Hivatalos Leírás

4 hét WASHOKU (japán konyha) TANFOLYAM

Meg fogja tanulni, hogyan lehet Dashi (Japán húsleves) híres tempura, sashimi, Yakitori, Tonkatsu, Izakaya ételek, Okonomiyaki és így tovább!

3 előnye ennek TANFOLYAM

Alapjai és alkalmazásai Dashi és Umami Dashi egy állomány készült japán összetevők, például katsuobushi (Bonito pehely), Niboshi (szárított kis szardínia), tengeri moszat és szárítjuk shiitake gomba. Alias ​​Umami, Dashi vonzza a figyelmet a világ minden tájáról. Dashi alapvető Washoku, így megtudhatja, hogy alapokat és alkalmazások: az összetevők, hogy hogyan lehet, és hogyan kell használni azt ételeket.

A sokféle japán ételek Japán konyha került kialakításra egyedi hatása alatt a külföldi kultúrák ősidők óta. Meg lehet tanulni egy sokféle étel, beleértve a helyi ételeket szolgál fel Izakaya valamint tempura, sashimi, Yakitori és Tonkatsu, amelyek népszerűek a tengerentúlon.

Eszközök és főzési technikák Washoku Most megtudhatod, öt technikát szolgáló nyers (vágás), párolás, grillezés, gőzölés és mélyen sütés-japán eszközök, beleértve egy konyhakéssel. Főzési technikák, amelyek vonzóak öt érzék és a legjobbat hozza ki ízét összetevők különösen nagyra értékelte a világon, úgy, hogy segít fejleszteni a pályaválasztás.

Mit fog tanulni?

1. hét

Bevezetés a japán konyha természetesen Hogyan DASHI (halállomány), Növényi vágás, lazac filé, Lazac avokádó rizsestálat, Miso-pácolt lazac preparationm, Lazac ételek Lazac pörkölt póréhagyma, lazac labda leves ropogós rizs, grillezett miso-pácolt lazac , Inada (Young sárgafarkú) gyakorlat, IKA (SQUID), Sashimi gyakorlatban Töltött tintahal, TAI (vörös sügér) ételek TAI (vörös sügér) különböző szeletelésre módon Párolt rizs TAI, TAI rizs húsleves, fugu előállítására, fugu ételek

2. hét

Sárgafarkú teriyaki, párolt yellowtail a daikon retek, párolt szezonális hal párolt zöldséges rizs, Rántott tofu szósz, tofu tekert sertés, készítése TOFU & YUBA (tofu bőr), grillezett onigiri (Rice labda), Sertés és növényi miso leves, Tuna blokk, Sazae (Turban Shell) Grillezett HOTATE (kagyló), Szója-pácolt tonhal rizs tál, Zöldségvágógépek gyakorlatban, Inada (Young sárgafarkú) gyakorlat, Young sárga farok rizs tál, Sesame mártás, Yakitori

3. hét

Japán tésztasaláta, szezonális halak (2 féle) Grillezett és párolt szezonális halak (2 féle), pálya étkezés (párolt tojás puding, Vegyeszöldség tempura, stb), főtt daikon a keményítőtartalmú szósz, Töltött karalábé, Okonomiyaki (japán palacsinta), japán konyha természetesen (Tonkatsu, KATSUDON, OYAKODON, Gyu-DON)

4. hét

Tempura természetesen Midsize hal teszt Sashimi gyakorlatban Sashimi vizsgálat, Növényi vágási tesztet, Lazac étkezés menü beállítás, Lazac étkezés menü prep, lazac étel verseny, szezonális halak

  • A természetesen tartalma változhat a körülményektől függően.

  • Nincs szakmai tapasztalat szükséges, de a pálya szintje köztes.

  • (Azok számára, akik csak beiratkozni erre természetesen) Nem szakemberek kötelesek megtenni 3days pre osztály JPS kés használatát és kezelését. Kedves érdeklődjön 3days pre JPS kés osztályban.

VÁZLAT

Szint Kezdő-Professional Óra Hétfőtől péntekig 9:00-15:00 Óra változhat. Menetrend 2017 Március 6 - március 31 / május 8-június 2 / július 3 - július 28 / augusztus 28 - szeptember 22 / október 23 - november 17 Időszak 4 hét HELYSZÍN Tsukiji / Tokyo Körülbelül 5 perc gyalog a világhírű Tsukiji halpiac Alkalmasság

  • A pályázóknak legalább 18 éves. (Nem lenne jobb, ha van tapasztalata, de azok tapasztalat nélkül lehet alkalmazni is) - A pályázóknak képesnek kell lennie arra, hogy Japánban marad jogilag során időszakban.

Tartalom Kérjük, olvassa el a „Mit fog tanulni?”

Igazolás igen Tandíj

  • 547,500JPY - Regisztrációs díj: 80,000JPY - Tandíj: 452,500JPY - Egységes: 15,000JPY - 8% fogyasztási adó lesz hozzá - Akkor lehet szükség, hogy megvásárolja a japán kés, ha nincs.
Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Tokyo Sushi Academy »

This course is Campus based
Start Date
ápr. 2019
Duration
4 hetek
Nappali
Price
452,500 JPY
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
ápr. 2019
Jelentkezési határidő

ápr. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date