Az ACA minősítést globálisan tekintik az egyik vezető üzleti és pénzügyi képesítésnek, és elismert és értékelt a gyakorlatban, az iparban, a kereskedelemben és az állami szektorban. Zökkenőmentesen összevonja a gyakorlati munka gyakorlati képzését, és teljes körűen felkínálja Önt a megfelelő tapasztalatokkal, készségekkel és szakmai ismeretekkel, hogy valódi üzleti környezetben megfelelő döntéseket hozzon.

Az ACA vizsga sikeres befejezésével, az ICAEW által jóváhagyott képzési munkáltatóval (ATE) kötött képzési szerződéssel és a szükséges munkatapasztalattal, a diákok kérik, hogy nevük után három kizárólagos betűvel rendelkezzenek az ACA-val, és előttük egy csillogó karrier.

Sunway TES CAE, az egyetlen aktív ICAEW partner a tanulásban Malajziában.

Miért van az ICAEW at Sunway TES CAE?

A 2004-es Sunway TES CAE ICAEW ACA program megalakulása óta a Sunway TES CAE diákjai az ACA vizsgák legmagasabb pontszámai kerültek ki világszerte, és összesen 13 világdíjat és 3 általános érdempontot kaptak.

A mai napig két diákunk a második és az ötödik helyezést kapott a szakmai színpadon az érdemek teljes sorrendjében, és az ACA-kvalifikáció legmagasabb 0,5 százalékos kvartilisje az egész világon.

Magas áteresztési sebesség

A Sunway TES CAE átlagos átutalási árai a következők:

  • Tanúsítványi szint: 95%
  • Szakmai szint: 85%
  • Haladó szint: 75%

Megjegyzés: A fenti átviteli sebesség időről időre változik.

Az ACA vizsga felépítése

Az ACA három szintet tartalmaz: a tanúsítványszint, a szakmai szint és a fejlett szint.

Tanúsítványszint

A tanúsítványszintű iratok bemutatják a számviteli alapfogalmakat.

Szakmai szint

A professzionális szintű papírok segítségével demonstrálhatja, hogyan fejlesztheti és alkalmazhatja a technikai tudást és készségeket.

Haladó szint

A fejlett szint az, ahol az ACA bemutatja a világ vezető minőségét. A modulok arra fognak törekedni, hogy egy multidiszciplináris megközelítést alkalmazzanak és bizonyítsák, hogy bírálatot, valamint technikai és analitikai készségeket használhat.

A Harvard Business School modellen alapuló esettanulmány egy konkrét üzleti kérdés keretében megvizsgálja szakmai képességeit, és kihívást jelent a tanterv több területén.

Az etika, a műszaki szakmai tapasztalat és a kezdeti szakmai fejlődés mindkét szakaszban integrálódott. Ez támogatja az üzleti döntéshozatalt, és a tanulás kontextusba helyezi.

bevitel

Március és szeptember

vizsgálatok

Tanúsítványszint

A bizonyítványszintű papírok vizsgálata számítógépes alapon történik és 3 havonta kerül sor

Szakmai szint

Március, június, szeptember, december

Haladó szint

Július és november

tartam

A legtöbb hallgató 3-5 év alatt jogosult

Program oktatási nyelve:
Angol

22 további kurzus Sunway University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
Duration
3 - 5 Év
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date