Btec Level 3 Extended Diploma in Art & Design

Ez a két éves, nappali tagozatos célja, hogy mutassam be a fő területei a 2D-s és 3D Art és Design. Ez biztosítja a gyakorlati tapasztalatok, valamint lehetővé teszi a hallgatók, hogy összpontosítson egyes területeken nagyobb mélységben. A különböző tudományágak közé Graphic Design, Photography, Fine Art, Interactive Media, divat, textil és 3D design. A tanfolyam is ad a diákok a lehetőséget, hogy értékelik a munkát más művészek és tervezők, és megismerhetik a kapcsolódó szakmai gyakorlat.

A tantárgy tartalma

Ez a tanfolyam ad egy széles ismerete és megértése a művészet és a design. 1. év ad bevezetést 2D és 3D Art és Design a lehetőséget a 2. év szakosodni a grafikai tervezés, fotókat, Fine Art, Interactive Media, divat, textil és 3D design. A tanfolyam egység alapú: minden egység hitel értéke és értékelések készülnek az egész tanfolyam. További tanulás és lelkipásztori támogatást nyújtott a bemutató rendszer.

Belépési követelmények

A minimális követelmények négy GCSEs fokozatba C vagy annál magasabb, vagy a BTEC Level 2 diploma Art & Design. A portfolió művészeti és tervezési munka szükséges az interjú, amely bizonyítani tudatosság és a lelkesedés a művészet és a design. Előzetes tudás vagy tapasztalat lehet akkreditálni. A sikeres interjú és kielégítő referencia szükséges.

Nemzetközi Belépési követelmények:

High School Leaving Certificate a C fokozatú vagy újabb, vagy más kapcsolódó hasonló képesítést. Portfolio munka, megfelelő referencia, IELTS 5.0 vagy azzal egyenértékű angol nyelvvizsgával

Időtartam és szállítás

Két év teljes munkaidős

Haladás

A 180-hitel BTEC Level 3 Diploma Bővített Art & Design ideális útvonal kereső hallgatói helyeket az egyetemeken és főiskolákon, valamint pályára a kreatív iparágak. Alternatív megoldásként, akkor számíthat arra, hogy alkalmazzák a kreatív iparágak junior szinten. Lesz hozzáférést biztosít egy sor a karrier és a további / felsőoktatási lehetőségeket. Diákok haladást rá szakember tanfolyamok Degree, magasabb nemzeti diploma, vagy fokozat Foundation szint: akkor fel kell hívni, és támogatni az UCAS alkalmazások segítségével a megfelelő útvonalak és portfólió előkészítése.

További információ

Míg egyes anyagok és berendezések állnak rendelkezésre, akkor várható, hogy fizetni a legtöbb saját eszközök és anyagok, amelynek nagy része elérhető a College boltban. Ott is a járatok számát és látogatásokat merülnek bizonyos költségeket.

Ez a tanfolyam fogják szállítani a Kreatív Iparágak Központ szeptembertől 2015-ig.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Kingston College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint