Engineering - Btec Level 3 Extended Diploma

Természetesen szinten: 3.

Diák típusa: InternationalSchool Leavers Szívesen izgalmas karrier Engineering? Szeretne menni a termék design, a repülőgépgyártás, a gyártás, az elektronika, elektrotechnika, vagy az autóipar, mint a projekt vezetője, vagy a tervező? Akarsz menni, hogy egyetemi szintű tanulmányi vagy munkába a szakember szinten?

Ez a tanfolyam megadja a tapasztalat és elismert képesítéssel egy ilyen karrier utak.

Mit tanulni

Meg fogja tanulni a kombinációja elmélet, az alkalmazott elméleti és gyakorlati témák széles skáláját témákról.

A modulok a következők: Mechanikai Elvek és alkalmazások; Elektromos és elektronikai alapelvek; Matematika technikus; Mérnöki Tervező; Tulajdonságok és alkalmazások Engineering Materials; A pályázatokat a Mechanical Systems Engineering; Egészség és Biztonság Mérnöki; Principles and Applications of Fluid Mechanics; Rajzváltozás technikusok.

Értékelések

A tanfolyam értékeli kombinációja révén a tanfolyam tevékenységek, elméleti és gyakorlati feladatok, teszteken, és esettanulmányok. Minden egység értékelni és osztályozni, és egy átfogó fokozatú a minősítés odaítélése.

Mi a következő lépés

A kurzus a megfelelő három A Levels, és sikeres is jogosult, hogy a teljes mértékben vagy magasabb nemzeti diploma kapcsolódó területen. Vannak karrierlehetőségek Engineering szinte minden ipari szektorban, beleértve a repülőgépipar, az autóipar, a tervezés és az elektronika.

Belépési követelmények

Meg kell GCSEs a matematikai és természettudományos B besorolási fokozatú vagy annál magasabb, Érettségi angol fokozatba C vagy annál magasabb, és három másik GCSEs fokozatba C. Figyelembe vesszük a 2. szintű szakképesítést Science vagy mérnöki Merit szinten (együtt GCSE matematika A Grade B).

Meg kell is egy jó referencia, és a teljes interjút és értékelését be a adottságainak és az érdeklődés a téma.

A nemzetközi diákok kell elérni Level 6.0 a International English Language Testing System (IELTS), a minimális pontszám 5,5 minden készség.

Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus City and Islington College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Price
8,500 GBP
Külföldi díj
Helyszínek szerint
Dátum szerint