Borászati és vendéglátási bizonyítvány
Mt. San Jacinto College
Kulcs információ
Campus helye
San Jacinto, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Kérjen információt
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A boripar és a vendéglátás felkészít egy izgalmas karrierre a boriparban. Programunk megismerteti Önt a borászatban szereplő különféle tudományterületekkel. Az alap borászattól (enológia), a szőlőtermesztéstől (szőlőtermesztés), a rendezvényszervezésig és a kiszolgálásig (vendéglátás) a bor értékesítéséig és értékesítéséig (üzleti elvek). Mt. San Jacinto College és Vendéglátóipari programja megismerteti Önt a boripart átfogó számos területtel.
Meghatározza és megérti a szőlőtermesztés terminológiáját, és meghatározza a morfológiát.
Határozza meg és értse meg a szőlőfajok, köztük a Vitis vinifera és a hibridek közötti különbséget.
Ismertesse a modern szőlőtréning és rácsrendszereket, valamint azt, hogy ezek hogyan befolyásolják a szőlő növekedését és kezelését.
Értse meg a rossz gyümölcskészlet és a bogyó fejlődésének okait.
Határozza meg a szőlő egyensúlyát, és ismerje meg a szőlő reproduktív és vegetatív potenciáljának kapcsolatát a gyümölcs minőségével.
A szőlő fiziológiája alapján azonosítsa a sikeres kereskedelmi szőlőtermeléshez szükséges hely jellemzőit.
Értelmezze az előadáson megtanult információkat a kritikai gondolkodásban való felhasználáshoz a vita és a folyóiratcikkek áttekintése során.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Borszakértő Egyetemi Bővítő Tanfolyam: kóstoló, kiszolgálás és párosítás
- Madrid, Spanyolország
- Alcorcón, Spanyolország + 3 több
CE - Szakértelem a borgazdálkodásban
- Porto, Portugália
Nyári élmények
- Manresa, Spanyolország
- Barcelona, Spanyolország