BTEC 3. szintű diploma benne

Mindenki számára, aki látja a jövő karrierjét vagy IT számítástechnika a 3. szintű diploma IT kiváló kiindulópont. Ez magában foglalja a széles körű témák azok számára, akik egy különleges karrier útvonal már kidolgozta, valamint azok, akik nem biztos, melyik specializálódás, hogy kövesse. Sok diák haladás be HNDs vagy hosszabb kurzusokat a kiváló egyetemeken, beleértve a Westminster, Birmingham és a Kingston, és minden évben néhány diák érdekében ösztöndíjak és tanulmányi ösztöndíjat. Tanulmányozzák a különféle HNDs és fokozatok beleértve a gazdasági és informatikai, hálózati és biztonsági, bár sok tanulmány Computing míg döntésért való specializálódás. A második évben a tanfolyam, sok diák is lehetősége van arra, hogy adja át az utolsó év kiterjesztett diploma.

A BTEC tanfolyam nagyon praktikus, sok lehetőséget, hogy végre az elmélet, hogy megtanulják. Nincsenek külső vizsga, mivel ez természetesen munka alapú, ami azt jelenti, hogy van egy nagyon világos megértése a fejlődést az egész tanfolyam, hogy segítsen megtervezni és elérni a következő lépéseket. Tanított a téma szakemberei, kereskedelmi tapasztalat, a fő elemei a kurzus fedél hardver, hálózatépítés, programozás, grafika és webfejlesztés.

A tantárgy tartalma

Összekeverjük vegyesen elméleti és gyakorlati témák egy jól felszerelt környezetben, a tanfolyam széles körét öleli fel a téma, hogy a számítástechnika lehetővé teszi, hogy megtapasztalják a teljes szélessége a világ a számítástechnika, segít meghatározni azokat a területeket az érdeklődés és a jövő szakirányok .

Hardver és hálózati - tanult az első évben, és a lehetőséget, hogy építsenek a számítógépek és hálózatok Programozás - tanult mindkét évben, a lehetőséget, hogy tervezzen és hozzon létre interaktív játékok programok Grafika és Animáció - a második évben lesz a lehetőséget, hogy tanuljanak a szakember szükséges készségek, hogy tervezzen és hozzon létre a különböző grafikák és animációk mellett ezek inkább speciális területeken akkor is megtanulják, hogyan használják fel a kommunikáció a szervezeteken belül és milyen informatikai rendszerek segítségével létrehozott technikák rendszerek elemzése és adatbázis-elemzés. Jelenleg 12 egység összesen; minden egység értékeli portfólió.

Belépési követelmények

El kellett volna legalább négy GCSEs fokozatba C vagy magasabb, mint a matematika vagy az angol nyelv. Alternatív akkor telt el a 2. szint Diploma IT legalább a Merit minőségű és érettségi halad angol vagy matematika grade C vagy annál magasabb. Diákok, akik javítani kell évfolyamon angol és matematika 2. szint a képesítések grade C lesz szükség, hogy részt vegyen a megfelelő érettségi osztályokban.

Nemzetközi Belépési követelmények:

High School Leaving Certificate plusz IELTS 5.5 vagy azzal egyenértékű. A kielégítő referencia és telefonos interjú van szükség.

Időtartam és szállítás

Két év, nappali

Haladás

A végén a kurzus lesz abban a helyzetben, hogy folytassa a magasabb végzettség, vagy a munkát a junior szinten az IT iparban. Egy sor magasabb képzettségűek nyitott lesz az Ön számára. A természetes folyamat lenne magasabb nemzeti bizonyítvány / diploma számítástechnika, amelyet aztán át egy diploma számítástechnika a harmadik évben. Sok diák tanul hosszabb fokozatot üzleti és informatikai vagy számítástechnika. Önnek lehetősége van arra, hogy elérje a C fokozatú a matematika vagy angol nyelven az első évben, ami azt jelenti, hogy lehetősége van arra, hogy haladást rá az utolsó év kiterjesztett diploma. Azokat a fiatalokat, akik nem a haladást, hogy egyetemre, átfogó támogatást nyújtott, hogy segítsen nekik megtalálni alternatívák, mint például a foglalkoztatás vagy a szakmai gyakorlatot is. A múltban a diákok haladtak át a foglalkoztatás, elemzők rendszerek, hálózati mérnökök és az informatikai szakemberek.

További információ

Önnek lehetősége van arra, hogy javítsa a matematika / English fokozat az első évben.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Kingston College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019