A program a biztosítási és pénzügyi szolgáltatások a California State University, Fullerton célja a diákok, akik elsősorban az érdekli, karriert a biztosítási és pénzügyi szolgáltatási ágazat. A program integrálja a technológia, írásbeli kommunikáció, szóbeli kommunikáció, az interperszonális készségek, és ötleteket való hatékony és eredményes üzleti gyakorlat a biztosítási / pénzügyi szolgáltatások tananyag.

A hallgatók megtanulják a technikákat használatával összefüggő adatbázis, táblázatkezelő és szövegszerkesztő szoftver megoldására biztosítás / pénzügyi tervezési problémákkal, valamint a technikák hatékony üzleti írás és a termelő hatékony üzleti prezentációk. A diák is szert alapos ismeretekkel rendelkeznek a különböző területeken a biztosítási / pénzügyi szolgáltatások, ideértve a vagyon-és felelősségbiztosítás, élet-és balesetbiztosítás, értékpapír-, adó-, és a kockázatkezelési elvek, valamint a jelenlegi üzleti gyakorlatokat ezen a területen .

A program a pénzügyi és biztosítási szolgáltatások is ki a diákok közvetlenül a biztosítási ágazat integrálása az ipar szakemberei a biztosítási tanfolyamok rendszeres vendég előadók és a forgó részmunkaidős oktatók. Ezen felül a diákok lesznek kitéve az aktuális kérdéseket a biztosítási ágazatban a műhelyek által támogatott központ a biztosítási Tanulmányok. A központ ad otthont panelek szakmabeliek megvitatni az aktuális kérdéseket érdekes lehet a biztosítási ágazat és az üzleti szféra

4 további kurzus California State University at Fullerton,Steven G. Mihaylo College of Business and Economics »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
- Ár nem különböznek
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019