Hivatalos Leírás

Ez a tanfolyam ENGLISH LANGUAGE-ban található.

A Fall Interior és a Space Design Fall szemeszter lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy megszerezzék a belsőépítészet területén alkalmazott alapvető ismereteket és készségeket.

A kurzus szinergiája az előadások, műhelyek és az olaszországi főbb nemzetközi vásárokon való látogatások között, amelyek középpontjában az építészet, a belsőépítészet, az anyagok és a befejezések, mint például a MADE (Architecture and Building Show) és a Architecture @ munka Milánóban, valamint a SAIE (International Building Exhibition) Bolognában.

Menetrend: A tanfolyamok hétfőtől péntekig teljes munkaidőben működnek.

Szint és előfeltételek: Ez a kurzus olyan motivált diákok számára készült, akik érdeklődnek a belsőépítészet alapjainak megismerésében, és érdeklődnek további tanulmányok vagy pályafutás folytatásától a tervezőiparban. A program elsődleges célja, hogy lehetővé tegye a diákok számára, hogy megismerjék a rajztechnikával és szoftverekkel kapcsolatos alapvető készségeket belső formatervezési projekt képviseletéhez.

Ugyanakkor megtanulják a tervezési folyamatot, és megszerzik az alap ismereteit a tér jellemzéséhez. Köszönhetően azoknak a készségeknek, amelyeket a hallgatók a kurzus során szerezhetnek meg, képesek lesznek különböző tervezési területekkel, lakóépületekkel, kiállításokkal és élelmiszerekkel kapcsolatos tervezési projektek kidolgozására. A fő szakkiállításokon keresztül a hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy többet megtudjanak a hagyományos és innovatív anyagokról és befejezésekről, és átfogó képet kapjanak az új trendekről és berendezésekről.

A workshopok során a résztvevők olyan projekteket dolgoznak ki, amelyek figyelembe veszik a három fő elemet: a rendelkezésre álló teret, a márkát, annak képét és értékeit, a felhasználót és igényeit. Az eredmény nem csak érdekes helyek esztétikai szempontból, hanem olyan helyek is, amelyek képesek egy adott márkát kommunikálni, és képesek új és innovatív élményt nyújtani az ügyfél számára.

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus IED – Istituto Europeo di Design Milan »

Utoljára frissítve September 11, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
okt. 2019
Duration
15 hetek
Nappali
Price
7,000 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date