Read the Official Description

MI A BIBLIAI ISKOLA

Bibliaiskolai programunk célja, hogy ápolja a Jézus Krisztussal való kapcsolatát. Az Istennel és az Ő szavával való megértése a hetes előadásokon keresztül fog terjedni, amelyek a Biblia különböző témáit és könyveit fedik le. Az Isten szavának a mindennapi életbe való beillesztését a személyzet, a vendégelőadók és a Holsby-közösség napi munkájával lehet megművelni.

Heti eljövetelek és az imádság, a Biblia olvasása és a szolgálat egész életen át tartó szokásainak kialakítása révén jobban fel tudják ismerni és szolgálni az Urat. Vágyunk az, hogy Krisztus követőjeként növekedjünk, és úgy gondoljuk, hogy a Holsby Bible School az életet megváltoztató lehetőség.

ELJEGYEZVE LENNI

Holsby-ben egy olyan nemzetközi közösség fog részt venni, amely szándékosan élvezi a sokszínűségünket, miközben egységünket Krisztusban ünnepli. Az étkezések, a családi éjszakák otthonában vagy a kollégiumban való életedben számos ország különböző kultúráinak és élettapasztalatainak köszönhetően növekszik.

BE FÖLDÖN

Akár az osztályteremben, akár kívülről akarunk lenni, olyan közösség, amely Isten igazságára épül. A Bibliából és a témákról szóló számos könyvtárral és témával foglalkozó, több mint harminc előadássorozattal Isten Igéje megerősödik, és megkérdőjelezi, hogy személyesen ismerje meg őt.

BESZERELHETŐ

Holsby után élet van, és azt szeretnénk, ha jobban felkészülted arra, hogy Krisztust a helyi gyülekezet hatékony tagjaivá tegye, és bármilyen körülményt, környezetet vagy foglalkozást találjon magának. Meg fogjátok tanulni, hogy mit jelent, hogy Krisztust magának teheti az életében és az életén keresztül.

BE GYŰJT

Holsby olyan hely, ahol lelkileg és fizikailag felfrissülhetsz Isten teremtésének és egy támogató közösség magányában. Akár az erdőn, a délutáni pihenésen, akár az egyik kalandvégünkön járunk, az itteni idő új perspektívát nyújt az életnek.

ELŐADÁSOK

Holsby kilenc hónapos bibliaiskolai programja körülbelül 500 órányi változatos, informatív és interaktív előadást tartalmaz.

Az előadásokat a világ minden tájáról élő rezidens oktatók és vendégelőadók adják elő. Ezek a tanárok részt vesznek a Torchbearers International és számos más minisztériumban. A vendégelőadók általában egy hetet töltenek az iskolában, egy adott témát lefedve, és a diákokkal személyes időt tölthetnek.

A diákok elvárják a Krisztus-központú, kirajzoló bibliai tanítást. Az előadások a Biblia minden főbb szakaszairól szóló könyveket, valamint a gyakorlati keresztény élethez kapcsolódó témákat tartalmaznak. Vágyunk az, hogy a diákok tapasztalatai Isten szava személyes, életet váltó értelmezésének.

Minden előadás angol nyelven van, így a hallgatóknak ismerniük, olvasniuk és írniuk angolul.

OUTREACH

"... menj be az egész világra, és mindenkinek prédikáld a Jó Hírat."

-Már 16:15

A Holsby Bible School program fontos része a diákok lehetősége arra, hogy a közösségen keresztül folyamatosan gyakorolják a tanulásban tanultakat. A hallgatók a választás különböző formái közül válogathatnak.

Az előadások közé tartozhatnak: vezető sport- és egyéb ifjúsági tevékenységek, zenés és drámai csapatok, iskolák és ifjúsági csoportok látogatása, angol nyelvtanulás, magas kockázatú tizenéves mentorálás és helyi egyházakkal vagy idősekkel való együttműködés.

KÜLÖNLEGES HÉT

A téli bibliaiskola egyik legfontosabb része az a nap, amikor a diákok csapatokkal, templomokkal, iskolákkal vagy más csoportokkal dolgoznak Svédországban. A diákok a különböző szolgálati formák közül választhatnak, érdekük és szenvedélyük szerint.

NEMZETKÖZI KÜLÖNBÖZ

Sok éven át számos diákunk a kéthetes tavaszi szünetet használta iskolai szervezett utazásokra. A diákok támogatják az utazások költségeit, és tapasztalatot szereznek a misszió felderítésének megtervezésében és vezetésében. A legutóbbi missziós utak a diákokat Olaszországba, a Balkánba, Németországba, Oroszországba, Lengyelországba és Írországba vitték.

KOSÁRLABDA-CSAPAT

A Holsby rendelkezésére áll egy választható kosárlabda program, melyet a férfi hallgatók a rendszeres bibliai tanév mellett a részévé válhatnak. Ez a sportesemény révén a Holsby csapata - diákokból és munkatársakból áll - versenyez a svéd második osztályú bajnokságban, valamint kiállítási játékokat más helyi csapatok ellen. A csapattagok kosárlabda-klinikákat is vezetnek, és részt vesznek a heti közösségben.

NYÁRI BIBLIAI ISKOLA

Nyáron pihenjen egy felfedező és pihentető menedéket Svédországban a három hetes Bibliaiskolánkon keresztül. Élvezze a minőségi bibliai tanítást, amely lehetővé teszi, hogy mélyebben megragadja Isten szavát, barátságos közösséget, amely ösztönzi és megerősíti hitét, kalandos kirándulásokat, amelyek felfrissítik a lelket, és szükségük van helyre, hogy még mindig legyenek, és tudják, hogy Ő Isten. Vágyunk az, hogy lelkileg és fizikailag frissüljön.

Tizennégy órai előadást kínálunk minden héten. A hosszú nyári napokon még mindig rengeteg időt élvezsz a szabadban, további időt tanulhatsz és gondolkodhatsz a tanításról és a különböző kirándulásokról. Egy meghosszabbított hétvége van Svédország másutt történő utazásához, valamint egy középhegyi kirándulási és kirándulási kirándulás. Egyedülálló programunkat egyedülállók, párok és gyermekes családok élvezhetik *

* Ha vannak gyermekek, előadásaink során programot adunk, hogy mindkét házastárs részt vehessen a Biblia tanításában. Ha kérdései vannak, vagy több információt szeretne a családi árakról, kérjük, írjon nekünk.

ÍZ

Az Íz és Lásd a rövid távú bibliaiskolai választás azok számára, akik rendszeres programunkat vizsgálják, és megpróbálják kipróbálni, mielőtt alkalmaznák. Ez is egy lehetőség azok számára, akik nem képesek több mint egy-két hétig. Ez alatt az idő alatt az ízek és látók a diákok élnek a dorms, és részt vesznek az előadások, feladatok és tájékoztatási együtt a rendszeres hallgatók.

DÁTUMOK ÉS DÍJAK

A tanfolyam díja magában foglalja a tandíjat, szállás, három étkezés naponta, internet-hozzáférés, mosoda, nyomtatott anyagok, könyvek, szabadtéri kalandutak és a Holsby létesítmények használata. Az idézett díjak bankfiókban vagy személyes csekken fizetendőek. A diákok több információt kapnak ezekről a fizetési módokról, miután elfogadták őket.

Számítsa ki a díját a választott Bibliaiskolai kurzus (aktuális árfolyamok) alapján. Egy további, vissza nem térítendő bejelentkezési díj 200 SEK.

A kosárlabda csapat szeptembertől márciusig játszik. Az elkötelezettség március végéig egy küldetés útján ér véget, de a kosárlabdázó diákokat arra ösztönzik, hogy részt vegyenek a Full Year Bible School kurzuson.

Teljes éves Bibliaiskola

2018/19

2018. szeptember 14. - 2019. május 24

74 800 SEK

Program taught in:
Angol
Last updated August 7, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
1 Év
Nappali
Price
74,800 SEK
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
End Date
Május 24, 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Május 24, 2019