Hivatalos Leírás

A kurzust az iparművészetben zajlik egy év alatt. Ez lehetővé teszi, hogy minden diák, hogy haladjanak a szilárd pluridiszcilpináris művészi bázisok, amelyek közösek minden szakmában iparművészeti, hogy a tervezés, a divat, animáció vagy belsőépítészet.

Folytatva a kurzusokat AT Többet

Ez egy kulcsfontosságú év a választott szakma, hogy továbbra is kurzusokat a Többet a grafikai tervezés, belsőépítészet, design, divat, animáció és videó játékok, vagy felkészülni a felvételi vizsga a felsőoktatási képzőművészeti iskolában.

Három oktatási AIMS

  • Feltárni a kreativitás minden tanuló a tanulás alapvető technikákat: rajz, szín, összetétel, térfogat, perspektíva és grafikai tervezés.
  • Ahhoz, hogy növelje a diákok tudatosságát a művészi kultúra érdekében, hogy azokat a kíváncsiság és nyitottság szükséges a minőségi és tartós oktatás.
  • Ahhoz, hogy a hallgató, hogy megtalálják helyüket között különböző tervezési szakma és így előkészíti és választ, teljes biztonságban, amely a specializáció, hogy kövesse.

Előnyei a pálya

  • Egyedi diákok irányítása és több találkozó egész évben figyelemmel kíséri fejlődését, a technikai tudást, természetesen választás és segíti a diákokat abban, hogy a projektek.
  • Diák részvétel egy egyhetes multidiszciplináris műhely által vezetett szakemberek.
  • Projektek bemutatására ítélve panelek alkotják szakemberek és tanárok évente kétszer.
  • Fejlesztése egy személyes projekt tükrözi az alkotó univerzum minden tanuló képességét, hogy dolgozzon ki koncepciót.
  • Lehetőség, hogy vállalják a szakmai gyakorlatot az alaptól évtől.

Belépési követelmények és jelentkezés

Felvételi Többet Paris függ bemutatása a portfolió személyes munka és szóbeli interjú. A hallgató szakmai és művészi képesség mellett, mindenekelőtt a motiváció és alkalmasság fogják értékelni tekintetében a sajátosságait tudományágak a design területén.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus LISAA Paris »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 Év
Nappali
Price
7,290 EUR
Többet PARIS Tandíj - NEM EU-lakosok 9290 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint