Bevezetés a modern tudomány légköri i: egy pillantást a levegő minősége Kínában

Helsinki Summer School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bevezetés a modern tudomány légköri i: egy pillantást a levegő minősége Kínában

Helsinki Summer School

Bevezetés a modern Atmospheric Science I: Pillantás levegő minősége Kínában

SZERVEZŐ:

Osztály Légköri Tudományok / Fizika Tanszék

Kapcsolódó Degree Programok:

Mester Program Légköri Tudományok

IDŐPONTOK:

8.-2017/08/18

ÁRAK:

600-900 (+ kirándulás költségeit 190 €) euro

HITELEK:

5 ECTS

KOORDINÁTOR:

Taina Ruuskanen

Cél a diákok

A kurzus célja a hallgatók egy főiskolai diplomát bármely területén természettudományos. Nincs háttér légköri tudomány van szükség. Javasoljuk, hogy a hallgatók az alapvető ismereteket a Thermophysics szintjén alapjai Thermophysics (University of Helsinki kód 530286).

Szinopszis

Mi a jó a levegő minősége, és mi határozza meg a minőségét a belélegzett levegő? Ez természetesen a modern tudomány légköri vizsgálja a legfontosabb témák és folyamatokat érintő levegő minőségét a nézőpontból a fizika, a kémia, meteorológia és a politikai döntéshozatal. A tanfolyam, különös tekintettel a Kínában, ahol a metropoliszok előtt álló új típusú levegőminőségi problémák. Mi lesz, mely mind a helyi tényezők és a történelem a levegő minőségének Európában és az Egyesült Államokban.

Tanulási célok

A hallgatók megismerkednek a jelenlegi kutatások a légköri tudomány, amelynek középpontjában a levegő minősége és a véleménye a jelenlegi helyzetről a gyorsan fejlődő Kínában. A tanfolyamot követően a hallgatók képesek lesznek meghatározni kibocsátását a megadott emissziós és járműkategóriában, csatlakoztassa a hatása az időjárási frontok, hogy a levegő minősége és megjósolni, ha az előrejelzés időjárás javulását eredményezik, vagy csökkenése is. A hallgatók képesek lesznek kiszámításához globális energiaegyensúly, használja az alapvető internetes távérzékelő eszközök és leírják a levegő minősége index értékeket határoz mérésekből. A diákok megtanulják, hogyan politika és más társadalmi eszközöket használnak, és megtanulják, hogy keresni légköri adatokat.

Természetesen méret és a tanítási módszerek

A tanfolyam kezdődik egy kirándulást világok 'vezető légköri mérési helyszínen Hyytiälä Erdészeti Field Station 9.-11.8 .. A kirándulás költségeit fedezi a szállítás, szállás és étkezés Hyytiälä során kirándulást.

A kurzus áll előadások finn és nemzetközi szakértők, pre- és post-előadás feladatokat elvégezni egyénileg és kis csoportokban, támogatott edzések, kirándulások mérőállomások és egy műhely, ahol a diákok megvitatják és dolgozik a fő témák a kurzus tanárok. Az intenzív mező természetesen méret megkönnyíti interaktív beszélgetések az osztályban, és edzések során, valamint a nem tervezett tanulmányi időt.

Eszközöket és az értékelési szempontoknak

Osztályozási: 5 = kiváló 4 = nagyon jó 3 = jó 2 = átlagos 1 = gyenge 0 = nem. Értékelés alapját: • Részvétel során előadások, gyakorlatok és workshop (50%) és a vizsgálat (50%).

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
11 napok
Nappali
Price
ár
600 EUR
600-900 (+ kirándulás költségeit 190 €) euro
Locations
Finnország - Helsinki
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Finnország - Helsinki
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt