Az alapítvány diploma Art & Design tanfolyam 3 szakaszban. Úgy működik, a 3. szinten az első két, majd továbbmegy 4. szint az utolsó szakaszban. Ez felkészíti a tanulókat, hogy jól működik a végzettséggel és a vizsgálatok kimutatták, hogy azok, akik vállalják a kurzust megelőző egyetemi sikeresebbek. Ez egy mappa előkészítő tanfolyam, ajánlott felső egyetemek és egy elismert és megbecsült útvonalat Art & Design diákok minden területen. A kísérleti szakaszban bemutatja különböző speciális területeken, mint a grafika, textil, 3D-s tervezés, sokszorosított grafika, képzőművészeti és fényképezés. Javasoljuk, hogy minden diák, hogy megpróbálja a különböző dolgokat, és hogy megtudja, a gyakorlati tapasztalat, hogy mi előnyös. Az Út Stage lehetővé teszi, hogy szakosodnak egy-két területen, hogy tetszik leginkább, és végül a megerősítő szakaszban, fejleszti a saját ötleteket a végső nagy projekt, a munka több önállóan és felelős a strukturált és alkotásaira.

A program magában foglalja számos FAD utazások és rendezvények beépülnek a programban. A tanfolyam részt élő események a The New Art Gallery Walsall. A diákok arra ösztönzik, hogy használják ki ezt a kapcsolatot a munkájukat. Private vizsgálat szükséges, és a tanfolyam kínál lehetőséget, hogy további képesítések funkcionális készségek angol, matematika és vagy az IKT.

Kérjük, vegye figyelembe - Ez a kurzus a hallgatók IELTS 5.0 (vagy azzal egyenértékű) Természetesen az összes díj fizetendő évente

Minden ajánlat Walsall College függ az iskolai végzettséggel adtak. Ha ez változhat akkor lehet vonni a programba.

Belépési követelmények

Akkor kell egy minimum szint B1 a Közös Európai Referenciakeret nyelv (KER) English minősítés alkalmazni tanuló vízummal. Ahhoz, hogy tanulmányozza a 3. szintű képesítés szüksége lesz egy IELTS 5.0 (vagy azzal egyenértékű), és tanulmányait a következő szinteken pl • India - középfokú (12 fokozat) • Közel-Kelet - Másodlagos Diploma (Tawjihiyah) • Kína / Hong Kong - Senior Középiskolai bizonyítvány • Magyarország - Nyugat-afrikai Senior iskolai bizonyítvány.

Be kell majd részt venni a kezdeti értékelés annak biztosítása érdekében, hogy a pálya és szint vizsgálat alkalmas arra, hogy a képesség.

Fejlődés

Vevő diákok a BTEC Extended Diploma Művészeti és Design és diploma Tanulmányok Alapítvány haladtak egy széles körű egyetemi kurzusok; Építészet, Product Design, Fine Art, Animáció, divat és textil, Textil épített

Tanfolyam díja

£ 5,000 évente

Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus Walsall College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Price
5,000 GBP
évente
Helyszínek szerint
Dátum szerint