Tanuljon angolul Kinsale-ban

Ez a tanfolyam célja a diákok számára, ahol az angol nem az első nyelvük. A hatékony kommunikációra koncentrálunk, és magában foglaljuk a nyelvtanra, a szókincsre, a kiejtésre, valamint a hallgatásra, beszédre, olvasásra és írásra vonatkozó átfogó munkát.

Az új szókincs hatalmas szerepet játszik ebben a kurzusban, és szakértői tanáraink biztosítják, hogy felkészültek munkájukra vagy továbbfejlesztetted az oktatásodat, mivel jobban tudod használni angolul pontosabban, hatékonyabban és bizalommal.

Üdvözöljük az összes nemzetet a mi nagymértékben változatos egyetemi campus, hogy javítsa az angol!

A tanfolyamról

Ez a kurzus célja a tengerentúli diákok számára, akik angol nyelvtudással, írással, hallgatással és olvasással szeretnék javítani. A hallgatók javítják nyelvtanukat, szókincsüket és kiejtését.
Fogadjon útmutatást a mindennapi helyzetekben való beszéd használatáról, és javítsa a beszélt és írásos folyékonyságot a kiscsoportos megbeszéléseken való kifejezések révén.
Ideális azoknak a hallgatóknak, akik szeretnének munkát vállalni, vagy továbbjutnak a továbbképzésbe és a harmadik szintre Írországban.

Modul információ

Az angol mint második nyelv: 5N1632
Kapcsolatközpont: 5N1361
Ügyfélszolgálat: 5N0972
Munka tapasztalat: 5N1356
Kommunikáció: 5N0690
Információ

Hogyan kell alkalmazni

A pályázatok minden kurzusaink elérhetők lesznek a honlapon és a kollégiumon most minden kurzus kezdődik a 2018 szeptemberében.
Interjúkat tartanak minden kurzusra az év folyamán általában májusban és júniusban.

Karrierlehetőségek

Ügyfélszolgálat, kapcsolattartó / hívóközpontok, recepciósok és adminisztrációs pozíciók, amelyek két- és többnyelvű szakembereket igényelnek, jó tudás és jó telefontechnika ismeretében.

További tanulmányok

Kinsale College QQI Level 6 tanúsítvány az üzleti 6M4985.

Kitűnő előmeneteli lehetőségek az UCC és más felsőoktatási kollégiumok számára. A CIT (CCPS) és a Tralee IT a Kinsale College hallgatók számára különleges megoldásokat tartalmaz.

Munkahely / tapasztalat

A résztvevők kötelesek 10 napos munkahelyet vállalni egy megfelelő területen. A Főiskola segíti a résztvevőket a megfelelő elhelyezések azonosításában.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

3 további kurzus Kinsale College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 Év
Helyszínek szerint
Dátum szerint