Az angol mint a nemzetközi hallgatók második nyelve

Általános információk

Program leírás

Tanuljon angolul Kinsale-ban

Ez a tanfolyam célja a diákok számára, ahol az angol nem az első nyelvük. A hatékony kommunikációra koncentrálunk, és magában foglaljuk a nyelvtanra, a szókincsre, a kiejtésre, valamint a hallgatásra, beszédre, olvasásra és írásra vonatkozó átfogó munkát.

Az új szókincs hatalmas szerepet játszik ebben a kurzusban, és szakértői tanáraink biztosítják, hogy felkészültek munkájukra vagy továbbfejlesztetted az oktatásodat, mivel jobban tudod használni angolul pontosabban, hatékonyabban és bizalommal.

Üdvözöljük az összes nemzetet a mi nagymértékben változatos egyetemi campus, hogy javítsa az angol!

A tanfolyamról

Ez a kurzus célja a tengerentúli diákok számára, akik angol nyelvtudással, írással, hallgatással és olvasással szeretnék javítani. A hallgatók javítják nyelvtanukat, szókincsüket és kiejtését.
Fogadjon útmutatást a mindennapi helyzetekben való beszéd használatáról, és javítsa a beszélt és írásos folyékonyságot a kiscsoportos megbeszéléseken való kifejezések révén.
Ideális azoknak a hallgatóknak, akik szeretnének munkát vállalni, vagy továbbjutnak a továbbképzésbe és a harmadik szintre Írországban.

Modul információ

Az angol mint második nyelv: 5N1632
Kapcsolatközpont: 5N1361
Ügyfélszolgálat: 5N0972
Munka tapasztalat: 5N1356
Kommunikáció: 5N0690
Információ

Hogyan kell alkalmazni

A pályázatok minden kurzusaink elérhetők lesznek a honlapon és a kollégiumon most minden kurzus kezdődik a 2018 szeptemberében.
Interjúkat tartanak minden kurzusra az év folyamán általában májusban és júniusban.

Karrierlehetőségek

Ügyfélszolgálat, kapcsolattartó / hívóközpontok, recepciósok és adminisztrációs pozíciók, amelyek két- és többnyelvű szakembereket igényelnek, jó tudás és jó telefontechnika ismeretében.

További tanulmányok

Kinsale College QQI Level 6 tanúsítvány az üzleti 6M4985.

Kitűnő előmeneteli lehetőségek az UCC és más felsőoktatási kollégiumok számára. A CIT (CCPS) és a Tralee IT a Kinsale College hallgatók számára különleges megoldásokat tartalmaz.

Munkahely / tapasztalat

A résztvevők kötelesek 10 napos munkahelyet vállalni egy megfelelő területen. A Főiskola segíti a résztvevőket a megfelelő elhelyezések azonosításában.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Education in this country is currently experiencing great change. We in Kinsale College are constantly reviewing our approach to the teaching of learners to meet these challenges. We are continuously ... Tovább

Education in this country is currently experiencing great change. We in Kinsale College are constantly reviewing our approach to the teaching of learners to meet these challenges. We are continuously developing and adapting our courses to reflect changes in work practices across the industry and our links with businesses in Kinsale and the wider country. We welcome learners of all ages, nationalities and abilities including mature students who wish to return to education and training. Kevesebb