden lépésnél - ők segítenek abban," - Cherry Vo

"Attól a pillanattól léptem az ajtó Aveda Intézet Calgary Volt egy pillanat érzés" otthon ". Most ez vált az otthonom. Elegem van a lehetőséget, hogy megszerezzék egy család, egy gazdag tudás és egy új, pozitív életérzéssel és a helyem benne. " - Terri Lynn Court

"Azért választottam a Aveda Intézet, mert milyen azt mondták, senki sem kap maradt, hogy senki ember nem érzik megfelelőnek másik mellé. Hogy az emberek kezelik mások a tartozás érzését és a jóság. Olyan volt, mint egy kezdő valami jobb és szebb. " Jessica "Daphne" Larouche

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus Aveda Institute Canada »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
12 hónapok
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date