Bizonyítvány készítése

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Ön egy filmkészítő, aki előállítani és esetleg közvetlen vagy írható az első funkció vagy egy ambiciózusabb rövidfilm? Ha igen, akkor ez a tanfolyam az Ön számára.

Szilárd alapot nyerhet a film- és televíziós ipar számára a produkció valóságában az interaktív környezetben tartott ülések során, amelyeket tapasztalt producer és vendégszószoktató áll, akik a saját területükön szakemberek.

Élő videoórák Thembisa Cochrane (a „Us Starp a kövek” producer és a kaszpi filmek alapítója) és Daniel Konrad Cooper (a „Dunkirk” produkciós menedzsere) vezetésével

Különleges ajánlat: LFA termelő csomag - 10 nap 1300 £ -ért, takarítson meg £ 240-t! (Összesen 1 300 font, 1540 font helyett). Az ajánlat igénybevételéhez egyszerűen jelentkezzen a következő tanfolyamokra külön-külön az alábbi linkeken keresztül:

Ha mind a három tanfolyamot lefoglalta, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a felvételi csapatunkkal a +44 (0) 20 7386 7711 / admissions@londonfilmacademy.com címen , és végigvezeti Önt a fizetési folyamaton. A kurzusokat nem kell meghatározott sorrendben megtennie, mindaddig, amíg mindhárom tanfolyamot 12 hónapon belül elvégzik.

Milyen típusú diákokat keresünk?

Elkötelezett és elkötelezett diákokat keresünk, akik bizonyított szenvedélyt és lelkesedést produkálnak a filmkészítésben. Azt akarjuk, hogy a film- vagy televíziós iparágban szakmai karrierre törekedjenek. Szükséges, hogy kifejezzen, hozzon létre és egy csapatjátékost, és éljen át egy gyakorlati környezetben, amely együtt dolgozik.

Belépési követelmények

  • Minden jelentkezőnek folyékonyan kell beszélnie angolul: angol nyelvi szint: felső-középszintű.
  • Minimális életkor 18.

Tudjon meg többet

Tudjon meg többet a Termelő Tanúsítványról: www.londonfilmacademy.com/course/Producting-Certificate

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

Whether you’re an undergraduate, postgraduate, or professional looking for a specialised short course, London Filme Academy covers every filmmaking discipline from fiction to documentary-making. Recog ... Tovább

Whether you’re an undergraduate, postgraduate, or professional looking for a specialised short course, London Filme Academy covers every filmmaking discipline from fiction to documentary-making. Recognised as a centre of excellence, we are reviewed by the Quality Assurance Agency for Higher Education, and partner with some of the most original and forward-thinking voices in the creative industry today. Kevesebb