Btec díjat a divat és ruházati 1. szint - Kiszabási

Kensington and Chelsea College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Btec díjat a divat és ruházati 1. szint - Kiszabási

Kensington and Chelsea College

2.

Bármi legyen érdekek és ambíciók, kínálunk egy izgalmas sor divat tanfolyamok elkötelezett részleg által oktatott szakértő divat szakemberek.

Kiváló kapcsolatokat Felsőoktatási divat és textil tanfolyamok London területén azt jelenti, hogy segítsen felkészülni egy sikeres divat tanfolyam alkalmazás.

Sok diák haladtak át Felsőoktatási, sikeresen létrehozott kisvállalkozások vagy elment dolgozni a divatipar. Van egy híre a magas színvonalú munka által termelt, és a bejegyzést a tanfolyamok gyakran versenyképes.

Mi ellát a kezdők egészen a nagyon tapasztalt, amelynek célja, hogy a lehető legrugalmasabb, hogy megfeleljen az egyéni igényeket. Átvételi ra minden divat tanfolyamok egyéni interjú. Adott esetben meg kell adnia, hogy példákat a munkát. Abban interjú tudunk építeni egy személyes tanulmányi program figyelembe veszi a meglévő készségek és a rendelkezésre álló idő.

Tanfolyam áttekintés

Ez a jól felépített program célja a diákok alapvető varrás készségek tanulni, és bizonyos alapvető varrási, minta vágási technikák, hogy felkészítse őket a foglalkoztatás vagy önálló vállalkozóként a divatipar. Feladatokon keresztül az osztályban, akkor megtanulják, hogyan kell építeni egy szoknya blokk és a különböző stilisztikai variációk, valamint néhány kulcsfontosságú ruházati teszi módszerek és eljárások alkalmazásával. Házi feladat minden héten segít erősíteni a tanulást. Diákok számára, hogy tovább fejlessze képességeit ezen a területen képesek építsen e tanulás folytassák tanulmányaikat a nyomon a tanúsítvány program.

  • Campus: Chelsea Központ
  • Times: Mon 10:00-16:00
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
12 hetek
Részidős
Price
ár
1,133 GBP
Teljes díj £ 660; A nem EU-díj £ 1133
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt