BTEC Extended Diploma Performing Arts (Dance)

Természetesen szinten: 3.

Központ: Üzleti, Művészeti és Technológiai

Diák típusa: InternationalSchool Leavers Ez a tanfolyam azok számára, akik szeretnék folytatni a pályafutását az előadóművészetek, mint egy profi táncos vagy koreográfus. Azt is előírja vezető úton a zenés színház, dráma, a fizikai színház és a kreatív iparágak.

Mit tanulni

Meg fogja tanulni különböző aspektusait tánc, beleértve a kortárs tánc, balett, jazz, koreográfia, a fizikai színház, mozgás, előadóművészetek összefüggésben, és az előadó-művészet üzlet.

A képzés kiterjed a történetét a tánc és az előadóművészet ipar. Táncelőadás egy jelentős része a kurzus, a lehetőséget, hogy végre a College színház és egy sor külső helyszíneken.

Értékelések

Lesz folyamatosan értékelték a gyakorlati projekt munka, tanfolyam, írásbeli feladatok és prezentációk. A gyakorlati értékelés tartalmazni fogja néhány nyilvános előadások, hanem a kategóriájában bemutatók, tanfolyamok értékelése.

Mi a következő lépés

Lesz elérni a Btec Level 3 Extended Diploma Performing Arts (Dance) - ami 3 A Levels. A kurzus, akkor tud előrelépni, az Akadémia Alapítvány diploma Dance, melynek középpontjában az afrikai, karibi, a városi és a kortárs tánc.

Akkor is megy, hogy tanulmányozza az intézmények, mint a Laban Centre, London Studio Centre, Middlesex, Roehampton, Northern School of Contemporary Dance és LIPA.

Belépési követelmények

  • 4 GCSEs at A * -C többek között angol nyelven, vagy
  • Btec Level 2 oklevél Merit vagy megkülönböztetése és funkcionális készségek Level 2
  • A nemzetközi diákok, azzal egyenértékű külföldi képesítéssel kell tekinteni, és szükség lesz IELTS 5.5 (minimum 5.0 minden készség), vagy azzal egyenértékű.
  • Be kell bizonyítani, a készségek és a potenciális a tánc segítségével egy meghallgatásra.
Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus City and Islington College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Price
8,500 GBP
Tandíj (nem); £ 1.850,00 tandíj (társfinanszírozott)
Helyszínek szerint
Dátum szerint