2.

Bármi legyen érdekek és ambíciók, kínálunk egy izgalmas sor divat tanfolyamok elkötelezett részleg által oktatott szakértő divat szakemberek.

Kiváló kapcsolatokat Felsőoktatási divat és textil tanfolyamok London területén azt jelenti, hogy segítsen felkészülni egy sikeres divat tanfolyam alkalmazás.

Sok diák haladtak át Felsőoktatási, sikeresen létrehozott kisvállalkozások vagy elment dolgozni a divatipar. Van egy híre a magas színvonalú munka által termelt, és a bejegyzést a tanfolyamok gyakran versenyképes.

Mi ellát a kezdők egészen a nagyon tapasztalt, amelynek célja, hogy a lehető legrugalmasabb, hogy megfeleljen az egyéni igényeket. Átvételi ra minden divat tanfolyamok egyéni interjú. Adott esetben meg kell adnia, hogy példákat a munkát. Abban interjú tudunk építeni egy személyes tanulmányi program figyelembe veszi a meglévő készségek és a rendelkezésre álló idő.

Tanfolyam áttekintés

Ez a jól felépített program célja a diákok alapvető varrás készségek tanulni, és bizonyos alapvető varrási, minta vágási technikák, hogy felkészítse őket a foglalkoztatás vagy önálló vállalkozóként a divatipar. Feladatokon keresztül az osztályban, akkor megtanulják, hogyan kell építeni egy szoknya blokk és a különböző stilisztikai variációk, valamint néhány kulcsfontosságú ruházati teszi módszerek és eljárások alkalmazásával. Házi feladat minden héten segít erősíteni a tanulást. Diákok számára, hogy tovább fejlessze képességeit ezen a területen képesek építsen e tanulás folytassák tanulmányaikat a nyomon a tanúsítvány program.

  • Campus: Chelsea Központ
  • Times: Mon 10:00-16:00
Program oktatási nyelve:
Angol

130 további kurzus Kensington and Chelsea College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
12 hetek
Részidős oktatás
Price
1,133 GBP
Teljes díj £ 660; A nem EU-díj £ 1133
Helyszínek szerint
Dátum szerint