Bizonyítvány: Design Innovation

Általános információk

Program leírás

Mi vagyunk az Egyesült Királyságban működő online oktatási szolgáltató, amely világszerte elérhető 3 különböző nyelven.

Tanfolyam áttekintése

A program során arra törekszünk, hogy fejlessze és kihasználja készségeit a formatervezés irányításában, és rád nézzen, mint a stratégiai innováció és a változás tervezésének úttörőjére. Meg fogja vizsgálni az elméleti témákat olyan területeken, mint az innováció és a kreativitás, és megfelelő analitikus diskurzussal támogatjuk Önt. Megfigyelni fogja esettanulmányokat, kutatási módszertant, előadásokat és tervezési ellenőrzéseket.

A cél az, hogy lehetővé tegye a gyakorlat terjesztését a megfigyelési, elemzési, értelmezési és kutatási tevékenységek szakaszában, és lehetővé tegye, hogy megalapozott hivatkozásokat nyújtson a világon a tervezésen túl, kulturális és kontextusbeli referenciákra támaszkodva, beleértve az új technológiát, közgazdaságtanot, politikát, törvény és a globális környezet.

Program részletei

 • A DDI ciklus (tervezés, fejlesztés, megvalósítás).
 • Kompetencia területek (technika, reprezentáció, diskurzus, projekt).
 • A tudás területei (kulturális, tudományos, kísérleti, logisztikai).
 • Biogenetikai törvény (filogenia és ontogenia).
 • Természetes szelekció (rekombináció és mutáció).
 • A FER ciklus (fókuszálás, bővítés és újradefiniálás).
 • Esettanulmányok bemutatása és megbeszélése.

Kurzusvezető

Armando Vilas-Boas, kurzusvezető: PhD, egyetemi tanár és a vizuális kultúra, a látványtervezés és a fényképészet kutatója, valamint egy profi tervező.

113811_3_Easy-Resize.com.jpg

Célkitűzések

A tanfolyam célja:

 1. Annak lehetővé tétele, hogy megértse a tervezési innovációval kapcsolatos kulcsfontosságú szakterületeket (technika, reprezentáció, diskurzus és projekttevékenységek és eljárások).
 2. Annak biztosítása, hogy kritikai környezettel rendelkezzen a tervezési projektben részt vevő kulturális, tudományos, kísérleti és logisztikai ismeretekhez.
 3. Élvonalbeli és szisztematikus támogató keret biztosítása a megfelelő meglévő és új kutatási és elemzési készségek fejlesztéséhez.

Értékelési módszer

100% -os portfólió, amely a következőkből áll:

 • Innovációs projekt, amely magában foglalja a kutatást, a kritikai elemzést és az írásbeli javaslatot.

Tanulási eredmények

A kurzus kielégítő elvégzése után képes lesz:

 1. Bizonyítsuk be a formatervezés elképzeléseinek szakmai és gyakorlati vonatkozásainak fejlett ismereteit, valamint a tervezési gyakorlatához kapcsolódó szakmai aggályokat.
 2. Kritikusan mérlegelje a műszaki és gyakorlati ismereteket, és értékelje a szigorúságot és érvényességét a tervezési javaslat kidolgozása során.
 3. Mutassa be, hogy a szakmai gyakorlata vagy kutatása hogyan kapcsolódik a formatervezéshez, és határozza meg, hogy ez hogyan befolyásolja a kreatív tervezési gyakorlat új vagy felülvizsgált megközelítéseit.

A tanfolyam hallgatók, szakemberek, menedzserek, művészek vagy szabadúszók számára szól, akik ambícióval vagy bevezetett karrierjével állnak a reklámban (művészeti igazgatók, termelők vagy tervezők), vizuális tervezés, kommunikációs formatervezés, grafikai tervezés és interaktív tervezés (tervezők, gyártók, csapatvezetők, művészeti rendezők vagy kreatív rendezők).

113837_4_Easy-Resize.com.jpg

Tanúsítvány

London School Of Design And Marketing Tanúsítvány

Dátumok és díjak

 • 2020. július / 2020 október
 • A díjak 1.250,00 £ (egy részlet)

Belépési követelmények

BA szint egy kapcsolódó tervezési / üzleti tantárgyban, vagy a korábbi tanulás / szakmai tapasztalat elismerése.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and mad ... Tovább

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and made available in English, Spanish and Portuguese. We offer a learning experience with practical results through systematic orientation, combining the students' vocational features with the advanced design of technical skills. We are committed to offering exclusive online courses, accredited by the University for the Creative Arts, through the acquisition of new knowledge suited to the challenges of an increasingly demanding job market. Kevesebb
London , Madrid , Porto + 2 Több Kevesebb