Btec Level 3 Extended Diploma in Légiforgalmi Engineering

Mivel a közelmúltban megnőtt a kereslet a professzionális mérnökök és repülőgép mérnök, különösen, Kingston College most kínál a tanfolyam, mint utat az űrkutatásban. A sikeres befejezése a tanfolyam a hallgatók lesz jogosult akár előrelépés, hogy a felsőoktatási programok, illetve alkalmazzák az ipar számára gyakornoki programokat a polgári és a katonai szektor, hogy a vonat, mint engedélyezett repülőgép mérnökök.

A tantárgy tartalma

A repülés elmélete; Repülőelektronikai rendszerek; Gáz turbinák; Emberi tényezők; Elektromos és elektronikai elvek; Repülőgép szerkezetek; Mechanikus elvek; Tulajdonságai és alkalmazásai Engineering Materials; Kommunikációs szakembereknek; Matematika Technikusok; Egészség, biztonság és kockázatértékelés; Engineering Project; Üzleti Rendszerek Technikusok; Számítógépes REGULATIONS; További Matematika technikusok.

Lesz keveréke tanfolyam, gyakorlati és időkorlát értékeléseket. A kettős névleges egyéni projekt részét képezi az átfogó értékelés.

Belépési követelmények

GCSE B osztályú matematika vagy a tudomány és négy másik GCSEs minimum C fokozatú, beleértve az angol nyelv, alternatívaként egy BTEC Level 2 in Engineering (teljes Grade Merit) és történt az matematikában és a természettudományokban egység. Kielégítő referenciák, részvételi rekord és interjú.

Belépő ez a program is szükséges kielégítő eredményt a teszt bejegyzés.

Nemzetközi Belépési követelmények:

High School Leaving Certificate a C fokozatú vagy annál magasabb (beleértve a matematika és természettudomány). Kielégítő referencia, telefonos interjú, ahol szükséges. IELTS 5.0 vagy angol nyelv egyenértékű bizonyítvány.

Időtartam és szállítás

Két évvel, teljes munkaidőben.

Haladás

Foglalkoztatás a repülőgépipar, mint gyakornok technikus, belépés egy alapítvány diploma Aircraft Engineering válni engedélyezett repülőgép mérnök, belépő a diploma / HND Aerospace Engineering, vagy csatlakozzon a brit fegyveres erők, hogy a vonat, mint egy repülőgép rendszerek / fegyverek technikus .

További információ

További információért, kérjük, forduljon John Burgess, a School of Engineering.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Kingston College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019