Hivatalos Leírás

A New Orleans Egyetem számviteli tanszéke a Belső Ellenőrök Intézetét (IIA) támogatja. A programot csak néhány egyetem kínálja az Egyesült Államokban. A program befejezésekor az IIA tanúsítványt ad ki.

A program két kötelező tanfolyamból áll, amelyek a tavaszi félévben a belső auditálással (ACCT 4167/6167) kezdődnek. Ezt a kurzust az őszi félévben a belső audit II (ACCT 4168/6168) követi. A hallgatóknak meg kell adniuk a szakmai gyakorlatot vagy a minimális szakmai gyakorlatot, és el kell végezniük a CIA (Certified Internal Auditing) vizsgát.


Belső ellenőrzési program
Tanterv

A tananyag a következőkből áll:


Belső ellenőrzése I - 4163/6162 a tavaszi félévben.
Belső ellenőrzés II - 4164/6165 az őszi félévben.
Vegye ki a CIA vizsgát.
Teljesíts egy szakmai gyakorlatot vagy egy minimális szakmai gyakorlatot.


Ezenkívül:

Töltse ki legalább 9 órás egyetemi kölcsöntanfolyamot az UNO számviteli rendszerében.
Fenntartsa a 3,0-es GPA-t a 6 órás belső ellenőrzési rendszerben (4163/6162 és 4164/6165).
Érdeklődni az ACCT 3161 - Auditáláshoz.


Ajánlott számvitel választók:

ACCT 4132 - Költségszámlák II
ACCT 4142 - EDP Könyvvizsgálói és Haladó Számviteli Információs Rendszerek
ACCT 4195 - Internship in Internal Auditing


Belső ellenőrzési program
Mi a fontos a belső auditálással kapcsolatban?


Az 1994. október 31-i számában az US News and World Report a belső auditot a 90-es évek 20 forró munkájának egyikeként nevezte meg. Amint a cikkből kiderül:

A megtakarítási és hitelfelvételi szankció a bankszektort felismerve vette észre: az éles szemeket házon belül kellett megtenni. Azóta a cégek a feldolgozóiparban a kiskereskedelemben fokozták a nyilvántartás vezetését és az üzleti kockázatok értékelését. A részleges etikai tisztviselő és a részegység-hatékonyság szakértője, a belső ellenőr nem csak a fizikai eszközökre, mint a banki betétekre korlátozza a bankjegyeket, és látja, hogy a munkavállalók megfelelnek a kormányzati előírásoknak, hanem értékelik, hogy mennyire hatékonyan dolgoznak a dolgozók, és mennyire vállalják a vállalati stratégiát. Egy közelmúltbeli felmérés ... (az Oxner és a Kusel által a belső ellenőr munkaerőpiacáról szóló 1994-ben) azt mutatja, hogy a vizsgált audulók 60% -a várja az idei bérletet. Az ellenőrzési osztályok fele öt vagy több könyvvizsgálónak ad otthont; egyes nagy bankok több száz.

Egy másik kiemelkedő kiadvány, a Business Week, az 1994. október 31-i, "A kockázatkezelésről szóló különjelentés" megjegyezte, hogy a belső ellenőrök "kiterjedt szerepeket élveznek az ilyen" puha "tételek monitorozásaként, mint az etikai normák. sebezhetőség." A Business Week elismeri, hogy a belső kontroll és a COSO modell (Szponzoráló Szervezetek Bizottsága, Belső Ellenőrzés - Integrált Keretrendszer) a kockázatkezelés szerves részévé válik. Az új könyvelő 1995. márciusi kiadása szerint:

Ha az idei évre végzed, találsz jobb munkaerőpiacot ... Most, hogy nemzetünk foglalkozik a túlköltekezés gyökereinek feltárásával, az Egyesült Államok kormánya számos foglalkoztatási lehetőséget fog teremteni. Ezenkívül a magánipar és a számviteli vállalatok ... a minősített jelöltek számára nézik ki.


Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus University of New Orleans College of Business Administration »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date