A New Orleans Egyetem számviteli tanszéke a Belső Ellenőrök Intézetét (IIA) támogatja. A programot csak néhány egyetem kínálja az Egyesült Államokban. A program befejezésekor az IIA tanúsítványt ad ki.

A program két kötelező tanfolyamból áll, amelyek a tavaszi félévben a belső auditálással (ACCT 4167/6167) kezdődnek. Ezt a kurzust az őszi félévben a belső audit II (ACCT 4168/6168) követi. A hallgatóknak meg kell adniuk a szakmai gyakorlatot vagy a minimális szakmai gyakorlatot, és el kell végezniük a CIA (Certified Internal Auditing) vizsgát.


Belső ellenőrzési program
Tanterv

A tananyag a következőkből áll:


Belső ellenőrzése I - 4163/6162 a tavaszi félévben.
Belső ellenőrzés II - 4164/6165 az őszi félévben.
Vegye ki a CIA vizsgát.
Teljesíts egy szakmai gyakorlatot vagy egy minimális szakmai gyakorlatot.


Ezenkívül:

Töltse ki legalább 9 órás egyetemi kölcsöntanfolyamot az UNO számviteli rendszerében.
Fenntartsa a 3,0-es GPA-t a 6 órás belső ellenőrzési rendszerben (4163/6162 és 4164/6165).
Érdeklődni az ACCT 3161 - Auditáláshoz.


Ajánlott számvitel választók:

ACCT 4132 - Költségszámlák II
ACCT 4142 - EDP Könyvvizsgálói és Haladó Számviteli Információs Rendszerek
ACCT 4195 - Internship in Internal Auditing


Belső ellenőrzési program
Mi a fontos a belső auditálással kapcsolatban?


Az 1994. október 31-i számában az US News and World Report a belső auditot a 90-es évek 20 forró munkájának egyikeként nevezte meg. Amint a cikkből kiderül:

A megtakarítási és hitelfelvételi szankció a bankszektort felismerve vette észre: az éles szemeket házon belül kellett megtenni. Azóta a cégek a feldolgozóiparban a kiskereskedelemben fokozták a nyilvántartás vezetését és az üzleti kockázatok értékelését. A részleges etikai tisztviselő és a részegység-hatékonyság szakértője, a belső ellenőr nem csak a fizikai eszközökre, mint a banki betétekre korlátozza a bankjegyeket, és látja, hogy a munkavállalók megfelelnek a kormányzati előírásoknak, hanem értékelik, hogy mennyire hatékonyan dolgoznak a dolgozók, és mennyire vállalják a vállalati stratégiát. Egy közelmúltbeli felmérés ... (az Oxner és a Kusel által a belső ellenőr munkaerőpiacáról szóló 1994-ben) azt mutatja, hogy a vizsgált audulók 60% -a várja az idei bérletet. Az ellenőrzési osztályok fele öt vagy több könyvvizsgálónak ad otthont; egyes nagy bankok több száz.

Egy másik kiemelkedő kiadvány, a Business Week, az 1994. október 31-i, "A kockázatkezelésről szóló különjelentés" megjegyezte, hogy a belső ellenőrök "kiterjedt szerepeket élveznek az ilyen" puha "tételek monitorozásaként, mint az etikai normák. sebezhetőség." A Business Week elismeri, hogy a belső kontroll és a COSO modell (Szponzoráló Szervezetek Bizottsága, Belső Ellenőrzés - Integrált Keretrendszer) a kockázatkezelés szerves részévé válik. Az új könyvelő 1995. márciusi kiadása szerint:

Ha az idei évre végzed, találsz jobb munkaerőpiacot ... Most, hogy nemzetünk foglalkozik a túlköltekezés gyökereinek feltárásával, az Egyesült Államok kormánya számos foglalkoztatási lehetőséget fog teremteni. Ezenkívül a magánipar és a számviteli vállalatok ... a minősített jelöltek számára nézik ki.


Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus University of New Orleans College of Business Administration »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint