Hivatalos Leírás

Kérjük, vegye figyelembe, akkor beiratkozik egy nappali tagozatos diák a The American College of Norway, ami azt jelenti, hogy meg kell tanulni 5 kurzusunk (Összesítés 15 hitel). Mi lesz kommunikálni, hogy megvitassák, amely másik tanfolyamok szeretne tartalmazza.

A kurzus feltárja Grafikus Elbeszélések mint műfaj, amely széles témák Fantasy, mágikus realizmusÉs feminizmus.

Először is meg fogja vizsgálni a különböző formákat, Graphic Elbeszélések venni, beleértve a könyveket és webes képregények mellett miben különböznek a szuperhős képregények és a japán manga. Ezalatt az idő, akkor is megvitatják, hogyan értelmezéséről a képek befolyásolja, hogy megértsük a szövegeket.

Megbeszélése után Graphic Elbeszélések, mint műfaj, akkor olvassa el néhány példát, hogy érintse témák Fantasy & mágikus realizmus, mindegyik egyedi és világosan nőies szempontból. A diákok meg fogja vizsgálni témák, mint az, hogy hogyan Fantasy és a populáris kultúra befolyásolja mindennapi életünket, hogyan szerzők ábrázolják a nők ebben a műfajban, és hogyan a műfaj Graphic Narratives tájékoztatja a beszélgetések és a gondolkodás ezekről a témákról.

A diákok várhatóan írjon több rövid válaszokat a leolvasott egész folyamán, valamint két papírok különböző hosszúságú. Lehetséges szövegek lehetnek választék rövid mért értékek kapcsolatos témák és az alapvető szövegek, mint Állni, maradjon csendben; Nimona, Coraline; A való életben; és Anja Ghost.

Program oktatási nyelve:
Angol

11 további kurzus American College of Norway »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 félév
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date