Hivatalos Leírás

Elszigetelt elmélet

Elméleti tanfolyamainkhoz a legmodernebb oktatási anyagokat használjuk, és minden tanulmányát Göteborgban tartjuk. Az árak magukban foglalják az elmélet összes könyvét, térképét és navigációs készülékét. A legjobb könyveket és kézikönyveket alaposan megválasztottuk a piacon.

ATPL (IR) elmélettel

EASA ATPL H elméleti teljes munkaidős kurzusai. Oxford, Nordion és Wagtendonk könyveket használunk. Az elméleti képzés két részre oszlik, mindkettő hat hétig tart. Minden rész osztálytermi előadásokból áll, amelyeket vizsgák követnek. Az ATPL helikopter tanfolyamán 14 alany van, az IR elmélet a tanfolyam részét képezi. Az elméleti képzés az ATPL alapiskolai elmélet 650 órája.

Ár és időtartam

59 000 SEK / 6 hét vizsga 6 hetes vizsga

PPL elmélet

EASA PPL H. A PPL helikopter tanfolyamán 9 tárgy van, és lehetősége van arra, hogy néhány könyvet saját nyelvén is megismerhessen. Minden előadás angol vagy skandináv nyelven történik az egyéni igényektől függően.

Ár és időtartam

30 000 SEK / egyéni ütemezés

IR

EASA IR H. Az engedély jogosultjától függően 4-7 tantárgy van. Minden előadás angol nyelven történik, és Oxfordból, Nordionból és Wagtendonkból álló könyveket használunk.

Ár és időtartam

24 000 SEK / egyéni ütemezés

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus Northern Air Training »

Utoljára frissítve March 13, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
12 hetek
Nappali
Price
59,000 SEK
ATPL (IR) elméletével. 30 000 SEK PPL elméletre. 24 000 SEK az IR-nek
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019