BA / BA (Hons) könyvelési Pathway

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

GCU Pathways

Pathway hallgatók beiratkoznak a Glasgow Caledonian Egyetemen alapuló BA (Hons) könyvelésre. Az első két évben a HND számvitelt fogja tanulni a Glasgow Clyde Főiskolán, miközben a GCU fokozatának 3. és 4. évére készül.

A BA (Hons) könyvelő diplomások kiváló karrierlehetőségeket élveznek professzionális könyvelőként, pénzügyi kimutatások készítéséhez és üzleti tranzakciók rögzítéséhez, a pénzügyi teljesítmény nyomon követéséhez, valamint az egyesülésekben, felvásárlásokban és minőségirányításban való részvételhez.

Válassza ki a Számviteli tanulmány Pathway ha:

 • érdekli a közgazdaságtan, a könyvelés és a pénzügyek
 • az üzleti világ fontos részévé akarsz válni
 • élvezi a gyakorlati gyakorlatot
 • az oktató személyzet sok interakciójával működik a legjobban
 • szeretsz dolgozni egyértelmű célok elérése érdekében, és minden tanulmányév végén el kell érni a megvalósítást

Mit fog tanulni?

 • 3. év: Könyvvizsgálat, aktuális kérdések, államháztartás, stratégia, kutatás
 • 4. év: Speciális tantárgyak, fejlett számviteli és pénzügyi témák, szélesebb tantárgyi lehetőségek, valamint kitüntetésekkel foglalkozó disszertáció az Ön által választott területen

"Három nővérem és testvérem mind részt vettek a GCU-n, és úgy döntöttem, hogy itt tanulok könyvelést, mivel mindig is érdekeltek és vonzottak az üzleti világ. Alaposan élvezem a programomat, mivel ilyen sokféle modul van, és mindig tanulok. különböző dolgok. Ezen a nyáron a BNP Paribas-nál egy nyári szakmai gyakorlatom volt, ami további tapasztalatokat tett közzé. " Aminah Din, BA könyvelő

Belépési követelmények

Az itt felsorolt ​​összes beutazási követelményt útmutatónak kell tekinteni, és a beutazáshoz szükséges legkisebb értéket kell figyelembe venni. Azok a pályázók, akiket egy hely feltételes ajánlatának tettek fel, megkérhetik, hogy többet érjenek el, mint amit kijelöltek.

1. év

 • SQA Magasabb: BBC vagy azzal egyenértékű, ideértve az angol és a matematikát.
 • Kérjük, vegye figyelembe: Pathway tanfolyamok skót lakóhellyel kérelmezők csak

haladás

Előrelépés a 3. évhez a Glasgow Clyde College-nál, HND számvitel AAA-val osztályozott egységekben.

angol nyelv

Egyetemi IELTS pontszám 6,0 (vagy azzal egyenértékű), és nincs elem, amely 5.5 alatt lenne

további információ

Egyéb tudományos és szakképesítések

Minden egyes GCU-alkalmazást egyedi alapon kell figyelembe venni. Ha nem rendelkezik a tipikus tanulmányi beiratkozási képesítéssel, de képes bemutatni az elismert szakmai testületek által végzett releváns szakmai tapasztalatokat és / vagy jóváírásokat, akkor jogosult lehet erre a kurzusra az egyetem elismert előzetes oktatási rendszerének ismeretében.

Nemzetközi Pathways

Ha nem felel meg az angol nyelvi követelményeknek, akkor jogosult lehet az ülés előtti angol programra, amelyet a Glasgow-egyetemen tanítunk.

Díjak és finanszírozás

A fizetett tandíjat leginkább a díjstátusz határozza meg. Mi az a diáktámogatási státusz?

Tandíj 2020/21

 • Főiskolai alapú: TBC
 • GCU-alapú: 1820 £ *

* A skót és az EU hallgatói tandíjakat a skót kormány megerősíti, és megerősítésük után megváltozhatnak.

A díjak változhatnak, és itt csak tájékoztató jelleggel kerülnek közzétételre. Díjak és visszatérítési politika.

Mint hallgató az egyetemen, vannak további díjak és költségek, amelyek vonatkozhatnak rád, de nem feltétlenül vonatkoznak rád, de ezt tudnia kell.

ösztöndíjak

Jó áron nyújtunk magas színvonalú oktatást; mint a Közös Jótékonysági Egyetem, elköteleztük magunkat, hogy a tehetséges hallgatók számára elérhető felsőoktatást kínálunk, mivel alacsony a tandíjjuk, és évente több mint 2,5 millió fontot kitevő ösztöndíjcsomagot biztosítunk.

Szakmai akkreditáció

Ezt a programot az Egyesült Királyság legfontosabb szakmai könyvelő testületei akkreditálták, beleértve az ICAS, ICAEW, ACCA, CIMA és CIPFA.

Értékelési módszerek

A tanulmány első két évében részt vesz a Glasgow Clyde Főiskolán, és követi a HND számvitel tanítási és értékelési irányelveit.

A 3. és 4. évben a GCU-n fog tanulni. Szakmailag akkreditált programként a tanuláshoz, oktatáshoz és értékeléshez való megközelítésünket a szakma igényeihez és a szakmai testületek követelményeihez igazítottuk.

Számos tanítási és oktatási módszert alkalmazunk annak biztosítására, hogy hallgatóink a számviteli ismeretek megértését és megértését, valamint szellemi és személyes készségeik fejlesztését biztosítsák.

Tanítási módok

A tanulmány első két évében részt vesz a Glasgow Clyde Főiskolán, és követi a HND számvitel tanítási és értékelési irányelveit.

A 3. és 4. évben a GCU-n fog tanulni.

Különféle tanulási és tanítási módszereket alkalmazunk annak biztosítására, hogy programunk szakmai szempontból releváns és tudományos szempontból is kihívást jelent. Tanításunkat a releváns kutatási, tanácsadási és tudományos tevékenységek jelentős eredménye támasztja alá.

Minden modulunk a GCULearn nevű egyetemi virtuális tanulási környezetet használja, amely online tanfolyam anyagokat, olvasási forrásokat, értékeléseket és visszajelzéseket nyújt. Arra is felhasználják, hogy a hallgatók online tevékenységeket és feladatokat végezzenek, podcastokat hallgassanak, online beszélgetési csoportokban vegyenek részt, blogokban és Twitter-alapú tanulási tevékenységekben vegyenek részt. Ez a megközelítés keveredik a hagyományosabb előadásokkal, bemutatóval és szemináriumokkal való kapcsolattartással. Rendszeresen meghívunk az iparági vendégtanárokat, hogy mutassák meg hallgatóinknak az általuk nyújtott tudományos anyag gyakorlati jelentőségét.

Tananyagunk célja a foglalkoztathatóság előmozdítása, a szakmai testületek követelményeinek megfelelően fejlesztett tananyagunk az akkreditáció és a tárgyi mentességek megszerzése érdekében.

A program célja, hogy lehetővé tegye a diplomások hozzáférést a széles körű karriert az üzleti és az állami szektorok és az egyetemeken belül.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Tovább

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Kevesebb