Biológia és tengeri tudományok

University of Algarve

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Biológia és tengeri tudományok

University of Algarve

University of Algarve Középkori Campusja június 10-16-án kerül megrendezésre. A program INGYENES , reggelente pedig sport- és kulturális tevékenységeket szervez (például hajókirándulások, kirándulások, kulturális érdeklődési helyek látogatása stb.). A szállás és minden étel is benne van. Az eljövendő és visszatérő kirándulások a diákok kizárólagos felelőssége. A résztvevőknek 18 éves vagy annál idősebbeknek kell lenniük.

CÉLKÖZÖNSÉG

Ez a tanfolyam az első szintű felsőoktatási programban részt vevő hallgatók (lehetőleg, de nem kizárólag a diploma végéig tartó hallgatók) számára a természettudományok, a környezetvédelem és a technológia területén. A kurzus célpontja a posztgraduális hallgatók és a fiatal kutatók, akik jelenleg a posztgraduális program (vagyis a mester programok), hogy a tengeri és biológiai tudományok. A diákoknak angolul kell beszélniük. Nem kötelező portugálul beszélni.

FŐ CÉLOK

A kurzus fő célja, hogy a tengerészeti tudományok, az akvakultúra, a tengeri biológia, a tengerparti tudományok, a mikrobiológia és a molekuláris biológia területén folytatott mesterkurzusok során továbbfejlesztett témákat és gyakorlati megközelítéseket nyújtson. A tanfolyam célja, hogy gyakorlatias legyen, és a diákok kölcsönhatásba kerüljenek az Algarve Egyetemmel és a hozzá kapcsolódó kutatóközpontokkal jelenleg fejlesztés alatt álló kutatási és alkalmazott tudomány témákkal.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve April 23, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Június 2019
Duration
Időtartam
7 napok
Locations
Portugália - Faro, Faro District
Kezdet : Június 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Június 2019
Portugália - Faro, Faro District
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt