BTEC kiterjesztett diploma art & design (divat-ruházat)

Walsall College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BTEC kiterjesztett diploma art & design (divat-ruházat)

Walsall College

Ez az izgalmas kurzus a hallgatók a lehetőséget, hogy megtapasztalják a széles körű témák, erősen tükröző gyakorlatokkal a divatipar. A kezdeti szakaszban a tanfolyam, ahol követik a programot fejleszteni a kreativitást és a technikai képességek, a program követi szakember divat utakat, többek között: minta építőipar, ruházati gyártás, kontextuális hatások, felületi minta és rajz fejlesztés. Lehet, kirándulási lehetőségek a külföldi, valamint kísérelheti meg a különböző versenyeken és bemutatókon. Minden diákok a lehetőséget, hogy részt vegyen egy divatbemutató vagy nagy horderejű divat lőni. Private vizsgálat szükséges, és a tanfolyam kínál lehetőséget, hogy további képesítések funkcionális készségek angol, matematika és vagy az IKT.

Kérjük, vegye figyelembe - Ez a kurzus a hallgatók IELTS 5.0 (vagy azzal egyenértékű). Természetesen az összes díjat kell fizetni évente.

Minden ajánlat Walsall College függ az iskolai végzettséggel adtak. Ha ez változhat akkor lehet vonni a programba.

Belépési követelmények

Akkor kell egy minimum szint B1 a Közös Európai Referenciakeret nyelv (KER) English minősítés alkalmazni tanuló vízummal. Ahhoz, hogy tanulmányozza a 3. szintű képesítés szüksége lesz egy IELTS 5.0 (vagy azzal egyenértékű), és tanulmányait a következő szinteken pl • India - középfokú (12 fokozat) • Közel-Kelet - Másodlagos Diploma (Tawjihiyah) • Kína / Hong Kong - Senior Középiskolai bizonyítvány • Magyarország - Nyugat-afrikai Senior School Certificate Be kell majd részt venni a kezdeti értékelés annak biztosítása érdekében, hogy a pálya és szint vizsgálat alkalmas arra, hogy a képesség.

Fejlődés

A sikeres befejezése után a tanfolyam akkor progresszió a magasabb nemzeti bizonyítvány vagy magasabb nemzeti diploma Divat és textíliák. Lehetősége van arra is, hogy haladást, hogy egyetemre tanulni diplomát.

Tanfolyam díja

£ 5,000 évente

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
Duration
Időtartam
2 Év
Nappali
Price
ár
5,000 GBP
Locations
Egyesült Királyság - Walsall, England
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019
Egyesült Királyság - Walsall, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt