BTEC sub diploma / oklevél üzleti

Walsall College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BTEC sub diploma / oklevél üzleti

Walsall College

Ez a tanfolyam egy jó hátteret, és felkészítse a tanulókat a karriert üzleti és menedzsment. Akkor teljes gyakorlati és iparág-specifikus feladatok és projektek egész évben. Ez segít, hogy értsék az üzleti és menedzsment fejlesztése révén készségeket és ismereteket, amelyek értékelik a munkaadók. Ez a tanfolyam elkészíti Önnek a munka a különböző üzleti részlegek, beleértve az emberi erőforrás menedzsment, a pénzügy és a marketing és információs rendszerek.

Most megtudhatod között 6 és 12 modul az alábbi listából alapján a tudományos képesség. Progresszió a második évben a diploma alapján kerül sor a képességét, hogy sikeresen befejezni a leányvállalat Diploma.

Kérjük, vegye figyelembe - Ez a kurzus a hallgatók IELTS 5.0 (vagy azzal egyenértékű) Természetesen az összes díjat kell fizetni évente.

Minden ajánlat Walsall College függ az iskolai végzettséggel adtak. Ha ez változhat akkor lehet vonni a programba.

Belépési követelmények

Akkor kell egy minimum szint B1 a Közös Európai Referenciakeret nyelv (KER) English végzettség pl IELTS 5.0 a minimális pontszám 5,0 al írásban kérni a kurzus, és a tanuló vízummal. Önnek is van képesítések középfokú, Diploma szinten, vagy az ezzel egyenértékű az Ön országában. A képesítések alapján értékelik a NARIC minősítési rendszer összehasonlítást. Akkor is kell, hogy részt vegyen az első értékelés, annak érdekében, hogy a pálya és szint vizsgálat alkalmas arra, hogy a képesség, ez lehetővé teszi számunkra, hogy felmérje a kiegészítő támogatás, amely lehet szükség.

Tier 4 versenyző kell: - egy IELTS 5,0, minimum subscore 5,0 írásban - eléréséhez minimum ellátás és pontosság célok 95% - 18 év felett - Élő számított 8 mérföld a Walsall College például Walsall, Birmingham, West Bromwich, Sandwell, Wolverhampton, Cannock, Bilston vagy Dudley.t Walsall College mellett a City of Birmingham - Skype Interjú - ki kell töltenie, és adja át az első Skype interjú a Nemzetközi Iroda. Ezután ki kell tölteniük, és adja át a Skype interjú a tanárokkal a választott téma. Mindkét interjúk kell majd telt el olyan ajánlatot tanulmány készül. Ahogy tanul a kormány által finanszírozott főiskola lesz jogosult dolgozni heti 10 óra.

Fejlődés

A sikeres befejezése után a tanfolyam akkor progresszió a magasabb nemzeti bizonyítvány vagy magasabb nemzeti diploma Business. Lehetősége van arra is, hogy haladást, hogy egyetemre tanulni diplomát.

Tanfolyam díja

£ 5,000 évente

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
Duration
Időtartam
1 - 2 Év
Nappali
Price
ár
5,000 GBP
évente
Locations
Egyesült Királyság - Walsall, England
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019
Egyesült Királyság - Walsall, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt