Read the Official Description

2.

Bármi legyen érdekek és ambíciók, kínálunk egy izgalmas sor divat tanfolyamok elkötelezett részleg által oktatott szakértő divat szakemberek.

Kiváló kapcsolatokat Felsőoktatási divat és textil tanfolyamok London területén azt jelenti, hogy segítsen felkészülni egy sikeres divat tanfolyam alkalmazás.

Sok diák haladtak át Felsőoktatási, sikeresen létrehozott kisvállalkozások vagy elment dolgozni a divatipar. Van egy híre a magas színvonalú munka által termelt, és a bejegyzést a tanfolyamok gyakran versenyképes.

Mi ellát a kezdők egészen a nagyon tapasztalt, amelynek célja, hogy a lehető legrugalmasabb, hogy megfeleljen az egyéni igényeket. Átvételi ra minden divat tanfolyamok egyéni interjú. Adott esetben meg kell adnia, hogy példákat a munkát. Abban interjú tudunk építeni egy személyes tanulmányi program figyelembe veszi a meglévő készségek és a rendelkezésre álló idő.

Tanfolyam áttekintés

Ismerje meg, hogyan, hogy bemutassa a divat design ötleteket. Ez a tanfolyam ideális relatív kezdő és elviszi az első lépéseket a képviselő ötleteit hatékonyan. Ideális thos, akik szeretnék fejleszteni több bizalmat ezen a területen.

  • Campus: Chelsea Központ
  • Times: H-Sze 18:15-21:15
Program taught in:
Angol

See 130 more programs offered by Kensington and Chelsea College »

This course is Campus based
Start Date
jan. 2020
Duration
4 hetek
Részidős oktatás
Price
227 GBP
Teljes díj £ 118; A nem EU-díj £ 227
By locations
By date
Start Date
jan. 2020
Application deadline

jan. 2020