BTEC 3. szintű diploma meghosszabbított üzleti

Ez egy két éves tanfolyam az üzleti és a megfelelő három A szintet, és elkészíti Önnek a foglalkoztatás vagy a belépés az egyetemi.

A tantárgy tartalma

Lesz fejleszteni a gyakorlati készségek és elméleti megértése az üzleti világ és a teljes projekt vizsgálja témákról, mint a marketing, pénzügyi elemzés, weboldal tervezés és kiskereskedelmi stratégiák. Mire befejezte a tanfolyam akkor lesz egy jó ismerete a széles üzleti világ és a gyakorlati készség készlet, amely elkészíti Önnek a következő lépés az üzleti karrierjét.

A tanfolyam ideje alatt lesz fejleszteni a csoportos munka, az informatikai és prezentációs készség. Az egységek fog tanulni elemeit is tartalmazzák számvitel, marketing, emberi erőforrás menedzsment és a honlap design. Lesz egy magántanárt, aki támogatja, és végigvezeti a kurzus. Ön találkozik a személyes tutor csoport ülésein, valamint a személyi 1-1 ülésein rendszeresen.

Ez a kurzus jelenleg a 100% a tanfolyam, és akkor kell értékelni a különböző módon, beleértve előadások, szerepjátékok és időben korlátozott gyakorlatokat. Elvárjuk, hogy a kézzel írott értékelések digitálisan.

Belépési követelmények

Négy A * C osztályt GCSE beleértve az angol nyelv és a matematika. A kielégítő referencia a legutóbbi iskola vagy főiskola van szükség.

International Belépési követelmények

High School Leaving Certificate plusz IELTS 5.5 vagy azzal egyenértékű. A kielégítő referencia szükséges.

Időtartam és szállítás

Ez a minősítés szállítják két egy éves képzés. Miután év 1 lesz elérni a 90 Credit Diploma in Business.

Haladás

Progression rá 2. év függ sikeres teljesítéséhez a 90 Credit Diploma in Business valamint az átlagos látogatottsága 90% -os vagy annál magasabb.

Ez a tanfolyam arról szól, felkészít a foglalkoztatás és / vagy belépés az egyetemig. Átlagosan egyetemi tanulmányok folytatására lesz szükség a Merit fokozat profilt a BTEC Extended Diploma in Business. Jövő karrier a könyvelési, banki, biztosítási, az emberi erőforrások, a marketing és az értékesítés. Ezen felül, akkor felkészülni induló saját üzletét, vagy esetleg egy e-üzlet.

További információ

Adunk gazdagodás lehetőségek, látogatásokat és gyakorlati kezét, munkával kapcsolatos tapasztalatok. A tevékenységek közé tartozik a látogatások és esettanulmányok kapcsolódó üzleti életben. A diákok korábban meglátogatott Thorpe Park, a londoni állatkert és Madam Tussauds. A jövő útjainak közé Arsenal Football Club Emirates Stadion és a Coca Cola gyár Edmonton. Meghívott előadók felkérik, hogy beszéljen a diákoknak a számviteli és az emberi erőforrás.

Elérhetőségek

A pályázatokat a kurzus készült online módon a Kingston Főiskola honlapján.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Kingston College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019